Jump to content

Mio C520

AndreiO2
 Share

Postare recomandată

Am deschis acest topic deoarece ma intereseaza un PND de la Mio (am vazut ca sunt destul de bune pt Romania si relativ ieftine). Ma intereseaza pentru Bucurestu si as dori sa stiu de la posesori daca sunt diferente fata de C510 in afara de ecranul mai mare la C520. Am temeri in achizitionarea lui deoarece am inteles ca :

- se balbaie cumplit vocea de ghidare (mai mult ca la C510?)

- in Bucuresti ar avea erori in actualizarea pozitiei de cateva zeci de metri uneori

- calitatea displayului ca si contrast fata de C510

Cine il detine ce experiente are cu el in special in aglomeratia maxima din Bucuresti? E cel putin la fel de bun ca C510 sau mai slab? Merita 1 milion cel putin in plus doar pt ecran in caz ca nu are alte minisuri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

C520 mai are si ROM de 1G, fata C510 cu ROM 512K.

Poti sa te uiti si la C720 sau C710 (ROM- 2G) + TMC inclus :huh:

Link către comentariu

Din ce vad eu acolo: 1 mil in plus pentru memorie interna flash si ecran mai mare. Clar merita.

Legat de voce, cred ca tine mai mult de soft. Si la mine se mai bilbie cu anumite ocazii, insa nu indeajuns de mult cit sa devina neinteligibil sau deranjant. Prietena se amuza rau cind il aude pe ala bilbiit :huh:

Eu sint destul de lamurit cu erorile de distanta, cel putin la miomap. Daca mi se pare ca nu e corect ce spune el, nu ma duc pe acolo.

Erorile astea tin si de receiver, insa mai ales de soft care poate sta mai rau la aproximari. De asta mie imi place TOMTOM, ca la ce drum am facut cu ajutorul lui pe niste drumuri ca-n filme cu autostrazi supraetajate si altele si nu am avut nici un dubiu pe unde sa merg. Nu mi-a recalculat nici o data ruta.

La mio iti poate recalcula ruta chiar daca ai luat-o pe unde spune el. Dar e un program bun pentru Bucuresti si m-a ajutat cu citeva ocazii.

Link către comentariu

C520 mai are si ROM de 1G, fata C510 cu ROM 512K.

Poti sa te uiti si la C720 sau C710 (ROM- 2G) + TMC inclus :)

TMC numa in reclama - pe cutie si in practica nu este. Doar C520(t) are TMC inclus. Banui ca se poate pune dupa, receptorul TMC e inclus in car holder, dar mai e 100 epuroi.

Link către comentariu

Te inseli amarnic!! Vorbim de C710, nu?

C510 are "functia" dar, ii lipseste receptorul.

Ah...scrie si pe cutie :)

post-3949-1187628601_thumb.jpg

Link către comentariu

Garfield te astept cu pareri la cald legate de C520 :P

Sunt 75% convins sa-l iau acum mai e o varinata. C720 are in plus mem mai mult si TMC incorporat + camera foto (mai stii cand vrei sa fotografiezi ceva :))

Diferenta e de 250-280 ron intre ele. In plus C720 vine cu toata eruropa preinstalata (30 tari) iar C520 vine la dif respectiva doar cnu romania si vreo 7-8 tari vecine. Daca e sa iei harta Europei de Vest legal e cam exact diferenta dintre ele. Teoretic poti gasi moca sau sa-ti dea un "prieten" europa de vest nu ? Daca ai nevoie de toata europa clar C720 e alegerea. Si poate in tarile mai civilizate folosesti si TMC (Germani, Franta) funtie f faina cu conditia sa fie disponibila :(. La noi sunt bani aruncati pe asa functie si in tarile vecine.

Ce ziceti sa ma gandesc la C720 pt 250-280 ron in plus cu toata europa +1GB suplimentar de mem+camera 2MP built in+TMC ? :rolleyes:

Link către comentariu

Daca nu ai de gand sa pleci din tara spre vest in urmatorii 3 ani nu il lua(mio c720), daca vrei sa pleci...(si nu cu autocarul...) eu zic sa il cumperi ca merita diferenta.

Link către comentariu

Te inseli amarnic!! Vorbim de C710, nu?

C510 are "functia" dar, ii lipseste receptorul.

Ah...scrie si pe cutie :icon_thumright:

Vorbeam de C 720 care este unul si acelasi lucru cu C520 (nu stiu hartile preinstalate daca sunt la fel, dar scule e). Aici ai un link , si o sa vezi ca iti spune TMC : DAAAAA. Eu iti spun nu are nici pe dreq.

