Jump to content

Un Golf Iv Special

DragosR

Postare recomandată

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DragosR

149

• JonDoe2

19

• Aerofan

13

• Muale

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

mersi :)

locul ala a fost ideal, statia fiind ingusta (de asta am dat alta o idee mai desteapta ;) )

locatia asta alerga umar la umar cu decuparea panoului din stinga, sub switchul de lumini; a cistigat din cauza ca pot pune o casca rapid cind mai am pasageri simandicosi sau sint cu juniorul :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

aveam o banuiala dar zilele astea am studiat in amanunt problema: jantele de aliaj sint mai late nitel si imi fac lateralele anvelopelor sa fie mai bombate (cred ca in loc de 195 ar merge 205 pe 7J ).

asa ca, ma vad nevoit sa le dau viteza....cu sau fara cauciucuri.

post-1792-0-36728600-1291416769_thumb.jp

ASAP se va inlocui mobila cu portabila, evident amplasata pe locul din imagine.

Link către comentariu

Ce cd player frumos ai. :)

Nu gasesti o solutie pentru anvelope? Ar fi pacat sa dai jantele pentru atat. Macar incearca sa vezi cum arata. Daca nu sunt ok, asta e.

Link către comentariu

eu stiu cum arata cu dimensiunea standard din actele masinii, doar asa am luat-o :D

comparind cum se aseaza anvelopele pe jante standard, pe astea parca am colaci de salvare dupa cum sint bombate flancurile :lol:

Link către comentariu

Nu e asa grav. Pentru atat nu are rost sa vinzi jantele. Serios. Mai bine pui niste distantiere sa iasa pana la marginea aripii. :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

ASAP se va inlocui mobila cu portabila, evident amplasata pe locul din imagine.

voia mea se facu:

post-1792-0-56252600-1294073873_thumb.jp

nu de alta, dar si eu sint un domn :lol:

Link către comentariu

Bre mai miceste si dumitale poza :)) sa para mai de calitate .Sa o folosesti sanatos

Link către comentariu

ia-ti cauciucuri mai mici Dragos :D de 55 sau pune-le mai late.

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

alea sint bune daca imi vine sa vind masina; o sa rupa aderenta si intr-a treia :lol:

eu sint om batrin ma, nu ma tin de prostii ca voi asa ca pun ce scrie in documente :D

Link către comentariu
MasinaPoporului

Frumoasa masina.

P.S: eu am gasit un loc mai bun la statie...

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

187300km

am schimbat azi distributia, cureaua de accesorii, intinzatorul si o rola apucata de streche zilele trecute:

cureaua, originala:

post-1792-0-69812900-1295644090_thumb.jp

distributia nr.2:

post-1792-0-71417100-1295644097_thumb.jp

post-1792-0-76181900-1295644174_thumb.jp

post-1792-0-50167800-1295644181_thumb.jp

post-1792-0-81333800-1295644196_thumb.jp

distributia nr. 3:

post-1792-0-57918600-1295644279_thumb.jp

post-1792-0-80382400-1295644285_thumb.jp

post-1792-0-41251300-1295644299_thumb.jp

post-1792-0-49284000-1295644406_thumb.jp

Operatia efectuata cu succes la colegul danubius, in Timisoara.

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Am schimbat tot, normal; nu e pacat sa imi bat joc de ea la un capitol sensibil???

Pese:

-kit de role+curea 530

-intinzator 250

-curea 50

-pompa in jur de 180 (parca)-dat originala la schimb

-rola 110

-antigel 1,5l a fost moka :D

----------------------------

Total: 1120

Manopera: Ask Dan :D (mai eftin ca-n Arad, basca faptul ca face si reglajul avansului)

Link către comentariu

am vazut cu ceva timp in urma ai schimbat bratele de la roata?care este motivul?nu mergea sa schimbi doar bucsele?

Link către comentariu

am prins o super oferta pt ele asa ca a fost mai rentabil asa ;) ; in viitor o sa echipez din timp bratele cu tot ce trebuie si lucrarea va merge struna ;)

Link către comentariu

ce pret/bucata ai prins, din cate vad pivotul este albastru?vreo firma smechera ceva sau?ma bate si pe mine gandul sa schimb asa sau este indicat cumva sa schimbi si bratele la un moment dat in viata masini,ma gandesc ca este numai fier...

Link către comentariu

Plasticul albastru e doar o protectie pt burduful pivotului, iar ambele au fost in jur de 250 de lei...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

mi-a cam intrat in cap sa o vind, mai ales ca fostul proprietar m-a anuntat ca iar are o masina pentru mine...

o sa ma duc cu ea la piata saptamina viitoare sa vad ce se intimpla, pentru ca unele pot fi dovedite cu acte, altele nu ;)

daar, o sa fac un album foto/video pentru interesati :lol:

Modificat de DragosR
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Deci? Ai pus deja anunturile de vanzare? Cat ceri pe ea?

Daca iei ce cred eu ca iei, abia astept sa o vad! :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!