Jump to content

Schimbare Sistem Audio Leon

Mr. Jay
 Share

Postare recomandată

A schimbat cineva sistemul audio de pe Leon si daca da cu ce? nu sunt hotarat deloc dar cred ca as merge pe navigatie ca sa ma pt folosi si de dvd.

sfaturi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dat fiind ca azi (pardon...e de mult ieri) am fost la Alto sa imi faca constatarea ptr al doilea mp3 player busit m-am interesat de inlocuitor.

In garantie nu poti pune decat navigatia dar mi se pare un pret astronomic parerea mea (ptr cel color. Cel alb negru arata ca naiba)

Daca iti cumperi ceva after market si pui la Metrotehnica, restul dealerilor nu iti mai acorda garantie ptr electrica ci numai Metrotehnica (cel putin asa zicea Barbato)

Tot la alto am vazut dvd playere la care poti conecta un LCD pentru cei din spate.

de asemenea la Emag (http://www.emag.ro/dvd_playere_auto/dvd-player-auto-panasonic-cq-vd5505n-monitor-integrat--pCQ-VD5505N) e jmecheria asta care tare imi face cu ochiul sa imi schimb porcaria de MP3 standard (ma retine temerea ptr garantie).

Ce ma enereaza este faptul ca nu vor mai functiona comenzile de pe volan

Link către comentariu

Ca sa-ti functioneze mai departe comenzile de pe volan si cu un alt player iti trebuie o interfata CAN Bus ca de exemplu: http://www.dietz.biz/ENG/000000965c0e2c051...65c0e7a059.html care costa c-am 100-120€ in functie de player dar si de firma producatoare.Multam' la D-zeu ca nu am si eu comenzi pe volan.

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

Nu merita pus... pentru ca in afara de un ecran mare nu o sa beneficiezi de nimic in plus decat ce ai acum, harta pentru Romania nu se gaseste, iar dvd-ul citeste doar dvd cu soft de navigatie, deci nu se poate folosi ca dvd-player pentru filme.

Link către comentariu

pana la urma ma las pagubas : :D o sa-mi schimb boxele si tweeterele.

o solutie prin care sa montez iesire USB si un car kit bluetooth?

mentionez ca am audio 1 cu comenzi pe volan.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!