Jump to content

Airbrushing...

m3dobrean
 Share

Postare recomandată

salutare!!!!

in primul rand vreau sa va felicit pentru acest forum.....imi place ft mult....

in al doilea rand as dori sa va prezint cateva din lucrarile mele in aerograf

astept pareri despre acestea si sunt deschis la orice discutie in legatura cu acest domeniu........

DSCN0050.jpg

file_42967_phpD4so03.jpg

DSC01510.jpg

DSC00509.jpg

DSC00505.jpg

DSCN0054.jpg

DSCN0056.jpg

DSCN0063.jpg

DSCN0064.jpg

DSCN0066.jpg

DSCN0069.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ai venit pe forum!

Mi se par foarte reusite lucrarile tale. Cred ca pe partea de tuning vizual extern ai putea sa ajuti multi dintre colegii interesati de a da un "look" mai deosebit masinii.

Link către comentariu

Bine ai venit !! In sfarsit, avem printre noi si un artist :) Ar fi bine sa iti completezi la profil macar orasul din care esti si un numar de telefon...sa stim cum te putem contacta. Ma batea si pe mine gandul sa-mi fac ceva pe masinuta, dar trebuie sa ma limitez la ceva mai sobru, nu pot sa-mi pictez capota de ex. Masina este totusi o limuzina iar eu umblu mult la "costum"...nu prea ar da bine daca o fac ca in Fast & Furious. Ceva discret insa, sau care sa adauge o nota de sportivitate, mi-ar placea.

Link către comentariu

am completat profilul cu ce ati spus.....am mai pus si ID de mess....

rapier...nu trebuie neaparat sa-ti faci masina in genul fast & furious.....sunt foarte multe desene care stau foarte bine si pe genul de masina pe care-l detii...parerea mea e ca daca vrei sa faci cva la ea...ar trebui sa fie cva mai discret...care se ascunde cat de cat......

daca esti interesat de mai multe putem vb si pe mess.....

numa bine!

Link către comentariu

Si eu as fi interesat, dar tot ca si @Rapier, ceva discret si elegant, ca daca vine seful meu din Elvetia si il iau de la aeroport cu ceva ca in Fast & Furious, cred ca s-ar putea sa-l vad foarte furious si sa fiu concediat foarte fast :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

nu mai sunteti interesati, ca vara asta nu prea am facut nimik klumea....

mi-ar prinde bine la portofoliu niste masini aerografiate....

Link către comentariu

daca ai veni cu niste propuneri pentru niste desene discrete.... poate ai gasi mai repede clienti :D

Link către comentariu

ca exemple...uitati aici niste desene care nu ies in evidenta foarte mult....nu sunt colorate..si zic eu sunt d bun gust....

acestea nu sunt facute de mine....sunt gasite pe net!!!

post-15329-1188587232_thumb.jpg

post-15329-1188587236_thumb.jpg

post-15329-1188587244_thumb.jpg

Link către comentariu

• 1 month later...

o noua lucrare sper sa va placa...

o sa pun poze cand e lacuita si montata:)

vreau sa va aud parerile....

DSCN0298.jpg

DSCN0293.jpg

DSCN0295.jpg

DSCN0292.jpg

Link către comentariu

e un pic aiurea sa te pui sa desenezi pe o masina aproape de varianta iesita din fabrica, pentru ca orice ai face arata ca nuca in perete! ca sa iese calumea trebuie sa ai putina minte, si asta zic din perspectiva de artist (12ani de arte si destule diplome) , in primul rand trebuie adaptata forma masini sa se lege cu desenul si culoarea aplicata, altfel dupa parerea mea e ca si cum ti-ai lua stickere din piatza si le aplici ...

un exemplu bun ar fi aici:

Golf-5-01.jpg

Golf-5-04.jpg

http://www.zumac.ch

nu stiu daca pricepi ideea, dar aici e munca de echipa, cel care face bodywork u si cel care o picteaza... plus ca startul se pune pe hartie de un designer si se alege varianta cea mai buna,

nu iei capota jos si te pui la o bere in garaj sa dai drumu la compresor si sa faci ce ti trece prin cap (inspiratie)

nu vreau sa ofensez pe nimeni dar ptr mine asta inseamna lucru de calitate!

Link către comentariu

e un pic aiurea sa te pui sa desenezi pe o masina aproape de varianta iesita din fabrica, pentru ca orice ai face arata ca nuca in perete! ca sa iese calumea trebuie sa ai putina minte, si asta zic din perspectiva de artist (12ani de arte si destule diplome) , in primul rand trebuie adaptata forma masini sa se lege cu desenul si culoarea aplicata, altfel dupa parerea mea e ca si cum ti-ai lua stickere din piatza si le aplici ...

un exemplu bun ar fi aici:

nu stiu daca pricepi ideea, dar aici e munca de echipa, cel care face bodywork u si cel care o picteaza... plus ca startul se pune pe hartie de un designer si se alege varianta cea mai buna,

nu iei capota jos si te pui la o bere in garaj sa dai drumu la compresor si sa faci ce ti trece prin cap (inspiratie)

nu vreau sa ofensez pe nimeni dar ptr mine asta inseamna lucru de calitate!

