Jump to content

Bieleta...

Executron
 Share

Postare recomandată

Bun deci am schimbat la masina capetele de bara + bieleta (manopera a fost f. putin pt c-am facut-o in acelasi timp in care mi-am reparat-o in urma unui accident pe casco).

Ei bine la 2 luni dupa acel accident incepe din sa cloncane ceva la roata dreapta fata la linii tramvai. Ma rog nu ma ingrijorez caci sincer intotdeaua a cloncanit ceva la ea. Ma gandesc c-o fi de la vreun brat (ca la cate sunt...)

Ieri fac revizia si il pun pe mecanic sa-mi zica care brat bate sau capat de planetara (doamne fereste planetara).

Ei bine verifica p-acolo, si imi da verdictul : bieleta. Pai cum domne c-a fost schimbata acum 4 luni.... In fine. Nu sunt eu prea convins.

Azi am ridicat roata pe cric si-am miscat si eu de ea. Intr-adevar roata dreapta are joc din articulatia superioara, pe care se afla si capul de bara, EXACT cum avea joc si inainte sa le schimb. Mai verific eu si totul e beton. Ma gandesc domne... Poate o fi caseta de directie. M-apuc sa ridic si roata stanga. Beton.

Care e concluzia? Piesa a fost una pe producator, am vorbit cu Volksman si daca a fost vreun defect de fabricatie se schimba.

Mie mi-e ca aia mi-au pus una veche (caci n-am asistat la operatiune) sau altceva caci nu inteleg cum in 4 luni si 4000 km a cedat. (si era inainte de a lua jantele de 17" deci nu poti sa zici ca domne a fost stres mare asupra articulatiei).

Pareri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nush oricum era pe producator, nu originala (volksman zicea ceva de un producator din Danemarca).

Acum mi-am adus aminte. Pe partea stanga bieleta NU a fost schimbata, doar cea pe dreapta. Deci aia pe stanga are 100 mii km si n-are probleme... hmmm...

Sincer de acuma iau piese originale. :offtopic:

Link către comentariu

Daca ai putea da bieleta asta "noua" jos si sa o compari cu una identica, de la acelasi fabricant si acelasi model, sa vazi cumva daca sunt identice ... ca daca nu inseamna ca cineva s-a bucurat la bielta ta. Nu ar fi pentru prima data in service-urile romanesti. Nu de alta, dar cat de proasta ar fi piesa respectiva, sa tina doar 4000 km ... doar daca era facuta pe genunchi, pe vapor. Dar nu cred ca Volksman ti-ar fi vandut asa ceva, ca de la el am inteles ca ai luat-o. Eu zic ca merita sa verifici, daca ai timp si dispozitie.

Link către comentariu

Pai da asa o sa fac. Adica cand ma duc s-o schimb o s-o iau frumos si i-o dau lui volksman sa vedem ce si cum.

Asta zic si eu. Uite capetele de bara tot le producatorul respectiv sunt si n-au probleme deloc. Chestia e ca nici nu pot sa zici c-au lasat-o p-aia veche tinand cont ca aia s-a rupt in fata mea incercand sa se scoata captau de bara din ea. Am adus bieleta si schimb si-am plecat...

Link către comentariu

Chestia e ca nici nu pot sa zici c-au lasat-o p-aia veche

Nu, dar poate aveau si ei un prieten cu o bieleta dusa care avea nevoie de una noua ... sau aveau ei vreuna uzata prin service si de ce sa nu o schimbe cu una noua pe care sa o vanda mai tarziu la un pret convenabil pentru ambele parti ... asa iese si de o bere dupa program ... zic si eu, poate sunt paranoic, dar la cate am auzit petrecandu-se prin unele service-uri, nu m-ar mai mira nimic.

Link către comentariu

Mi-am schimbat si eu o bieleta (brat superior, cel in S) tot de la volksman si tot pe producator iar pana acum ( 5- 6.000 km) vad ca nu are nimic. Si anul asta am avut 5 drumuri la tara pe niste drumuri mai mult decat infecte.

Link către comentariu

Si eu am cumparat piese de la volksman, confirm seriozitatea casei :icon_cool:

Mult mai probabil s-a produs o schimbare rapida de piesa in faza de montaj incipient.

Link către comentariu

posibil sa te fi tepuit aia in service.Sau n-au montat-o corect ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!