Jump to content

My Biatch: Skoda Fabia 1.2 Htp

Andrey_sxg

Postare recomandată

In locul neaonelor a fi de preferat ori module mici din 3 leduri ori banda de leduri de culoare alb si pentru faruri niste leduri cu acelasi tip de lumina alb galbui 4300 k sau alb spre albastru 6000 k.

Link către comentariu

Ce schimbare! Bravo! E doar pe parte de look sau ai schimbat ceva si in ecuatia motorizarii? Cele 2 tobe sport ma fac sa intreb chestia asta...pt ca daca a ramas 1.2 tobele clar sunt doar pt look :)

Link către comentariu

Chiar si pt look..masina arata frumos..oricum dupa cum spunea si altcineva mai sus..diferenta fata de primul post si cele actuala e imensa...

De curiozitate: de cand cu tobele alea mari nu cumva ai pierdut un picut din cuplul ei la turatiile mai joase?

Link către comentariu

Mersi.

Legat de tobe, imi e greu sa iti spun. Tind sa cred ca nu am pierdut sau daca am pierdut e ceva insesizabil. Ce am pierdut sigur e sonda lambda1 care nu isi mai face treaba cum trebuie, finala stock avand rolul si de contrapresiune in evacuare, citirea gazelor fiind mai exacta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!