Jump to content

My Biatch: Skoda Fabia 1.2 Htp

Andrey_sxg

Postare recomandată

Skoda Fabia, an 2005, culoare: gri graphite.Masinuta mea cea de toate zilele. Nu am avut niciodata probleme cu ea si sper sa nu am, am mai umblat pe ici pe colo pe la ea dar asa cat sa nu bata la ochi :P. La interior: 2 neoane albastre sub scaune, cotiera, huse Type R, boxe noi, 2 perdelute geamuri spate, husa volan, iar la exterior cateva stickere si un parasolar. Urmeaza jantele si grila de la radiator. In rest, benzina sa fie ca de restul nu ma vait :P

post-11924-1186787918_thumb.jpg

post-11924-1186788286_thumb.jpg

post-11924-1186788730_thumb.jpg

post-11924-1186788989_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

E bine ca nu te "vaiti", dar ce faci cu neoanele sub scaune? Cand scapi mobilul pe jos te ajuta? Habar nu am la ce sunt bune. Pune poza poate imi pun si eu :P

Dar ce e "Biatch"?

S-o folosesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos. Imi place mai ales culoarea ... :P

In sfarsit am vazut si eu o poza cu parasolarul ( de cand te rugam ... ). Nu raman urme pe el de la stergatoare ???

Daca vrei sa vezi cum arata masinuta cu o noua grila fata, uita-te la prezentarea mea ...

Modificat de bebeko
Link către comentariu

NOU: leduri albastre la pozitie!

@ bebeko: intr-adevar, raman urme doar la stergatorul din dreptul soferului dar nu sunt deranjante. referitor la masca: BUN EXEMPLU!!! :Driver:

@ i am stealth: la ce sunt bune neoanele??? cam la ce sunt bune si jantele, si spilerele, eleroanele (nu cele de formula 1), stickerele.... :Driver:

Link către comentariu

vreau o poza cu pozitia albastra :D

am intrebat de urme deoarece si eu vreau sa-mi pun un parasolar, dar pe interior.

intre timp am adaugat si grila sport din bara, ca sa se asorteze cu grila din masca ... :D

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Hmmm... nu ti se pare prea incarcata cu pozitii albastre, stickere si restul? Mai bine ii puneai o folie si niste jante... dadea mult mai bine... parerea mea.

Oricum, important e ca esti pasionat... BAFTA :(

Link către comentariu

sa-mi zic si eu parerea, cat de obiectiv pot (a se citi critici... sper constructive :( )

1. Sticker 2fast2furious pe 1.2.... :Driver:

2. Sticker **** RACING pe 1.2... :(

3. Husa de volan... eu zic ca e mult mai bine fara, mai bine cauta o husa de piele care se coase pe volan daca vrei neaparat sa-l imbraci in ceva...

4. Neoane albastre si mai ales beculete albastre pe pozitie.... fara suparare, da' strici masina, astea sunt chestii pe care le vezi frecvent pe 1310... :D

Sper ca nu te-ai suparat, mi-am exprimat doar parerea sincera, poate te mai gandesti la unele din astea....

Link către comentariu

Si eu zic ca un set de jante si folie eventual sunt de ajuns...ledurile albastre pe pozitii atunci cand le zaresc in oglinda ma gandesc la taximetristi in logan sau 1310 asa cum au zis si colegii Golf TDI si Ice_2k.

Link către comentariu
@ i am stealth: la ce sunt bune neoanele??? cam la ce sunt bune si jantele, si spilerele, eleroanele (nu cele de formula 1), stickerele.... :)

Iar nu stiu ce sunt "spilerele".

Partea rea e ca am vrut sa fiu mai subtil, dar vad ca nu s-a putut...De fapt eram gand la gand cu Golf_tdi, Doom Si Ice_2k. E ca si cum ai pune pe golf sticker cu MADE IN CHINA ;)

Partea buna e ca nu se sting si se aprind neoanele alea....

Asta e parerea mea SINCERA...e masina ta iti poti pune si sticker cu Mos Craciun si leduri multicolore insa risti sa arata ca un brad.

