Jump to content

Lsg Interserv

Executron
 Share

Postare recomandată

Azi mi-am facut revizia la LSG Interserv si totul mi s-a parut f. profesionist facut. Uleiul si filtrele le-am adus eu si totul a fost schimbat in timp f. scurt si lucrat f. eficient.

Mentionez c-am mai mai fost o data la ei pentru o rola intinzatoare. La recomandarea userului Ilea am fost is nu am fost dezamagit. A fost diagnosticata problema, comandata piesa (a venit in 30 min pana a demontat ce trebuia acolo) si montat eficient. Cand a pus totul la loc s-a constatat ca un furtun era iesit, a fost pus la loc si strans si un domn dragut mi-a pus diagnoza si s-a asigurat ca totul e OK (aparent era un furtun de pe la turbo).

Tot personalul a fost foarte amabil si a raspuns la toate intrebarile mele.

Programarea a fost facuta telefonic luni. Am fost programat az la 8. La 8:05 eram acolo si la 8:50 am terminat, inclusiv o diagnosticare la suspensie (un cloncanit care s-a dovedit a fi de la o bieleta).

Manopera a costat 500 mii la schimb ulei, eu zic ca OK fata de alte service-uri care cereau semnificativ mai mult pentru o banala revizie.

Bile albe de la mine si voi apela la ei si pe viitor. :icon_thumright:

http://www.lsg.ro/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Am fost si eu la ei sa repar stergatoarele blocate. Intr-adevar, foarte operativi. Lucrat curat si eficient.

Multumiri mai ales d-lui Eugen.

Link către comentariu

Si eu am fost la ei pentru un schimb de uei si filtre si totul a decurs ff bine. De asemenea Eugen mi-a montat si maneta computerului de bord. Un pozitiv din partea mea :vaidecapulmeu:.

Link către comentariu

Am trecut ani la rand pe langa ei, chiar parcam vizavi de ei dar pe atunci doar vindeau chestii Bosch. Din cate-mi amintesc, aveau doar un garaj?!?! Ma insel sau s-au mai extins? Oricum, bine de stiut ca mai avem o locatie unde putem merge cu inima deschisa si portofelul intre-deschis .

Sa speram ca nu se "strica" cum au facut-o si altii..keep up the good work boys!

Link către comentariu

:) Am fost saptamana trecuta la ei pentru schimb kit ambreiaj. Cumparat piesele de la Volksman si montat la LSG. Baietii au facut treaba buna .. A durat cam 4 ore pentru ca a aparut o problema stupida la repunerea motorului pe suporti, altfel ar fi durat mai putin. Oricum treaba facuta bine, cuvinte de lauda pentru Marius - el a lucrat acu impreuna cu inca doi (fratesu si taicasu cred :lol: si chiar daca se mai ciondanea cu fratesu' au facut treaba ok. Mi-a mai schimbat si filtrele si uleiul mai demult si la fel treaba facuta rapid si bine - 40RON manopera. La schimb kit ambreiaj manopera a fost 450 RON.

N-au decat 2 rampe totusi programarea merge la 1-2 zile. Eu am sunat luni si m-au programat miercuri.

Parerea mea ca merita, eu tot la ei voi merge sper insa doar pentru revizii :D bafta !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!