Jump to content

Octavia 2 Rs

dbdd

Postare recomandată

Salut,

Draguta masina :(, dar parca nu e RS daca nu are rotile ei stock (zic eu ..) si in rest e O2 RS ce mai, dar nu e cumva cam inaltata sau mi se pare ?

Link către comentariu

Felicitari ! E frumoasa masinuta.

Jantele de cine sunt produse? Cat au costat?

Pune niste folie pe geamuri.

Link către comentariu

Arata foarte bine jantele pe alb ca la WRC-uri. Sunt pe 17 sau pe 18? Oricum sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

poate ar fi fost mai bine sa incerci niste OZ-uri, sunt unele albe superbe....

oricum este tardiv si ale tale sunt faine. s-o stapanesti sanatos.

dar totusi de ce scrie fildas pe ea? este masina de firma sau a fost?

Link către comentariu

f misto masina! s-o stapanesti sanatos si fara incidente.

suspensia intradevar a schimbat masina. evacuarea aia nu cred ca a fost cea mai buna alegere. parca tot avacuarea dubla sau una ovala mai aproape de cea originala se potriveste mai bine.

pune niste poze mai mari

Link către comentariu

Salut, super tare masina insa spune-mi te rog..care este treaba cu Fildasul??Ai reusit sa o cumperi direct de la ei, sau ai posibilitatea sa o achiti in rate? :huh:

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Super tare masina. Intradevar masina trebuie coborata un pic pt a-i spori agresivitatea. Evacuarea nu e tocmai in linia masinii, cu se spunea si mai sus, insa banuiesc ca tuna cand urca turatiile (asta pt ca pare a fi o Borla, asa....cu coada ochiului :huh: )

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, dar ... nu prea inteleg : cum este RS daca tu ai scris la motorizare 1.9 tdi ??? :(

Link către comentariu
Arata foarte bine jantele pe alb ca la WRC-uri. Sunt pe 17 sau pe 18? Oricum sa o stapanesti sanatos.
sunt pe 18...multumesc
poate ar fi fost mai bine sa incerci niste OZ-uri, sunt unele albe superbe....oricum este tardiv si ale tale sunt faine. s-o stapanesti sanatos.dar totusi de ce scrie fildas pe ea? este masina de firma sau a fost?
Fildas ...este firma la care lucrez...platesc rate...la final de leasing masina imi ramane mie
Super tare masina. Intradevar masina trebuie coborata un pic pt a-i spori agresivitatea. Evacuarea nu e tocmai in linia masinii, cu se spunea si mai sus, insa banuiesc ca tuna cand urca turatiile (asta pt ca pare a fi o Borla, asa....cu coada ochiului :( )
finala este de la Issota si suna foarte frumos...din punct de vedere estetic eu consider ca arata ok
Frumoasa masinuta, dar ... nu prea inteleg : cum este RS daca tu ai scris la motorizare 1.9 tdi ??? :(
scuze ...in semnatura era vechea mea masina
Link către comentariu

am mai gasit cateva poze si cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc inca odata prietenului meu Piry.....................

post-10176-1187468222_thumb.jpg

post-10176-1187468233_thumb.jpg

post-10176-1187468255_thumb.jpg

post-10176-1187468320_thumb.jpg

post-10176-1187468377_thumb.jpg

post-10176-1187468390_thumb.jpg

post-10176-1187468459_thumb.jpg

post-10176-1187468519_thumb.jpg

post-10176-1187468546_thumb.jpg

post-10176-1187468584_thumb.jpg

post-10176-1187468612_thumb.jpg

Link către comentariu

e rupere masinutza.jantele sunt tari vin prea bine pe masina.sa te bucuri de ea :blink:

Link către comentariu

Merci joe, arata intradevar foarte bine,i-am mai pus pleoape,urmeaza cum am mai spus suspensia,admisia de la injen si la final o remapare pe care inca nu stiu unde sa o fac

Link către comentariu

Felicitari pt masinuta. Ai fost cumva la mare spre Mangalia pe 15 august pe la ora 18? Si inca ceva: intre timp ai inmatriculat-o?

Link către comentariu
Felicitari pt masinuta. Ai fost cumva la mare spre Mangalia pe 15 august pe la ora 18? Si inca ceva: intre timp ai inmatriculat-o?

Temporar stau in Constanta deci posibil sa ma fi vazut spre Mangalia...si da am inmatriculat-o

Link către comentariu

Daca nr inmatriculare este B-66-*** atunci sigur te-am vazit. Numai bine !

Link către comentariu

foarte frumoasa masina!:icon_thumright: pozele sunt de exceptie si bine lucrate. jantele imi plac enorm. km fara prb

Link către comentariu
Daca nr inmatriculare este B-66-*** atunci sigur te-am vazit. Numai bine !
acesta este numarul
foarte frumoasa masina!:) pozele sunt de exceptie si bine lucrate. jantele imi plac enorm. km fara prb
multumesc,acum sunt putin suparat pt. ca m-au anuntat din Germania ca mai intarzie sosirea suspensiei pana in 11 septembrie si as fi vrut ca la finalul lui august sa pun si suspensia pe masina,dar...asta e,trebuie sa ma conformez
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!