Jump to content

Airbrushing...

m3dobrean
 Share

Postare recomandată

:D

ce sa zic...daca aceasta tema inseamna cva...nu am nimik impotriva...

dar ti-as sugera sa te concentrezi putin mai mult pe un singur animal...sa fie si pe capota tot un leu.....

asta e parerea mea...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie imi place mai mult cum sta sarpele pe masina . Pe lateral poti sa pui eventual coada sarpelui putin incolacita pe aripa spate :) idei sunt destule :P

Link către comentariu

• 1 month later...

Are dreptate si cel cu 12 ani de scoala si cel doar cu pasiune si in aceeasi masura clientii cu sau fara scoala. Daia exista manele, nuh? unora le place, altii fac analize si tot nu le iese rationamentul unora.

Am mai tinut predici dastea si pe un alt forum si ideea este ca : Clientul tau de aici (vwforum) are cel mai probabil o masina la care tine foarte mult si costa suficient de mult cat sa nu vrea sa faca experimente. Iti recomand asadar sa postezi si IDEI pe langa mostrele tale. Majoritatea nu stiu daca si-ar pune motive mortuare pe masinile lor, iar cum aproape nimeni nu stie exact ce vrea, o mana de ajutor in privinta asta nu iti poate aduce decat lucruri bune :D .

Eu unu iti apreciez munca si iti doresc sa cresti mare... pentru ca acum esti la un nivel mediocru si cred ca mai bine te-ai axa pe forme simple (vectorizate) unde nu poti gresi prea mult. Nivelul detaliilor iar nu este stralucit si aici iti recomand tehnici de blend. La capitolul suferinte ai si tu aceleasi probleme presupun ca mai toti artistii de brush de la noi si anume cuptoare si conditii de lucru " ca afara ".

Asteptam multe lucrari frumoase de la tine dar cel mai important pentru un artist CONCEPTE.

PS. Acel golf este lucrat impecabil (cel putin asa se vede din poze) dar cred ca-i lipseste conceptul. Din dinamica data de desenele tribal vectorizate se trece la un paint soft aparent fara nici o legatura. Cred ca este mai mult o lucrare de showoff.

Link către comentariu

trebuie sa recunosc ca ai maxima dreptate in cam tot ce ai spus, chiar daca ai vorbit in ft multe neologisme.

crede-ma ca la capitolul idei nu stau prost, am ft multe.....chiar ft multe:D

problema e ca nu am unde sa le pun in aplicare.:P

acum sunt prins cu bacul si in special cu admiterea si nu mai am timp de aerografie, dar din toamna o sa ma mut la timisoara si sper ca acolo sa dau de niste persoane cu alte perspective (de fapt sunt sigur ca dau de alte persoane cu alte persective).

oricum, costin, inca odata apreciez post-ul tau pt ca e ft adevarat ce ai zis in legatura cu toate.promit ca o sa ma reapuc din vara, indata ce termin cu admiterea si inscrierea la facultate....

toate cele bune..

Link către comentariu

• 2 months later...

In curand o sa incep "lucrarile" de aerografiere pe masina mea si am zis sa ma uit si pe forum sa vad ce misca in domeniu. Ma uit la pozele din acest thread si ma gandesc ca as prefera sa am masina (si mai) lovita decat sa am astfel de "arta" pe maina. Voi face desene tribale cu influente celtice, incepand cu oglinzile sa ma asigur ca iese bine, alea fiind mai usor de mascat in caz de esec. Voi continua cu poze.

Link către comentariu

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=46592

Nu stiam ca e si topicul asta. Scuze. Oricum cel deschis de mine prezinta o viziune mai larga.

m3dobrean: intra si pe topicul deschis de mine si zi-mi dc poti face si asa ceva...

PS: vreau sa ma apuc de un asemenea proiect...

Link către comentariu

• 1 month later...

salut!

in primul rand imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum deoarece am avut bacul si admiterea la poli la TM, pe care le-am trecut cu brio:)

in al doilea rand vreau sa il salut si pe adi_golfV care vad e pe deplin dezacord cu aerografia, si mi-am dar seama ca nu-i place ceea ce fac.mai e de muncit, recunosc, dar sunt altii si mai slabi.

pt nairolf, daca vrei sa faci cva simplu, gen linii si tribale, celtice, sau chestii dintrastea te sfatuiesc sa folosesti autocolante sau vynil-uri.aerografia inca nu e cva pt romani, inca multi sunt in dubii, daca e ok cu politia, daca merita,etc.

ai mai intrebat daca raman urme cand dai autocolantul jos. asta depinde cat de mult l-ai tinut, daca a apucat vopseaua neacoperita sa se coaca.

sincer iti spun, eu nu are rost sa ma apuc sa trag 2 linii sau sa fac tribale, pt ca imi primul rand nu-mi plac si in al doilea rand nu as avea nici o satisfactie.chit ca le fac cu aerograful "prostimea" o sa zica, ca e tot autocolant.

inca o data imi cer scuze pentru intarzierea reply-ului.daca esti interesat de aerografie, adica cva mai finutz decat "shablon si pulverizare", putem vorbi.

sau in caz ca mai ai neclaritati, iti raspund cu placere.

toate cele bune!

Link către comentariu

• 1 month later...

Superb topicul, felicitari pentru ceea ce faci.

Si eu as fi interesat de aerografie pe capota motorului la o VW Bora.

Asta as vrea sa pun pe capota, ai idee daca se poate face si cam cit ar costa

post-12132-1221755646_thumb.jpg

Link către comentariu

• 1 month later...

salut!mersi fain!

inca odata imi cer mii de scuze ca nu am apucat sa-ti raspund repede.

acum m-am mutat la timisoara la facultate si e destul de greu.

nu m-am mai ocupat de aerografie din septembrie.

in principiu se poate face, nu e ft scump....mai ales daca capacul e negru.

toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!