Jump to content

Curiozitate Mk1/mk2

remusacyo
 Share

Postare recomandată

va rog spuneti-mi si mie de la ce vine mk1/mk2, k sunt nou pe aici si nu prea stiu multe

sper sa invat mai multe de la voi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mersi mult

ma gandeam k asta inseamna, dar tot nu eram sigur

Link către comentariu

mai este vreun posesor de golf 1 gti in galati

Link către comentariu

Eu am golf2 gti, cu golf1 nu mai stiu pe nimeni.

Link către comentariu

ce nr ai la masina, si ce culoare e, poate o stiu din vederela noi in galati se fac intalniri, curse cevak eu nu am golfu d mult timp si si nu prea le am cu lumea auto din gl

Link către comentariu

O poza cu masina aici.

De curse prin galati nu stiu nimic ca n-am fost, dar daca vrei asa ceva cauta pe 4tuning :huh:.

Ps: Nu mai scrie ca pe mirc, nu e permis asa ceva aici.

Link către comentariu

mmm frumoasa masina ai!!!

Link către comentariu

Mersi, acum nu mai arata asa bine ca s-a matuit vopseaua. Nu stiu cum naiba, dar se face albicioasa prin unele locuri. Cred ca a fost revopsita cu o vopsea proasta.

Link către comentariu

scuze o sa incerc sa nu mai scriu asa, deobicei asa scriu pe telefon, mai prescurtat frumoasa masina, imi placenu stii cumva unde gasesc si eu bari ca ale tale dar pentru masina mea

Link către comentariu

Ma surprinde ca pe langa ca titlul topicului era asa cat se poate de evaziv "curiozitate" :( , topicul s-a dezvoltat si mai mult intr-o directie gresita chiar cu contributia unor moderatori.

Link către comentariu

imi pare rau, cred ca aici a fost mai mult vina mea, nu m-am obisnuit inca cum merge treaba pe aici

Link către comentariu

Care moderatori? Ca nu e decat unul.

Raspunsul a fost dat imediat si s-a terminat subiectul. Daca tu vezi vreun mod de a se continua discutia constructiv, atunci o luam de la capat on-topic.

Altfel si tu te-ai bagat in seama aiurea, mai ales ca e o arie de discutii generale. Mai relaxati-va, unii iau chiar prea in serios lucrurile pe aici, nu suntem la scoala.

Link către comentariu

.... Mai relaxati-va, unii iau chiar prea in serios lucrurile pe aici, nu suntem la scoala.

ash adauga si eu cateva la fraza asta dar nu pe topicu asta :icon_thumright:

Link către comentariu

Altfel si tu te-ai bagat in seama aiurea, mai ales ca e o arie de discutii generale. Mai relaxati-va, unii iau chiar prea in serios lucrurile pe aici, nu suntem la scoala.

codres_ali, titlul a fost editat ulterior! Tu l-ai editat? Initial se numea doar "curiozitate".

Daca cineva face un search si vede scris doar "curozitate" si nimic mai mult e mai greu sa gaseasca ce vrea. Nu m-am legat de gresala facuta de deschizatorul topicului, dar erau vreo 7-10 posturi deja sub un titlu evaziv si cu singura legatura ca se vorbea despre MK1 sau 2. Nu stiu cat de aiurea m-am bagat in seamna sau nu, am facut doar o remarca. Si discutiile generale pot fi structurate pentu cei care cauta informatii. Sau data viitoare cand vad un topic numit "problema" sau "ajutor" o sa ma apuc si eu sa intreb despre cate Golfuri sunt in Siberia.

Ar fi bine daca ar gandi si alti moderatori la fel de relaxat ca si tine. Si vorbesc serios acum. In alte arii am vazut topic-uri intregi sterse pentru ca unor moderatori li s=a parut ceva "off topic" .

Link către comentariu

alti moderatori fac exces de zel...noi ne putem bucura de moderatori de treaba ...macar pe aria golf1/2 ...

Link către comentariu

:Driver: imi pare rau ca am provocat anumite discutii intre voi

eu cand am deschis acest topic m-am gandit ca aici sa se posteze intrebari simple, despre orice subiect, intrebari ce nu necesita un raspuns prea detaliat, despre care nu s-a mai discutat. asta a fost ideea mea cel putin

Link către comentariu

• 1 month later...

Parera mea e ca; topicul se numeste = Curiozitate Mk1/mk2

va rog spuneti-mi si mie de la ce vine mk1/mk2, k sunt nou pe aici si nu prea stiu multe

sper sa invat mai multe de la voi

Aici a fost intrebat.Ce inseamna bla bla....

golf mark 1 mark 2...

Aici a fost respunsul foarte clar.....

mai este vreun posesor de golf 1 gti in galati

Remus intreaba mai e vreun...... !? -- omul este curios si intreaba.... ( Curiozitate ) :icon_thumright:

ce nr ai la masina, si ce culoare e, poate o stiu din vederela noi in galati se fac intalniri, curse cevak eu nu am golfu d mult timp si si nu prea le am cu lumea auto din gl

Remus tot intreaba....culoare masini,intrecere ceva....etc -- e curios de culoare masini !!! (Curiozitate) :)

Mersi, acum nu mai arata asa bine ca s-a matuit vopseaua. Nu stiu cum naiba, dar se face albicioasa prin unele locuri. Cred ca a fost revopsita cu o vopsea proasta.

Codres_ali este suprins si nu stie dece e vopsea asa ( Curiozitate ) dupa aia mai da cu o idea si incepe cu "Cred ca.....etc"

scuze o sa incerc sa nu mai scriu asa, deobicei asa scriu pe telefon, mai prescurtat frumoasa masina, imi placenu stii cumva unde gasesc si eu bari ca ale tale dar pentru masina mea

Remusacyo nu stie prea multe despre forumul asta si crede ca e un fel de 4 tuning....Is cere scuze dupa cum se vede

Asa ca dupa cum spune si Ali " Mai relaxati-va, unii iau chiar prea in serios lucrurile pe aici, nu suntem la scoala " dar de pe o alta parte I_am_Stealth are dreptate pentru ca cateodata chiar nu putem sa gasim cea ce cautam si poate este undeva cum a zis si el "data viitoare cand vad un topic numit "problema" sau "ajutor" o sa ma apuc si eu sa intreb despre cate Golfuri sunt in Siberia " si parca are dreptate ha ! :)

Modificat de golf sdi
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!