Si camera foto, mai bine luati-va telefoanele la voi, ies pozele mai bine.

Link către comentariu

Daca precizai de la inceput ca vorbesti despre C720, era OK. Eu, de la inceput m-am referit la C710 care are ROM 2G + TMC.

Asa am scris si cred ca destul de bine...romaneste :P

"Poti sa te uiti si la C720 sau C710 (ROM- 2G) + TMC inclus" .

Daca s-a inteles altfel ... sorry!

:P

Link către comentariu

Vorbeam de C 720 care este unul si acelasi lucru cu C520 (nu stiu hartile preinstalate daca sunt la fel, dar scule e). Aici ai un link , si o sa vezi ca iti spune TMC : DAAAAA. Eu iti spun nu are nici pe dreq.

Si camera foto, mai bine luati-va telefoanele la voi, ies pozele mai bine.

Aici te inseli, toate aparatele Mio C 720 au receptor intern pentru TMC. Nu iti dai seama de existenta lui entru ca in romania nu se poate folosi iar antena este integrata in aparat, nu este vizibila.

Link către comentariu

Poate au remediat chestia, deoarece peste tot apare cu TMC included - iti spun eu, care am luat unul dintre primele 720-uri, cand nu gaseai info despre el decat in ceha, si nu are TMC. Asta ar mai lipsi, sa aiba acuma ca i-l dau de cap la importator; eu am sapat pe net si am gasit ca receptorul pt tmc e inclus in craddle, care e cam 100 euroi. Iar la mine cand dai pe tmc, spune ca nu exista tmc; bla bla.

P.S. Pe cutie la mine nu scrie nici acar sub abribilde despre TMC, dar peste tot pe net era cu TMC included, eu de aia l-am luat; va dati seama ca dincolo le-au rupt aia capu pt acest aspect, dar la noi...

Link către comentariu

Baieti m-ati terminat cu TMC-ul Pt mine e evident ca nu este interesant cel putin pt mine pt ca peste cativa ani habar nu am cati cand va fi disponibil si la noi probabil o sa avem alte aparate atunci oricum la 100E maxim si cu performante superioare ca CPU, display, mem etc.

Ce ma interesa este cum se vede in soare/lumina puternica C520 raportat la C510 si mai ales cat de deranjante sunt balbele (mai ales in Bucuresti) Si daca merita diferenta de la C510 care nu stiu daca nu se vede cumva mai bine si poate nu se balbaie desi ma indoiesc ca e acelasi soft. Ecranul mai mare m-=ar incanta la C520 daca asta nu ar veni cu o calitate mai proasta a contastului de exemplu. Cu memoria chiar nu ma intereseaza ce sa tin pe juma de gica tin si pe 1GB sau 2GB . Nu am de gand sa pun poze sau mp3 (pt asta am player la masina).

Ce ma intereseaza este practic ca sa pot lua o decizie:

- sa se balbaie cat mai putin

- display-ul sa se vada cat de cat in soare

- sistemul de fixare mai bun (cel din care il scoti mai repede, din care nu cade singur si care nu vine cu greieri si vibratii in plus in masina)

Multumesc sper ca am fost f clar si topicul se refera la C520 in varinata lui aia cea mai slaba cu harta europei de est. Si nu o sa pun vreodata TMC pe el! Vreau doar sa ma pot orienta pe cat se poate inconditii decente in Bucuresti si in Romania.

TMC pentru afara nu ma intereseaza. Daca e sa ma duc cu masina nu ma duc decat la vecinii Bulgari , Unguri, Ucraina etc. Maxim o Austrie.

Mai departe avem zborurile low-cost si face 2 ore in loc de 3 zile pana in europa de vest la un cost care nu e nici pe sfert raportat la cost carburant+cost taxe autostrada+cost motel ca trebuie sa innoptezi. Corect?

Modificat de AndreiO2
Link către comentariu

• Administrator
Ce ma intereseaza este practic ca sa pot lua o decizie:

- sa se balbaie cat mai putin

- display-ul sa se vada cat de cat in soare

- sistemul de fixare mai bun (cel din care il scoti mai repede, din care nu cade singur si care nu vine cu greieri si vibratii in plus in masina)

Andrei,

Eu am C510 si pot sa-ti spun ca sunt f. multumit.

M-a dus in Grecia, prin Bucuresti nu-ti mai spun ce bun este.

Referitor la intrebarile tale poti sa-ti zic ca nu stiu la ce te referi cand spui "balbait" deoarece mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva si il am de vreo 2 luni.

