Jump to content

Passat B2

sorin78
 Share

Postare recomandată

ok.

cem-ar mai interesa manerul pentru usa de la sofer...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Daca mai are cineva piese pentru passat B2 , hai sa ne ajutam cumva, scrieti ce aveti, sau bagati la rubrica "dezmembrari"

Vad ca mai sunt cativa oameni,inafara de mine, pasionati sa le salveze de la REMAT    :beer:

Link către comentariu

Am si eu o grila de B2. Care o vrea sa imi lase un PM. o dau ca cadou. Am sa ma mai uit prin garaj sa vad ce mai am, mai aveam si ceva piese de B1 si derby.

P.S: Cacofonia a fost facuta intentionat.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

electrovalvele sunt la fel. am si eu una pt piese

merge pus turbo pe passat. se gasesc galerii speciale. avantajul e ca la motorul aspirat daca ii pui turbo castigi mai multa putere decat daca pui unul turbo de fabrica, pt ca raportul de comprimare e altfel. dezavantajul e ca se va incalzi fff tare. am facut modificarea la al meu si a trebuit sa ii pun un al 2lea radiator, cu toate astea daca ma dau tare cu masina se incalzeste si asa

am o bara de spate, dar numai plasticul, de la modelul din 86. e pt model BREAK

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ARE INEVA PROIECTOARE DE PASAT B2 ? ASA CUM SEVAD LA PASATUL ROSU DIN POZA MEA DACA DA MA POATE SUNA LA 0727729314

Link către comentariu

multumesc mult detot am sa iau legatura u tipul caci am vazut ca e din Barlad ... multumesc ina odata caci la mine sa spart un proiector de la o piatra si nu gasesc nou nicaieri

Modificat de Dorin 73
Link către comentariu

passatu'mosule

Deasta e forum...sa ne ajutam si noi cum putem

Si eu gasesc cateodata repede, cateodata mai rar, dar nici nu ma gandesc sa renunt la "Regina" mea :)

Sper sa se mai posteze aici, daca aveti piese / sau stiti de vreuna la dezmembrat

Link către comentariu

da bine zis regina ... ca al cat consum sila ce volum are .

, nici odata nu a-s renunta la ea

cu siguranta am sa anunt

dar ce iti tebuie tie?

Link către comentariu

passatu'mosule

Mi-ar trebuii stopurile (triplele)  pentru varianta hatchback cu facelift...deci cele Late,  nu inalte cum sunt ale tale.

Ca ale tale am gasit....mai rar ca cele de care am eu nevoie :))....

post-10989-0-65100200-1363609984_thumb.j

Modificat de passatu'mosule
Link către comentariu

aha daca aud ceva am sa dau de veste ...stiu tipul ala de tripe se gasesc greu

Link către comentariu

• 4 months later...
  • 3 weeks later...
passatu'mosule

IS 67 EMA poti pune te rog ceva poze cu masina in cauza?

Se mai poate proba cutia de viteze ? 

Daca vin pana la Iasi sa cumpar cutia, imi poti asigura si montajul contracost, sau macar la un service cunoscut

Astept reply....ms frumos

Link către comentariu

• 7 months later...

Buna seara,

Sunt nou venit pe acest site. 

Tocmai am achizitionat un Passat Variant B2 din 1988, motor 1.6TD. Masina  are  problemele aferente varstei.

As dori sa stiu unde pot gasi un manual de reparatie pentru acest model.

Multumesc anticipat

Sise

Modificat de sise
Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare

Am un Passat B2 din '87 (1800cc-benzina))care acum se dezasambleaza, sta de ceva ani pe bara, am vrut sa o pun la punct, dar socru(batran si uituc) s-a gandit ca este prea veche..i-am zis sa-mi demonteze radiatorul si s-a gandit sa demonteze tot, ca sa nu se chinuie cu firele de bord...le-a taiat, in fine, daca intereseaza pe careva sa ma sune, locatia masinii este langa Buftea, Darza, eu sunt din Bucuresti

Link către comentariu

• 1 month later...
passatu'mosule

Salut, poti pune cateva poze cu masina in cauza?

Cred ca vor fi mai mari sansele sa gasesti cumparatori

Asteptam pozeleeee

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Buna seara, 

Modificat de sise
Link către comentariu

• 3 months later...

Salut sun mai nou printe voi si sunt de curand posesor al unui passat b3 am tot cautat pe aici dar nu am gasit nimic despre el nimic daca poate sa ma ajute cineva as fi recunoscator.multumesc mult!!imi cer mi de scuze daca am postat gresit.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutari tuturor , am un b2 1.6 TDI dar din pacate nu are turometru  :( Din cate am inteles sunt cate variante dar am vazut niste turometre suplimentare ce pot fi legate la alternator . Ce parere aveti despre acestea ? A incercat cineva aceasta variana ? Multumesc pentru orice sfat  :D

Link către comentariu

• 3 weeks later...
passatu'mosule

Salut, eu am acelasi tip de passat, B2, 1.6 Td si nici al meu nu avea turometru , insa am cumparat un bord cu totul de golf 2 TD, cu turometru si i-am inlocuit partea de turometru, operatiune f simpla

Am schimbat alternatorul, am pus unul cu mufa " W " pe el, ptr a lega firul de la instalatie la alternator

Operatiune f simpla. 

Costuri implicate   aprox 200 ron ceasurile cu turometru si aprox 150 alterantor cu mufa "W" ptr turometru...acum 2 ani

Merge perfect

Spor la treaba, sa ne anunti si pe noi daca ai reusit si sa pui poza, Bafta

>> andtreitrif >> ce anume vrei sa gasesti sau ce anume vrei sa aflii?

Modificat de passatu'mosule
Link către comentariu

Multumesc pentru raspuns dar am renuntat la ideea sa pun turometrul pentru ca am facut rost pe gratis de alt bord ( tot de b2 si coincidenta tot fara turometru :)) ) M-am gandit ca ar fi inutil sa cumpar alt turometru deocamdata si mai bine sa investesc banii in alte imbunatatiri cum ar fi insonorizarea  :D . Acum incerc sa luminez putin mai bine ceasurile de bord si daca sunt interesati am sa pun poze cu modificarile  :D .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!