Jump to content

Kit Post Echipare Scaune Incalzite

mancuso
 Share

Postare recomandată

salutare !

in momentul in care mi-am achizitionat masina nu am avut suficienti bani sa-mi comand toate optionelele pe care le-as fi dorit drept urmare acum am inceput sa ma interesez ce se mai poate monta dupa:

se pot monta (din ce ma intereseaza pe mine pe skoda o tour):

- Radio-CD-MP3-player Symphony

- Pachet piele partiala (volan, maneta frana de mana, schimbator de viteze)

- Senzori parcare cu ultrasunete

- Tempomat

- Alarma auto

mentionez ca aceste optionale pe care le doresc post echipare se pot monta, sunt originale skoda.

am fost surprins ca nu se mai poate monta spalator faruri + verificare nivel lichid spalare parbriz. ciudat.

si inca o chestie: mi s-a spus de la skoda ca se pot monta si scaune incalzite, un kit de post echipare care costa 550 lei si dureaza o zi montarea. stie cineva ceva despre acest kit? ce reprezinta? vor arata dupa scaunele ca originalele.

Modificat de mancuso
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Chiar nimeni nu stie nimicade scaune incalzite? Ca mi-as pune si eu asa ceva pt casunt comode(iarna)

Link către comentariu

• 1 month later...

cauta la real.

am gasit cu 75 ron

usor de montat si isi fac treaba bine

Link către comentariu

Salut

Exact la modificarile spuse de tine ma gandeam si eu. Poate mai putin senzorii de parcare, care au venit deja montati pe masina. Dar la fiecare "optional" exista mici probleme la montare.

Recent am acordat o atentie mai mare incalzirii in scaune. Asa ca am achizitionat niste "huse" pentru scaune care aveau in interior rezistente pentru incalzire. Desi pe desenul de prezentare se spunea foarte clar ca incalzesc atat sezutul cat si spatele, recunosc ca am fost surprins cand am constatat ca aveau rezistenta doar in zona spatelui. In fine, am trecut peste chestia asta. Respectivele huse se alimentau de la bricheta, fara posibiltatea de a regla temperatura. Asa ca am cautat sa le transform in ceva cat mai aproape de original. Am tot cautat butonul respectiv prin care se regleaza temperatura in scaune la Skoda, dar nu am gasit unul la mana a doua. Iar unul nou mi s-a parut destul de scump. Undeva in jurul sumei de 50 Euro. Si asta in conditiile in care trebuie modificat substantial (http://vwforum.ro/index.php?showtopic=20276). Asa ca am achizitonat mai multe piese electronice, descrise in site-ul de mai sus, la care am adugat si achizitionarea a doua potentiometre, pe care sa le folosesc in locul celor originale. Dejavantajul este legat de locul unde acestea vor fi pozitionate in masina. Inca mai caut un loc bun in care sa le montez, relativ ascuns, dar totusi accesibil. In fine, stau si ma gandesc daca merita tot deranjul asta. Poate doar ca un hobby.

Nu stiu exact cam cat ar costa montarea la un dealer Skoda a intregii instalatii. Poate te interesezi tu mai exact si ne lasi si noua un semn, pentru edificare.

Iar daca gasesti un loc in masina unde ar ptuea fi puse doua potentiometre, nu cele originale, sa imi spui si mie.

Multa bafta si te astept cu noutati.

RODiesel

Link către comentariu

Tocmai ce am vazut la un prieten ca si-a montat incalzire originala VW la un VW BORA. Exista kit cu cod specific care se poate comanda. Din ce mi-a spus el trebuie sa existe si la Skoda un astfel de kit pe baza de cod. Costul pieselor este 180€ iar montajul (destul de complicat) e cam 250 lei. Oricum functionalitatea e identica cu cel montat din fabricatie (kit identic).

Ma tenteaza si pe mine un astfel de kit dar sunt putin nehotarat ce sa aleg intre un kit xenon aftermarket sau kit incalzire scaune pt ca ar fi cam la acelasi pret.

Xenon ma tenteaza mai mult pt ca l-as folosi in toate sezoanele iar scaunele incalzite doar iarna. Si acum e iarna deci iata dilema mea...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!