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu

De suparat nu am de ce sa ma supar, dimpotriva chiar imi fac bine parerile voastre, SINCER. Chiar eram curios de parerile unor oameni din exterior si chiar imi permit sa spun din partea unor experti, pana la urma de asta mi-am si prezentat masina in aceasta rubrica. Drept urmare am luat si masuri: am si deslipit stickerele 2 fast... si cel cu instict racing.

Legat de husa de volan, e mai mult o necesitate, nu o chestie de "fudulie", scopul husei fiind acoperirea volanului care este destul de tocit. Legat de leduri, niciodata nu o sa ma vedeti in oglinda, farurile de Fabia fiind total diferite de cele de Logan, becurile albastre nu se observa deloc deloc la faza scurta. Neoane albastre de sub scaun, sincer, nu am vazut la nici o 1310, singurul loc in care le-am vazut a fost intr-un film, bineinteles, legat de auto... de asta nu o sa renunt la ele.

PS: @ i am stealth: spilerele= spoilerele (am mancat un "o").

PS1: o chestie pe care nu o suport: parerea mea e ca se face o gresala cand se spune ca bla bla se mai gaseste si la nu stiu ce masina, nu stiu ce dacie etc. daca ar exista cate un accesoriu diferit pentru fiecare masina in parte.... si app de leduri: sigur e vina mea ca am leduri sau vina celor cu dacii ca au leduri ca mine?!? si inca un app: la foarte multe dacii am vazut folie. eu de ce sa imi pun?!?

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu
Dar ce e "Biatch"?

Ti-as fi raspuns eu la intrebarea asta 'I_am_Stealth' dar ma abtin ca poate imi iau un warn pe degeaba.Intreaba-ti si tu prietenii si o sa vezi ca o sa gasesti un raspuns.

PS1: o chestie pe care nu o suport: parerea mea e ca se face o gresala cand se spune ca bla bla se mai gaseste si la nu stiu ce masina

Aici ai dreptate si tu Andrey.

In legatura cu ledurile totusi...am vazut masini de peste 50.000 euro cu asa ceva.

Sunt de acord cu ce s-a zis despre stickere si neoane si...inca o chestie:husa aia pe volan nu se asorteaza decat cu butonul de la avarii :)

In rest iti urez cat mai multi km fara probleme si calatorii cat mai placute.

Link către comentariu
Drept urmare am luat si masuri: am si deslipit stickerele 2 fast... si cel cu instict racing.

:)

Legat de husa de volan, e mai mult o necesitate, nu o chestie de "fudulie", scopul husei fiind acoperirea volanului care este destul de tocit.

Am avut si eu o husa de volan de la SimoniRacing pe Golf... foarte misto, arata ca din fabrica, era impecabila, ce mai... costa aproximativ 250RON dar face toti banii, nu se compara cu chestii d-astea care se pun pe volan... era din piele si se cosea acolo (usor de cusut, gaurile erau deja date, trebuia doar sa treci atza prin ele). M-am uitat pe http://www.simoniracing.ro si au si pt fabia, 60 si ceva de euro...

Uite si-o poza cu husa:

dsc01667qs2.th.jpg

Link către comentariu

Mult prea meseriasa husa aia... Aproape ca nu iti dai seama ca e husa!

Link către comentariu

Ma bucur si eu ca nu ai luat in nume de rau sfaturile pe care ti le-am dat...

Si legat de folie... aici e optiunea ta daca vrei sa iti pui, sau ti se pare prea comuna :lol:

Noi ti-am dat niste sfaturi doar ce sa NU faci la masina ca ar arata rau.

Si ca sa iti dau un sfat care nu e comun... precum folia si jantele... incearca sa pui stopurile astea... ar arata bine :lol:

http://www.fun-tuning.cz/index.php?page=de...=866〈=1

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
Ti-as fi raspuns eu la intrebarea asta 'I_am_Stealth' dar ma abtin ca poate imi iau un warn pe degeaba.Intreaba-ti si tu prietenii si o sa vezi ca o sa gasesti un raspuns...In legatura cu ledurile totusi...am vazut masini de peste 50.000 euro cu asa ceva...

