Jump to content

O Poza Cu Distributia 3l

christofor
 Share

Postare recomandată

pt sfaturi si alte cele va astept cu drag.

post-10058-1186768238_thumb.jpg

post-10058-1186768279_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ingrijireauto.ro

Salut, cat te costa "distractia"?

Link către comentariu

Salut, cat te costa "distractia"?

EU SCHIMB DISTRIBUTIA si piesele le procur cu adaos mic, manopera 100 eur,sa auzim de bine.

Link către comentariu

• 2 years later...
  • 1 month later...

Vad ca in fotografiile pe care le-ai atasat ai in stanga pompei de apa o piesa nedemontata( este din aluminiu si are un dorn in ea, iar pe ea vine si o rola mica montata) . Atunci cand a fost montata distributia noua s-a tinut seama de distanta de 7+ minus1 mm. la care se regleaza rola intinzatoare fata de: toothed belt tensionig device( imi pare rau dar nu stiu sa ii zic pe romaneste...citesc in documentatia scrisa in engleza :( )Tot acolo scrie ca dimensiunea reglata se micsoreaza cu 1 mm. atunci cand motorul este la temperatura normala de funct.Te intreb pt. ca exista posibilitatea ca sa ai ori prea stransa curea de distributie, ori prea intinsa si exista niste riscuri!Cureaua poate sa cedeze inainte de vreme! :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Vad ca in fotografiile pe care le-ai atasat ai in stanga pompei de apa o piesa nedemontata( este din aluminiu si are un dorn in ea, iar pe ea vine si o rola mica montata) . Atunci cand a fost montata distributia noua s-a tinut seama de distanta de 7+ minus1 mm. la care se regleaza rola intinzatoare fata de: toothed belt tensionig device( imi pare rau dar nu stiu sa ii zic pe romaneste...citesc in documentatia scrisa in engleza :) )Tot acolo scrie ca dimensiunea reglata se micsoreaza cu 1 mm. atunci cand motorul este la temperatura normala de funct.Te intreb pt. ca exista posibilitatea ca sa ai ori prea stransa curea de distributie, ori prea intinsa si exista niste riscuri!Cureaua poate sa cedeze inainte de vreme! :)

documentatia pe care o ai, e doar pentru lupo 3L?

Link către comentariu

Documentatia de care am nevoie ( in special) este cea pentru masina mea( am scos si pe hartie).

La 3L sunt niste "chestii" in plus de care se lovesc propietarii si tocmai de aceea am incercat sa fac rost de ea!

P.S.

Ca o paranteza, nu "ma fac ca nu am citit" atunci cand vine vorba de o problema pe care o prezentati pe forum si despre care STIU cate ceva ori ma pot interesa!Daca te pot ajuta... o fac! Iar sa imi ramana cineva " dator" nu se poate pune problema!Imediat ce am TIMP ori dau despre ceea ce intereseaza pe cineva, expun modul de verificare ori de reparare si in plus, va fac cunoscut: La ce trebuie sa fim atenti sa facem ori SA VERIFICAM atunci cand asta se mentioneaza ca atentionare ( si este IMPORTANT)chiar in manualul de reparatie!Nu am sa scriu o "aberatie" daca neamtul nu a scris-o si el negru pe alb!

Modificat de wolfvw
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!