Jump to content

Va Rog, O Lamurire Cu Sistemul Audio Original

mancuso
 Share

Postare recomandată

stie cineva daca sistemul audio original skoda citeste mp3 - uri ?

pe configurator scrie Radio-CD-MP3-player Symphony.

am luat masina dar cassul pe care l-am primit nu ma incanta deloc, vreau aparatul ei original dar numai daca citeste mp3 - uri, se integreaza mai bine in bord.

are cineva pe cel original? cum se aude? de unde il cumpar mai ieftin ca la dealer e 1000 euro.

thanks !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Decat daca nu au scos Skoda o versiune mai noua de Symphony, cel care il am eu pe masina mea nu stie sa citeasca decat cd-uri audio.

Link către comentariu

stie cineva daca sistemul audio original skoda citeste mp3 - uri ?

pe configurator scrie Radio-CD-MP3-player Symphony.

am luat masina dar cassul pe care l-am primit nu ma incanta deloc, vreau aparatul ei original dar numai daca citeste mp3 - uri, se integreaza mai bine in bord.

are cineva pe cel original? cum se aude? de unde il cumpar mai ieftin ca la dealer e 1000 euro.

thanks !

Cel orignal citeste doar cd-uri si nu merita banii, difuzoarele sunt varza cele "originale", dupa multe probe si incercari pot sa iti zic ce am facut eu si am cu totul alt sunet in masina, cei drept nu cum asi dori eu dar e acceptabil.

Prima data trebuie sa cumperi unmp3-player care sa aibe corectie pe medii, daca ai bani cumpara orice pioneer care iti place tie si care crezi ca pica bine in bord, eu unul nu am avut bani la vremea aia si am optat pentru un kenwood, in plus am scos dopurile alea din spatele difurilor din usile fata, au avut un mare efect asupra sunetului, urmatorul pas a fost achizitionarea unei statii blaupunkt de 1x120w rms si un woofer blaupunkt cam de aceeasi putere plus montat difuri de 13cm pe doua cai in spate, urmeaza sa mai pun si doua inalte pe usile spate si ma linistesc, mentionez ca ce am facut eu nu suna foarte tare lucru care nu ma intereseaza dar suna binisor ; incomparabil cu sunetul initial.

Modificat de zafycom
Link către comentariu

Salut!

in prima faza cd-playerele de pe octavia (ca si pe superb) nu citeau muzica in format mp3. Ulterior , cand au devenit "la moda" mp3-playerele skoda a scos acelasi aparat dar si cu cititor mp3. concluzie:

exista radio simphony cu mp3 :lol:

apropos de sistemul de sunet:

pe octavia mea cu un mp3 player alpine 9851r

am schimbat difuzoarele de fabrica ( blaupunkt ) cu un sistem de difuzoare cu filtre de la DLS ...B6 este modelul, cu filtre separate pt medii si inalte , difuzoarele fiind pe 17 si tweterele din oglinzi schimbate

dupa cateva zile de mers si tot ascultat in ideea ca "trebuia" sa se auda mai bine cu sistemul DLS le-am dat jos si le-am vandut, revenind la cele originale Blaupunkt ( si nu e doar parerea mea) le-au mai ascultat si tipi cunoscatori si au recunoscut ca se aud mai bine cele originale

pe spate am optat intr-o prima faza pt nsite difuzoare pe 13 montate cu greu in locasul din portbagaj deoarece difuzoarele erau pe 3 cai si cam inalte a trebuit sa le cosntruiesc o rama ca sa nu atinga in grilaj

boxele erau puternice si se auzeau f bine ( 55w RMS )..

dar le-am schimbat si pe astea cu niste difuzoare BOSE cu tweetere separate "luate" de pe un porsche cayenne....

se aud f bine si sunt f multumit....

cat despre cd playerul original( nu am avut noroc sa imi gasesc unul cu mp3 )...tocmai mi-am adus unul din germania si sunt cuiors sa "vad" cum se aude...

numai bine...

Link către comentariu

Salut!

in prima faza cd-playerele de pe octavia (ca si pe superb) nu citeau muzica in format mp3. Ulterior , cand au devenit "la moda" mp3-playerele skoda a scos acelasi aparat dar si cu cititor mp3. concluzie:

exista radio simphony cu mp3 :icon_thumright:

apropos de sistemul de sunet:

pe octavia mea cu un mp3 player alpine 9851r

am schimbat difuzoarele de fabrica ( blaupunkt ) cu un sistem de difuzoare cu filtre de la DLS ...B6 este modelul, cu filtre separate pt medii si inalte , difuzoarele fiind pe 17 si tweterele din oglinzi schimbate

dupa cateva zile de mers si tot ascultat in ideea ca "trebuia" sa se auda mai bine cu sistemul DLS le-am dat jos si le-am vandut, revenind la cele originale Blaupunkt ( si nu e doar parerea mea) le-au mai ascultat si tipi cunoscatori si au recunoscut ca se aud mai bine cele originale

pe spate am optat intr-o prima faza pt nsite difuzoare pe 13 montate cu greu in locasul din portbagaj deoarece difuzoarele erau pe 3 cai si cam inalte a trebuit sa le cosntruiesc o rama ca sa nu atinga in grilaj

boxele erau puternice si se auzeau f bine ( 55w RMS )..