1. I_am_Stealth poate sa intrebe pe absolut cine vrea el... ca nu o sa gaseasca raspunsul la intrebarea: Ce e cuvantul ala :D ??

2. Serios? Zi-mi si mie masini de peste 50.000 de euro cu leduri albastre la pozitie :DSa nu crezi ca incerc sa ma dau destept pe forumuri :lol: dar chiar sunt curios :)Bafta! :lol:

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Andrei, frumusica vrabiuta (Fabiuta) ta. Subscriu si eu la sfaturile foarte bune care ti le-au dat colegii. Pentru ca ai dat stickerele alea jos de pe masina, ai un mare BRAVO de la mine. Aia cu neoanele de sub scaune e asa si asa dar aia cu ledurile la faruri, da-le afara, ce doar tu nu esti Daciot :evil:

Nu in ultimul rand, bine ai venit printre noi si tu si vrabiuta gri metalizat :icon_thumright:

Link către comentariu
Am vazut eu pe un A6 :P

Aham... :P Aftermarket :D ;)

Acum vorbind serios si eu imi puneam daca gaseam dar ALBE... ;)

Link către comentariu

@ Golf TDI: era si pacat sa ma supar, singurul care avea de pierdut eram numai eu. Stii, omul cat traieste invata, dar treaba e de unde invata??? In cazul meu, de pe vwforum.ro

@ d-drive: mersi pentru primire :P . Legat de neoane, ori a citit Dumnezeu pe forum, ori m-ati blestemat voi ca unul dintre neoane mi s-a spart din cauza unui "prieten" care s-a gandit el sa dea scaunul mai in spate si a calcat exact pe neon :P . Asa ca voluntar sau nu, masina s-a schimbat de cand am prezentat-o pe forum. :D

Legat de ledurile albastre, nu stiu daca mai au viata lunga ca deja s-au uitat cam urat domnii "militieni" si cam stramba din nas deci ar trebui sa ma astept sa ma cam traga pe dreapta sa ma intrebe de sanatate.

AAAA, si apropo am uitat: mi-am pus imitatie de carbon pe stalpi!!!

Link către comentariu

sfaturile colegilor au fost cat se poate de binevenite si se pare ca au si urmari, deci :P

Acum din cate am observat eu fenomenul asta numit stickere, neoane, huse, perdelute, leduri si alte cele are la baza o explicatie foarte simpla: oamenii se identifica mult cu masinile lor si vor sa iasa cat mai mult in evidenta. Si daca nu au putut financiar sa sustina achizitia unei masini care sa impresioneze prin ea insasi, incearca sa isi incarce masinuta stock mai "umila" cu tot felul de accesorii care sa atraga atentia. Problema e ca atrag atentia dar nu admiratia, pt ca in loc de tuning au luat-o pe panta kitsch-ului :P

Marele merit al colegilor de pe forum e ca au dat sfaturile potrivite si ca pot aduce pe drumul bun "oita ratacita" :D Chiar si o masina mai "umila" poate beneficia de un "upgrade" reusit si cu bun gust!

Link către comentariu
  • 5 years later...

:)))))  Doamne, nu mai pot de ras. Asa penibil eram acum 6 ani??? 

Mda, nu stiu cum am ajuns sa ma uit la topicul asta... Ce chestieeee....

Acum daca tot am ajuns pe aici, pun si vreo 2-3 poze cu masina, chiar daca nu prea mai are legatura cu masina din topic :))

post-11924-0-91693600-1373184431_thumb.j

post-11924-0-74897300-1373184527_thumb.j

Link către comentariu

OMG !!! asa o diferenta in gandire si apoi la cum arata masina intre primul si ultimul post, nu cred ca exista pe forumul asta !! plus ca e si amuzant.

Masina arata in mare fel acum. Felicitari!!!!!

Link către comentariu

:)) Mersii

post-11924-0-37417500-1373188916_thumb.j

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!