deci hai sa iti spun cva....

nu cobor la vreo bere in garaj si ma apuc sa desenez ce-mi trece prin minte..

crede-ma ca un proiect de care ma apuc...pregatirea lui dureaza intre 1 sapt si 1 luna..poate chiar mai mult

ma inteleg cu proprietarul...si ne decidem amandoi....

cat despre golful ala mie mi se pare chiar kitchios pt ca deja e prea incarcat....

oricum am inteles cam ce ai vrut sa zici....dar cred ca ma descurc si singur.....la parte de desing..

numa bine

Link către comentariu

compozitia si ideea e buna, realizarea e cat se poate de ingrijita, cat despre kitsch nu m-as pronuntza,

oricum spor la treaba.

Link către comentariu

nu am zis nimik de ingrijire!

e ok...dar sunt prea multe elemente de grafica pe el...si nici macar nu alcatuiesc imprreuna vreo tema(culoarea este in 2 tonuri,tribal,inca un desen)....concluzie:kitch!

fara suparare :screwy:

Link către comentariu

cam cat ar fi sa desenezi compartimentul de la motor ma gandesc ceva fulgere pe fond albastru ....

Link către comentariu

pai tre sa vad cat e de mare...si in ce stare e?

nu prea imi dau seama despre ce e vorba:D...

Link către comentariu

am si eu o intrebare care la prima vedere poate parea stupida: pe jante nu am mai vazut sa se fi facut asa ceva pana acum, e posibil sa se faca? si daca se face, o iesi frumos??? (raspunsul ar fi bine sa fie referitor la jantele din tabla).

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am o idee care vreau sa o pun de mult in practica insa nu am gasit omul potrivit. Imi doresc pe capota din fata in mijloc desenat o imagine cu motorul care este sub capota.

Ar trebui sa para ca cineva a facut o gaura in mijlocul capotei si prin ea se vede compartimentul motor (o bucata din el - acolo unde scrie 1,9 TDI si in jurul lui vopseaua sa para exfoliata. O sa incer sa caut pe net o idee ca sa-ti arat. Dar cred ca ai inteles idee. Sper :salut:

Link către comentariu

Eu am o idee care vreau sa o pun de mult in practica insa nu am gasit omul potrivit. Imi doresc pe capota din fata in mijloc desenat o imagine cu motorul care este sub capota.

Ar trebui sa para ca cineva a facut o gaura in mijlocul capotei si prin ea se vede compartimentul motor (o bucata din el - acolo unde scrie 1,9 TDI si in jurul lui vopseaua sa para exfoliata. O sa incer sa caut pe net o idee ca sa-ti arat. Dar cred ca ai inteles idee. Sper :D

da....am inteles perfect c vrei sa faci.cand te hotarasti imi spui si ne apucam:)

Link către comentariu

• 2 months later...
nu am zis nimik de ingrijire!

e ok...dar sunt prea multe elemente de grafica pe el...si nici macar nu alcatuiesc imprreuna vreo tema(culoarea este in 2 tonuri,tribal,inca un desen)....concluzie:kitch!

fara suparare :icon_thumleft:

cand o sa termini si tu 12 ani de arte plastice poate ai sa intelegi ca o compozitie "incarcata" cum ii zici tu nu inseamna "kitsch" , momentan golfu ala e mult peste tot ce s-a facut in romania la ora actuala

" Kitsch /kɪtʃ/ is a term of German or Yiddish origin that has been used to categorize art that is considered an inferior, tasteless copy of an existing style. The term is also used more loosely in referring to any art that is pretentious to the point of being in bad taste, and also commercially produced items that are considered trite or crass. "

Link către comentariu

Mai oameni buni, hai sa nu ne atacam fara nici un motiv. m3dobrean ne-a prezentat ce stie si ce poate el sa faca. Cu-i nu-i place sau cine nu vrea ... nu il obliga nimeni. Omul a prezentat cateva dintre creatiile sale, ca sa ne formam o parere, iar cei interesati sunt liberi de a lua legatura cu el si de a vedea daca pot gasi impreuna ceva care sa dea bine si sa le placa. Ce conteaza cati ani de diverse scoli si specializari ai? Daca cuiva ii place ce ii ofera omul si este multumit cu rezultatul final ... care-i problema? Hai sa nu degeneram si sa o luam pe langa subiect. Parerea mea.

Link către comentariu

e lasa.....omu nu e in tema cu airbrushu....asta e...

golfu asta i se pare super.recunosc ca e o lucrare de un inalt nivel calitativ, dar sunt altele de 1000000000000 de ori mai bune.

mai pe scurt pe mine nu ma impresioneaza deloc acea masina.

si inca cva...daca iti place cea ce faci .....crede-ma ca nu-ti trebuie 12 ani de scoala!

Link către comentariu

asta era sa o fac pe masina sotiei dar masina fiind inca in garantie o sa zic pas pina iese din garantie dar e inca valabila treaba

post-1417-1203836142_thumb.jpg

post-1417-1203836148_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!