Jump to content

Ce Norma De Poluare Are ?

Sandu V.
 Share

Postare recomandată

Mai indraznesc cu o rugaminte:

VW Golf Plus 2006 serie sasiu WVWZZZ1KZ6W565381, tip motor BKC 1896 cmc diesel la ce clasa se incadreaza ?

Multumesc mult !

euro 4

Salut. Am si eu o mare rugaminte. Am gasit un vw polo si nu stiu norma de poluare. Masina este adusa din austria si pe acte nu este trecut acest lucru si nu vreau sa am surprize neplacute la rar. Am in schimb seria masinii WVWZZZ6NZ1Y373044 tip motor AKP Benzina.

Merci mult !

Emission standard EU4

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GABIVVX

75

• big_marian

15

• drazzy

14

• marius1982.11

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut, am cumparat un golf 4 1.4, motor ape, si e trecut in cartea masinii d4. masina e fabricatie 99, inmatriculata 2000. tot euro 2 e , nu?

Link către comentariu

daniel060288

Salutare,

Am un Golf 4 cu seria de sasiu WVWZZZ1JZXB071142, motor 1.6 sr AKL191475, si vreau sa il inmatriculez pe Romania.Eu acum 6 luni am facut ITP-ul la RAR Slobozia si inginerul care a verificat masina mi-a zis ca este euro 4 si ca taxa ar fi in jur de 250-300euro..Inainte sa ma apuc sa fac hartiile as vrea daca poate cineva sa ma ajute si sa imi spuna, dupa seria sasiului, ce norma de poluare are masina.

Multumesc.

Link către comentariu

Din ce an este mașina?

Cel puțin la Bora mea același motor este euro 2.

post-137688-14042457209031_thumb.jpg

Modificat de feribalint
Link către comentariu

Euro 2 100%,masina are ca data fabricatiei 1998.

Link către comentariu

Deci taxa este undeva la 600 euro.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
costea cristi

Buna! Am achizitionat un Golf 1,9 tdi alh din 02.09.1999 cu vin ul WVWZZZ1JZYW311336 scrie D3 in briful mare, stie cineva cam ce norma iese la noi?

Link către comentariu

ALH nu are alta norma de poluare decat Euro 3 :icon_confused:

Link către comentariu

Salutare..

Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce norma de poluare am la un golf AXP, 1.4 benzina, serie sasiu WVWZZZ1JZ1B148609 ?

Masina e de Austria si in actele de Austria nu este specificata norma euro

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Va rog frumos sa-mi dati caracteristicile autoturismului cu VIN    WVWZZZ1KZAM657849.

Nu am putut posta la sectiunea corespunzatoare din nu stiu ce motive.

Va multumesc si scuze de off topic.

Link către comentariu

Salut , am si eu o rugaminte mare azi plec sa iau o masina si am intrat in fibrilatii putin cu norma Euro , golf 6 din mai 2011 , 2.0 tdi, 140 de cai  serie sasiu WVWZZZ1KZBM675722. Merci

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu o informatie legata de un VW Passat combi motor 1.9TDI BKC, care cred eu ca este euro 4, ma intereseaza daca este dotat sau nu cu filtru de particule.

http://tinypic.com/r/w0l6kh/8

Multumesc.

Link către comentariu

BKC nu are filtru de particule.

Link către comentariu

Sa inteleg ca toate Passat-urile de 105 cp sunt fara filtru de particule?

Este fiabil acest motor? Am citit tot aici pe forum ca la un motor de 105cp BLS parca, i-a picat axa cu came , este o problema comuna?

Link către comentariu

Salutare. Am un Vw Bora,1,9 TDI, motor ajm, an 1999. E adus fin Austria. Ce norma de poluare are? WVWZzz1jzyw276625. Multumesc

Salut. Am un vw Bora 1.9 TDI din 1999 adus din Austria. Motor tip ajm. Wvwzzz1jzyw276725. Multumesc

Link către comentariu

Multumesc. Dacă e euro3, M-am linistit.

Link către comentariu

Buna ziua, mi-am luat si eu Golf 4 din Germania. Cred ca mi-am luat teapa la inmatriculare, am crezut ca este euro 4 fiind din 2000. Cei de la RAR mi-au dat urmatorul numar de omologare AB111G2H12C17E2  , iar VIN: WVWZZZ1JZYB10281. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Modificat de clementzamf
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare..

Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce norma de poluare am la un polo, 1L benzina, serie sasiu WVWZZZ6NZ1Y029970 ?

Masina e de Austria si in actele de Austria nu este specificata norma euro

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Buna seara,

Am achizitionat un Audi A4 avant an 1999 motor 1.9TDI AHH, ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce norma de poluare o sa iasa la RAR?

am pus si o poza cu abtibildul refritor cod motor cutie, norma de poluare etc. :

http://tinypic.com/r/2e5jozt/8

Link către comentariu

4-cyl. turbo diesel engine 1.9 L/66 kW direct injection, EU 3D,base engine is T0E

Banuiesc ca iese euro 2,dar suna la rar sau fa o verivicare dupa codul de motor ce norma iese.

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!