Sistemul de prindere il are stil ventuza pt. parbriz, si te rog sa ma crezi ca nu a fost niciodata cazul de a se desprinde.

succes in alegere

LE: Dupa ce te vei hotari, sa cauti f. bine pentru ca difera preturile de la un magazin la altul, indiferent ca este on-line sau nu.

Modificat de razvancutitoiu
Link către comentariu

• 2 months later...

Se poate pune I-Go in loc de MioMaps pe Mio C520?

Link către comentariu

Am primit raspinsul si este DA, deci Mio c520.

Link către comentariu

Pana la urma care din MIO seria Cxxx are TMC (care sa functioneze) in afara?

Link către comentariu

Mio C710. :( Chiar daca se spune ca ar avea si C720, se pare ca nu este asa; uite niste spicuiri de pe www.gpsforum.biz :

Ca sa functioneze TMC-ul, e nevoie de o antena externa... Cum antena nu exista in pachet si nici daca ai avea una n-ai avea unde s-o conectezi... rezulta ca in configuratia actuala TMC-ul e indisponibil... Mai mult ca sigur, cu un alt cradle si cu antena respectiva, totul ar fi ok.

Acum, personal regret ca am dat banii in plus pe c720 fata de c520... am considerat ca tmc, harta full europa si camera foto de 2 megapixeli sunt un avantaj, dar cum faza cu tmc-ul s-a dovedit a fi teapa, sunt usor dezamagit.

da, deci se poate

am luat suport tmc, si functioneaza

codul lui este TCR-100 si nu PCR-100 (pentru viitori posesori de mio).

bineinteles, se poate afla daca are tmc si dupa prezenta mufei de antena radio

asa cum se vede in poze, conectarea antenei la suport este importanta, altfel semnalul nu se receptioneaza corect

a costat 230 ron + 14 ron transportul. seara am sunat la ei, a doua zi a venit coletul - f. repede a fost firma de curierat

tmc-ul e de la o firma din cluj, o sa-ti dau pm cu datele. am zis mai devreme ca raspund pe pm la oricine, dar nu dau aici numele ca sa fac publicitate, mai ales ca n-am rude ori amici pe la ei

Link către comentariu

Deci sa inteleg ca MioC710 cu un suport (de parbriz) adecvat (TMC) plus antena rezolva problema TMC-ului pe sisteme I-go/MioMap?

Link către comentariu

:huh: Poate nu m-am facut inteles... Mio C710 are TMC incorporat, functional, antena...deci, totul OK. Problema era la Mio C720; el are nevoie de acel cradle :D

Link către comentariu

Okay..m-am uitat pe specificatiile de pe site-ul producatorului si are TMC built in (everything)...

Cred ca o sa renunt la actualul PDA doar cand voi gasi un Mio cu ecran mare 4.3" si cu TMC all inclusive...dar cred ca pentru asta mai trebuie sa astept un pic...

Link către comentariu

daca-l cumperi de "p'afara" s-ar putea sa ai inclus totul (C720t parca)

Link către comentariu

Okay..m-am uitat pe specificatiile de pe site-ul producatorului si are TMC built in (everything)...

Cred ca o sa renunt la actualul PDA doar cand voi gasi un Mio cu ecran mare 4.3" si cu TMC all inclusive...dar cred ca pentru asta mai trebuie sa astept un pic...

Vezi cum spune si garfield, p`afara este posibil sa fie alta "mancare de peste" :offtopic: ; baietii care vorbeau pe www.gpsforum.biz, erau...nu dezamagiti ci de-a dreptul suparati pentru ca pe cutie scria ca are TMC - nu TMC ready - si au constatat ca este o MINCIUNA (unde/de la cine incepe minciuna(?) :) cine stie?!). Ideea este sa vezi sigur ceea ce cumperi. Daca aparatul are si o antena TMC si (evident) mufa de conectare a antenei, atunci este OK sau, daca vine cu cradel-ul in pachet.

Ca idee: al meu Mio C710, pe unele site-uri l-am gasit cu MediaPlayer instalat (aparea chiar si in specificatiile aparatului); la noi, in schimb, vine fara MediaPlayer (dar are TMC+antena, deci...OK :D). Ca si masinile sau, alte produse, difera dotarile de baza :D .

Link către comentariu

Da...oferte diferite.

L-ai vazut pe TMC-ul tau la lucru in afara? E eficient??? De fapt cred ca in Germania si Franta e cel mai util (acolo sunt cele mai multe 'stau'-uri...

Link către comentariu

Nu am avut ocazia :rolleyes: ; poate in vara viitoare :lol: .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!