Jump to content

Probleme Cu Treapta A Ii-a

SECANU
 Share

Postare recomandată

Ai incercat sa reglezi timoneria? Poate n-are treaba cu uleiul si nici cu sincroanele. Desi se duc si alea daca iti agata mereu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Problema este stiuta de cei de la service [compexit cluj]. Si eu am avut exact aceleasi simptome, carait la tr 2, in functie de turatia motorului, si dupa un timp la turatie tot mai mica. La motor rece face mai putin decat la cald. Au schimbat uleiul la Octavia mea AXR, si s-a rezolvat problema. Cost: 200 lei. Cica este un ulei special pt aceasta problema, nu au vrut sa spuna caracteristicile uleiului. Eu zic ca merita sa pierzi 200 lei si sa incerci, inainte sa desfaci cutia.

Link către comentariu

eu am luat skoda mea la 200k si intradevar daca ii schimba din 1 in a 2-a mai sportiv (peste 2500rpm) caraia. Sincronul. Ideea e ca pana sa mai caut eu sincroane ca eu nu merg DELOC in service(prefer sa aduc mecanic acasa) am descoprit ca si-a revenit singura cutia. Acum am 250k cu ea si ii pot schimb sport la 4000rpm fara sa stau pe liber si nu mai face nici un carait, si nici nu mai agata in a 5-a cu facea inainte. Parerea mea e ca omu care a avut-o nu stia sa schimbe vitezele CORECT si mesteca ca papagalu si baga in diagonala in viteza si forta in parghii si probabil mergea si subturata cu ea.

Eu zic ca daca aveti grija sa schimbati corect si sa nu fortati datorita subturatiei nu o sa mai aveti probleme cu sincroanele.

PS: Marsarierul nu are sincron nu va infigeti tare in el, lasati-l sa se cupleze singur nu il bruscati.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!