Jump to content

Inca Unul(a)!

joe_p

Postare recomandată

Foarte frumoasa...jantele sunt de mare efect...e unul dintre modelele cele mai tari de la passat...sa ai parte numai de evenimente placute cu ea!

Link către comentariu
Foarte frumoasa...jantele sunt de mare efect...e unul dintre modelele cele mai tari de la passat...sa ai parte numai de evenimente placute cu ea!

multumesc serhino .si tie la fel

Link către comentariu

Da, masina este bestiala

Am exact aceeasi culoare ca a ta insa e foarte pretentioasa, a mea are o gramada de zgarieturi de la spalare

Jantele au mare efect asupra look-lui. Cu siguranta as intoarce capul dupa masina ta daca as vedea-o `in action`

Bafta

Link către comentariu

oooo multumesc frumos FLORO.inradevar culoarea este pretentioasa,dar avand in vedre faptul ca inainte de masina asta am mai avut un vw passat de culaore neagra spun ca asta se intretine mult mai usor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!