Jump to content

Am Luat Teapa Sau Nu?

adrian1v2000
 Share

Postare recomandată

Salutare...ce ziceti...am luat sau nu teapa cu configuratia de mai jos???

Dotari:

motorizare benzina 1.6 RS

-ABS

-4x Airbag

-Inchidere centralizata

-ASR

-Oglinzi laterale electrice si

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e pretul real ! daca e limuzina , daca e combi e un pic cam mult .. avand in vedere anul

in rest despre dotarii , destul de bine echipata !

sa ai parte de ea !

si asteptam poze

Modificat de Red
Link către comentariu

Asta e tare cu 1.6 RS 102 CP :(.

Pe mine personal ma scot din minti topicurile astea cu "Am luat teapa sau nu?. Mai are importanta daca ai luat teapa? Ce faci daca raspunsul e afirmativ? Iti da cineva banii inapoi? Daca tie iti place masina, iti pot zice 10 oameni ca nu face banii, ca nu mai are importanta, nu?

Ai grija de ea si bucura-te de masinutza. :(

Link către comentariu

@Valix...pe bune stiu...ca toate Rs-urile sunt de 1.8 ...dar al meu scrie pe motor 1.6 Rs.....este sau nu?

Ai dreptate....nu mai pot sa fac nimic.....daca e tapa...dar macar sa stiu........asa pt mine....imi place masina...e super....si e atat de bine intretinuta de zici ca e noua....sper sa am parte de ea...o sa pun si ceva poze...Apropo motorul de 1.6 se poate tuna? Cum fac sa pun maxi dot pe ea...ca are ecranu in mijloc?

Doamne cat de enorm poate sa fie potbagaju....am pus in el 4 cauciucuri de iarna de 15'' si tot a mai ramas loc si de o genata mare.

Modificat de adrian1v2000
Link către comentariu

Daca tot ai cumparat-o, sa ai parte de ea. Ai dreptate, si mie km mi se par cam putintei pentru o masina din 2001. In rest, dotarile sunt utile si bune. :( safe!

Link către comentariu

rs= 1,8 t de 180 cp ce ai tu e motorul normal de 1,6

Link către comentariu

acolo esti la bani...

eu am dat 8400 pe O1 1.6i 102CP, toate dotarile care le;ai zis (doar 2 airbag-uri)

cu 135k km... si is multumit de ea...

avand in vedere ca nu prea a fost rulata in .ro, isi merita banii...

ideea ii simpla, nu are rost sa te gandesti daca ai luat tzeapa sau nu.... ideea ii ca tu sa fii multumit de ea, si sa te bucuri de ea.

In rest, drive safe.

Link către comentariu

Cred ca ai o sigla de RS, aplicata after market de fostul posesor, ca element de "tuning", dar masina nu are cum sa fie RS cu 1.6 si 102 CP. Tu ai 1.6 MPI, clasic........

Link către comentariu

merci la toti pt raspunsuri....intradevar este o masina exceptionala....sper sa am parte de ea

In cea ce priveste sigla de pe motor...m-am uitat mai bine...scrie 1.6 SR si nu RS.....cred ca am facut o confuzie :Driver:

PS....cam cat e casco la masina asta?

Modificat de adrian1v2000
Link către comentariu

SR, intr-adevar. Asa a aparut sigla pe motor pana in 2000. Adica era modelul de 1.6 75CP si SR-ul era sportivul.

Link către comentariu

Pret bun si mai ales daca era si ingrijita si cu putini km (daca sunt reali) chiar a meritat :Driver:

Link către comentariu

Masina arata traznet.....nu pot sa-mi dau seama cum naiba o masina de 6 ani poate sa arate atat de bine"exterior si interior".....la motoarele pe benzina distributia se schimba tot la 90000?

Link către comentariu

OBLIGATORIU, sau la MAXIM 5 ANI, indiferent de km masinii !!

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie ! E un pret bun !

Link către comentariu

ieri am fost cu masina la test( ca in germania nu am avut unde)....spre surprinderea mea 0 erori la diagnoza...asa ca sunt foarte mandru de masina asta :lol:

Link către comentariu

ieri am fost cu masina la test( ca in germania nu am avut unde)....spre surprinderea mea 0 erori la diagnoza...asa ca sunt foarte mandru de masina asta :)

Daca mai vrei una am una de vanzare, din 2006

Link către comentariu

As vrea...dar din pacate sunt broke :tuktuk: Anyway...ce pret?....ce dotari?

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu

As vrea...dar din pacate sunt broke :offtopic: Anyway...ce pret?....ce dotari?

Ai PM.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!