Jump to content

Incident Octavia 1

dansim
 Share

Postare recomandată

Salut fratilor skodisti! Cu mare regret tre sa va spun ca mi-am busit Skoda Octavia 1:((. Ma uitam in alta parte si ala din fata(de fapt era o aia ;) ) mi-a franat brusc in fata! Fratilor de un pot sa fac rost mai ieftin de o bara si de 2 faruri! Dau berea caruia ma ajuta! Sa auzim de bine...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Rugam un moderator sa editeze titlul ;)

Dansim, imi pare rau de intamplarea ta ;)

Link către comentariu

Mie mi se rupe sufletul , mai ales ca am masina de o saptamana!:(((((M-am dus la Avia motors Militari, si dupa o sumara inspectie vizuala, mi-a aruncat placinta calda:" te costa intre 50 si 100 de milioane"!:D Am ramas ca la dentist! Intreb: dar dc vin eu cu piesele, mi le puneti? Raspunsul il stiti. In concluzie...niste smenari! Ca domnle tre vopsita toata capota ca daca ii dau un ciocan si se stramba....tre sa o vopsim. Hotie pe fata. Asa ca vreau sa-mi fac rost de piese si sa ma duc la un service autorizat sa mi le puna...Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie, gen cat costa un far, cat costa o bara, eventual vopsirea....rama dator! Merci!

Rugam un moderator sa editeze titlul ;)

Dansim, imi pare rau de intamplarea ta ;)

Link către comentariu

Zic si eu cate ceva. Asa am rezolvat eu.

Mie mi-au luat doar 400 ron pe bara fata (doar coaja) la un service in Brasov, cam cu 3luni in urma.

Mai e vopsitul, problema e cu grila centrala ca nu se da separat (doar ansamblu 4 piese si e cam 800 ron. (Grila de pe capota)

Grilele alea mici din colturi sunt cam 25 ron bucata daca ai nevoie de ele.

Mai scumpe sunt spalatoarele pentru faruri daca ai in dotare.

Un smnalizator clar e 75 ron iar unul model mai vechi e 35 ron.

Farul nu stiu cat e ca nu am avut nevoie dar am auzit ca e vreo 2600 ron cel cu lupa (nu stiu nsigur) si sa nu mergi la reprezentanta ca sunt scumpi rau.

oricum astea sunt preturi cu care am luat eu nu e obligatoriu sa fie asa si la bucuresti.

Cu piese de tinichigerie se mai poate rezolva si cu servce care mai au ceva asemanator dar trebui sa astepti.

numa bine

Modificat de PCC
Link către comentariu

Am bandoul negru de pe bara fata...e putin julit de alte masini..nu rau.., dc esti din bucuresti ti-l pot da.

Link către comentariu

Zic si eu cate ceva. Asa am rezolvat eu.

Mie mi-au luat doar 400 ron pe bara fata (doar coaja) la un service in Brasov, cam cu 3luni in urma.

Mai e vopsitul, problema e cu grila centrala ca nu se da separat (doar ansamblu 4 piese si e cam 800 ron. (Grila de pe capota)

Grilele alea mici din colturi sunt cam 25 ron bucata daca ai nevoie de ele.

Mai scumpe sunt spalatoarele pentru faruri daca ai in dotare.

Un smnalizator clar e 75 ron iar unul model mai vechi e 35 ron.

Farul nu stiu cat e ca nu am avut nevoie dar am auzit ca e vreo 2600 ron cel cu lupa (nu stiu nsigur) si sa nu mergi la reprezentanta ca sunt scumpi rau.

oricum astea sunt preturi cu care am luat eu nu e obligatoriu sa fie asa si la bucuresti.

Cu piese de tinichigerie se mai poate rezolva si cu servce care mai au ceva asemanator dar trebui sa astepti.

numa bine

Cum adica "doar coaja"? Adica nevopsita sau cum? capota nu e cu tot cu grila din fata?! Nu sutn o bucata?!

Link către comentariu

Cum adica "doar coaja"? Adica nevopsita sau cum? capota nu e cu tot cu grila din fata?! Nu sutn o bucata?!

Doar partea de plastic fara piesele de rezistenta din interior (de obicei acelea se mai indreapta ) si e nevopsita deci trebui dat si un strat de fuller ca altfel iti sare vopseaua. Materialul e ABS (un plastic negru).

Capota vine fara grila si ramele adiacente, acestea au prindere cu suruburi torx cu ajutorul unor suporti metalici

Vezi http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx , selectezi tipul masinii, modelul si obtii ceva preturi orientative sau daca nu e pe forum Wolksmann parca.

Modificat de PCC
Link către comentariu

Farurile de O1 cu ceata sunt aprox 700 Ron la reprezentante. Mai intreaba si la alte reprezentante din tara, doar sunt telef

Link către comentariu

600 ron far cu xenon pe original la volksman de pe forum si 250 pe neoriginal dar calitate buna s. De piese tot pe volksman de pe forum il poti intreba

Modificat de godoroja
Link către comentariu

ok multumesc frumos cu piesele sa zicem ca am rezolvat-o. Ramane tinichigheria. Cei care ati mai trecut prin astfel de momente triste....imi puteti spune si mie unde ati rezolvat-o(in Bucuresti)? Ce-mi recomandati? Astept cu viu interes reply-urile voastre!!

Link către comentariu

din pacate pe partea de tinichigerie e greu. Eu personal nu-ti pot recomanda nimic. Pt ca nu vreau dupa aia sa mi-o iau pe carca daca nu iese bine.

Link către comentariu

Incearca sa suni si la Elcar gid Buzau, e cel mai bun dealer skoda de care am auzit (si probat) si preturile la orice (piese si manopera) sunt mult mai mici decat in Bucuresti.

Link către comentariu

Eu mi-am indreptat/vopsit o usa la ElcarGid si a iesit foarte bine! Adevarut este ca a fost o lovitura destul de superficiala insa a iesit perfect.

Sper sa fii si tu multumit de lucrare in cazul in care te hotarasti sa mergi la ei.

Bafta!

Link către comentariu

Salut fratilor skodisti! Cu mare regret tre sa va spun ca mi-am busit Skoda Octavia 1:((. Ma uitam in alta parte si ala din fata(de fapt era o aia :offtopic: ) mi-a franat brusc in fata! Fratilor de un pot sa fac rost mai ieftin de o bara si de 2 faruri! Dau berea caruia ma ajuta! Sa auzim de bine...

sunt mai multe service-uri in bucuresti care fac treaba buna. daca nu ai rezolvat problema contacteaza-ma si te voi indruma(atat in privinta pieselor cat si a service-ului). Nu intotdeauna reprezentanta sau dealerul este cea mai buna solutie!

Link către comentariu

racheta imi poti da niste nume de service-uri pe forum? daca nu id-ul meu de mess e danones_22

sunt mai multe service-uri in bucuresti care fac treaba buna. daca nu ai rezolvat problema contacteaza-ma si te voi indruma(atat in privinta pieselor cat si a service-ului). Nu intotdeauna reprezentanta sau dealerul este cea mai buna solutie!
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!