Jump to content

Inca Unul(a)!

joe_p

Postare recomandată

Inca odata tin sa salut intreg forumul.Ma aflu a doua oara in acesta arie pentru ca in prima faza masina mea a fost un VW PASSAT 2002 TREDLINE cu optiuni"nemtesti"(adica multe optiuni pentru un tredline) cu motor avb 101cp negru metalizat(cei care ma stiu cunosc masina).Acum vine ceva frumos :Driver: si anume ca msina aceea mi-am schimbat-o si am achizitonat de aproape 1 luna un VW PASSAT LIMUZINA 2002 131CP 4 MOTION!!!!. E masina mi-o doream sa o am de cand am avut masina precedentaCate ceva despre ea-motor 131cp AVF 4 MOTION-99800KM-masina cumparata de la TESS SIBIU-model highline-albastru metalizat-piele alcantara gri,volan 2 spite din piele,schimbator si levier frana de mana din piele-scaune incalzite-priza in portabagaj-pachet nichel-esp,abs,asr,eds-radio casetofon gamma5...si multe alte optiuni....-torpedou frigorific,4 geamuri el,oglinzi el incazite si heliomate,cotiere centrale fata spate,scaune sport reglabile,jante 16,proiectoareurmeaza in curand alte poze...acestea sunt facute mai in graba

post-8851-1187558508_thumb.jpg

post-8851-1187558518_thumb.jpg

post-8851-1187558527_thumb.jpg

post-8851-1187558539_thumb.jpg

post-8851-1187558549_thumb.jpg

post-8851-1187558561_thumb.jpg

post-8851-1187558577_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte "patriotic" ales numarul de inmatriculare :rolleyes:

Este o diferenta asa de consistenta fata de ce ai avut inainte, incat a trebuit sa cumperi "un upgrade" ?

Link către comentariu

frumoasa masinuta si dotata destul de bine(cam asta as cauta si eu la o masina)

btw. vezi ca ai volan in3 spite,in 2 nu am vazut si nici n-am auzit.

sa o conduci cu placere

Link către comentariu

da eroare de scris:volan in 3spite :huh:

DECI masina nu se compara cu 101cp.Am fost foarte multumit de ea,dar pana am mers cu un 4 motion...m-a rupt

C e nu-mi place la ea este ca nu am ecran,dar urmeaza sa-mi pun un bc plus.

Link către comentariu

Yeah. Nice. Una asemanatoare am si eu doar ca e argintiu metalizat. Masina buna.

La cat ai iesit, ca pret final cu ea?

Link către comentariu

pai masina este cumparata de noua din romania de la tess sibiu,iar masina este cu km reali,distribute schimbata la 82.500km. eu am cumparat-o la 12.600,iar cea "veche" am vandut-o cu 11.400(150.000km pe bord)

Link către comentariu

Felicitari pt. alegere. E sora geamana cu amea, eu am si CD changer in bord,tempomat in rest identica.

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

si io caut o magazie ,dar nu gasesc deocamdata....la tempomat nu ii simt lipsa,dar computerului de bord da.Si pe ala il caut ....asa ca cine are un cluster..pm :blink:

multumesc robi o

Link către comentariu

felicitari ptr achizitie .. bine ai venit printre posesori de 4x4 :cheers: .. ai grija la culoare e foarte pretentioasa .. iti spun din experienta :) in rest numai bine .. sa ai grija de ea ca va avea si ea de tine.. mai ales iarna .. a mea e 2001 si are undeva la 200.000 km ...

Link către comentariu

Masina asta a fost o obsesie de-a mea (passat tdi 4motion) dar din pacate cand mi-am luat eu masina nu am gasit nimic la pret bun :cheers:

E superba... cea mai buna transmisie 4x4... e practic quattro de pe Audi.

Dar jantele sunt pe 15 nu pe 16. Si nu ar fi rau sa gasesti cele originale pe 16... ori astea de la ultima editie de passat, cea cu face-lift, sau celelalte cu 6 spite... sunt foarte frumoase ambele. Bafta, si s-o stapanesti sanatos... in special pe zapada :( :)

Link către comentariu
Masina asta a fost o obsesie de-a mea (passat tdi 4motion) dar din pacate cand mi-am luat eu masina nu am gasit nimic la pret bun :cheers:

E superba... cea mai buna transmisie 4x4... e practic quattro de pe Audi.