dar le-am schimbat si pe astea cu niste difuzoare BOSE cu tweetere separate "luate" de pe un porsche cayenne....

se aud f bine si sunt f multumit....

cat despre cd playerul original( nu am avut noroc sa imi gasesc unul cu mp3 )...tocmai mi-am adus unul din germania si sunt cuiors sa "vad" cum se aude...

numai bine...

multam pentru info, as vrea si eu un mp3 player original skoda, chiar si second avand in vedere ca la skoda e 30 milioane.

daca poti sa ma ajuti.

multumesc

Link către comentariu

Pai uite daca vrei original in Austria il gasesti la reprezentanta cu doar 539€ tva inclus (ei sunt mai saraci decat noi).

http://www.skoda.at/service_zubehoer.php?S...OD%3D%26URL%3DJ

Sau mergi cu codul asta AAO300013 la Augsburg sau orice magazin care aduce piese originale VAG si vezi ce oferte iti fac.

Eu totusi spun ca nu merita :wub: .

Link către comentariu

Daca vrei ceva serios sa sune bine, mergi pe un Pioneer si nu o sa regreti nici un banut.

Link către comentariu

Pai uite daca vrei original in Austria il gasesti la reprezentanta cu doar 539€ tva inclus (ei sunt mai saraci decat noi).

http://www.skoda.at/service_zubehoer.php?S...OD%3D%26URL%3DJ

Sau mergi cu codul asta AAO300013 la Augsburg sau orice magazin care aduce piese originale VAG si vezi ce oferte iti fac.

Eu totusi spun ca nu merita ;) .

bun linkul din austria....dar daca vreau sa cumpar ceva de acolo cum fac?

ai vreo solutie? merci

Link către comentariu

• 2 months later...

sal mi-am modificat si eu masina rupand naylonul din spatele difurilor de pe portierele fata si am capitonat locasul interor cu mocheta ieftina si apoi cu un scotch mi dravan am izolat exteriorul inaltatoarelor ca aerul generat in spate difului sa nu se duca aiure si.... sunet incomparabil :lol:

am avut un sony cdx 212 de 4x45 W care era de toata rusinea si apoi l-am combinat cu un puioneer mp2900 care are reglaj pe mediii si basi puternici si curati. La un amic amic cu o O1 MK am observat ca pe spate difurile mai au o aparatoare facuta din material textil gros similar mochetei care capitoneaza lateralele la potrbagaj si evident ca se aude mai bine pe spate la el. De unde pot sa achiziotionez ascaceva?

http://vwforum.ro/index.php?showto...120#entry412117

Modificat de wormostar
Link către comentariu

• 2 months later...

Deoarece functia search nu-mi functioneaza m-am lipit si eu aici. Aveti cumva idee daca pot monta niste dif-uri cu adancimea de 72mm in portierele Octaviei Tour, fara a face decupaje sau alte modificari?

Link către comentariu

Eu am schimbat dif-urile sin usile fata ca se auzeau jenant,chiar daca erau Blaupunkt, cu Alpine SPE 17 CS, si acum se aude ok, cu toate ca playerul este cel original Symphony, si citeste doar track-uri. Acum urmeaza sa schimb si dif-urile pe spate,tot cu Alpine si atunci o sa se auda marfa. Pentru cei care nu vor sa se auda bass-ul de la 1 km departare sunt super Alpine

Atentie in usi incap doar dif-uri cu magnet mic, nu stiu exact ce dimensiuni au dar trb avut in vedere lucrul asta

Modificat de Gigibv
Link către comentariu

• 1 year later...

Sa nu mai deschgid alt topic incerc sa primesc si aci ajutor. |Am dat jos sunetul original si am luat boxe DLS. Totul bine si frumos pana ieri cand constat cu stupoare ca nu mai merg tweeterele. Din 4 nici unul si acum 3 zile mergeau, oare care sa fie cauza? La cablaje m-am uitat dar sincer nu stiu ce sa zic ca asa dintr-o data sa nu mearga nici unul e tind sa cred ca poate e o probleam mai grava. Daca stie cineva...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!