Jump to content

Probleme Vr6

82_K_M_S
 Share

Postare recomandată

Daca ma poate ajuta cineva. Am un passat VR6 din 93, cu toate dotarile si ceva modificari, gen frane, amortizoare, etc. Am catalizatorul scos si sonda lambda, ca fostul proprietar zicea ca trage mai bine. Dar problema e ca scoate un pic de fum si nu merge prea rotund motorul. As merge cu ea la "doctor" dar mai intai as vrea sa stiu cam ce poate avea. Ar putea fi bujiile sau filtrele? Injectia? Va rog sa ma lamuriti daca aveti si voi aceleasi probleme sau stiti care este cauza. Imi si incalzeste un pic la turatii mai mari sau pe loc. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tot eu... Chiar nu se pricepe nimeni? Macar o idee, ceva, ca-s disperat .

Link către comentariu

Sonda lambda foloseste la reglarea amestecului ... daca se defecteaza sau o scoti din circuit calculatorul comanda un amestec "de urgenta" ca sa functioneze motorul ... amestec care nu este intotdeauna cel optim ... cam asta e explicatia ... fumul e de la amestec bogat ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!