Jump to content

Cum Se Face Schimbarea Bandoului De Pe Bara Din Spate?

laus
 Share

Postare recomandată

Salut! Stie cineva cum se schimba bandoul de pe coltul barii din spatela Passat variant? Trebuie demontata bara?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu este lipid, daca il dai jos numai cu lipici il mai poi pune la loc. Daca gresesc va rog sa ma corectati.

Link către comentariu

Rumplestilskin

Confirm ce a zis Extreme. Am vazut o astfel de operatiune si pot spune ca e foarte migaloasa. Oricum, nu stiu care e motivul pentru care intentionezi sa-l dai jos, dar ce pot sa-ti spun este ca greu mai poate fi "refolosit" in conditii decente. La fel si cele de pe fetele la usi.

Modificat de Rumplestilskin
Link către comentariu

cred ca se mai poate pune la loc cu banda adeziva de la 3 M, dar nu sigur ca o sa tina + ca trebuie curatata si degresata zona de aderare foarte bine :beerchug: Safe

Link către comentariu

Eu stiu ca e cu cleme. Cel putin la Sedan asa e. Si chiar am o clema rupta si sta mai cu cantec.

Link către comentariu

Rumplestilskin

Problema este ca in momentul in care il dai jos, e greu sa-i pastrezi forma, iar "relipirea" nu are un rezultat multumitor. Cel pe care l-am vazut eu (B5.5 Variant din mai 2004) era lipit si practic dupa dezlipire, a trebuit inlocuit. Am intrebat mai sus motivul demontarii, pentru ca cel de care am vorbit eu, il demontase pe "motiv de vopsitorie"... => "ghinion de nesansa".

Modificat de Rumplestilskin
Link către comentariu

Curios... :) Sa fie la B5.5 altfel decat la B5? Eu le-am dat jos pe ale mele din fata cand am vopsit bara, dar erau doar in cleme. E drept ca mi-au trebuit multa rabdare si D-zei, dar am reusit pana la urma.

Link către comentariu

nu este lipit, este prins in cleme si la B5.5. doar cele de pe usi sunt lipite.... adica la mine (passat din 2002) sunt cu cleme si in fata si in spate.

stiu ca nu e cine stie ce sfat dar eu zic mai bine sa te duci la un vopsitor sa-ti ia bandoul jos ca e mai bine decat sa-ti rupi clemele de la el sau chiar mai rau sa-ti zgarii vopseaua de pe bara incercand sa-l iei jos.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Ideea este ca mi l-a zgariat cineva in parcare si se vede destul de urat . Bineanteles ca mi-a zgariat bara si mi-a crapat si tripla (geamul ala de plastic). Eu am cumparat bandoul si are niste cleme insa nu prea stiu cum sa trag de ala vechi sa il scot, din ce colt sa incep si nu cumva tb data jos bara. Cand l-am cumparat m-au intrebat care piesa o vreau cea de la subpafata sau cea interioara!?!? Asa am aflat ca mai este un suport bagat pe acolo in bara. Voi atasa o fotografie dupaamiaza cu el .

Link către comentariu

Oricum va trebui sa dai jos bara, dar nu trebuie sa te sperie asta. Are cateva suruburi, le defaci, tragi de bara in spate si gata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!