Dar jantele sunt pe 15 nu pe 16. Si nu ar fi rau sa gasesti cele originale pe 16... ori astea de la ultima editie de passat, cea cu face-lift, sau celelalte cu 6 spite... sunt foarte frumoase ambele. Bafta, si s-o stapanesti sanatos... in special pe zapada :( :)

multumesc K MZ si tu sa ai grijad e masina ta.e superba si e ca a mea sau de fapt io am masina ca a ta ca tu est mai vechi :D .La culoare o sa am grija ca am vazut ca e pretentioasa,dar ce sa zic ca la passatul precedent avem negru...

golf tdi as vrea niste road america pe 16 sau ceva pe 17 dar tot originale stock vw.astea nu sunt cele mai frumoase,dar deocamdata merg...

Link către comentariu

mersi wtz....intradevar km sunt putini pt o masina din 2002

Link către comentariu

caut in disperare o magazie pt passa...SI NU GASESC...la un pret ok.

Hai care vrea sa dea magazia?1

Link către comentariu
Uite cateva poze cu geamana.

superba si geamana RAU!!! ce e mai frumos ala tine sunt jantele road america...si magazia. sa te bucuri de ea!!!!

Link către comentariu

i-am adaugat masinii astazi o magazie de 6 cd-uri pentru bord...partea nasoala este ca nu intra in torprdou asa cum ma asteptam...dar am vazut ca intra in cotiera daca ii scot materialul acela...faza e daca a mai pus cineva acolo?

Link către comentariu
  • 7 months later...

m-am gandit sa redau la viata acest topic cu niste achizitii de marca: jante originale passat pe 17,un maxidot si o magazie 6cd-uri.poze de riguare :) alte poze....

post-8851-1207321020_thumb.jpg

post-8851-1207321031_thumb.jpg

post-8851-1207321041_thumb.jpg

post-8851-1207321049_thumb.jpg

post-8851-1207321060_thumb.jpg

post-8851-1207321067_thumb.jpg

post-8851-1207321086_thumb.jpg

post-8851-1207321094_thumb.jpg

post-8851-1207321103_thumb.jpg

post-8851-1207321261_thumb.jpg

post-8851-1207321272_thumb.jpg

post-8851-1207321283_thumb.jpg

post-8851-1207321315_thumb.jpg

Link către comentariu

Super masina. Mie in general nu imi place Passat-ul model ca al tau, dar masina ta imi place!

Frumoase jante!

Numai bine!

Link către comentariu

Salut, foarte frumoasa masina. Si eu as vrea sa imi iau asa niste jante :(. Am o rugaminte la tine... si eu mi-am montat ulterior o magazie de cd in portbagaj. Poti sa faci niste poze cu a ta sa vad unde ai puso si cum sta pls. Mersi mult.

Link către comentariu

eu am magazie de bord cu 6 cd-uri,dar inca nu am montat-o in bord ca trebuie sa-mi iau o consola2din.o am in torpedou si sta brici. :D

Link către comentariu

Cum sa-ti spun... m-au lasat PAF jantele astea :icon_thumright: . Daca exista un modele care sa vina ca o manusa pe B5.5, atunci astea sunt taticul lor ! Unde mai pui ca sunt cu atat mai mult puse in evidenta de un bleo superb. De acum, si mai multa grija la denivelari ca e pacat de ele. Dar ce a patit coltul stang al spoilerului, a iesit de pe sina, ca lovit nu pare ?

O zi buna !

Link către comentariu

Intradevar jantele sunt de mare efect atat la design,dar si la stabilitate pe sosea si parca un 4 motion cu jante pe 15...era pacat de 4x4 sa nu aiba si el ceva mai mare :)

Spoilerul ....am vrut sa-l dau jos pt a da farul jos deoarece nu merge semnalul,dar m-am lasat pagubas

inca odata mersi de aprecieri

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!