Jump to content

Mi-am Luat De 3 Zile Un Vw Passat Variant Din 2004

voidwalker

Postare recomandată

Uite si o poza cu XCar Link-ul montat pe consola franei de mana. A fost optiunea mea, lipit cu banda dublu adeziva. Insa se poate pune unde vrei.

si usb stickul unde e ?

Link către comentariu

In cotiera :blink: Nu il folosesc decat la drumuri in afara orasului :D . Cat ma plimb prin oras, mai ascult o stire, ceva la radio.

Link către comentariu

intrebare putin cam offtopic: pot sa ies din tara cu masina daca am carnetul de mai putin de un an ? am auzit ba ca nu , ba ca da, ba ca s-a schimbat legea... cum e situatia?

Link către comentariu

ps: un sfat(parere): mai intai obisnuieste-te cu ea si cu cei 136cp mai acumuleaza un pica experienta, o iesire prin tara sa vezi cam cum e la drum lung si dupa asta incearca o iesire prin afara.

Link către comentariu

multumesc pt sfat; imi poate spune cineva totusi care e situatia cu iesitul ?

Modificat de voidwalker
Link către comentariu

conform legislatiei dupa 1 an de cand ai luat permisul ai voie sa iesi in afara tarii. nu ai voie sa iesi din tara cu numere rosii de asemenea.

Link către comentariu

dar cu numerele provizorii din germania se poate iesi, daca pun pe altul sa mi-o treaca de vama?

Link către comentariu

in fine, nu mai conteaza;

nu stiu de care cauciucuri sa pun pe ea, ca astea is cam uzate deja;

sa iau de vara ? all season ? ce marca ? care merita banii ?

195/65 R15

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:lol: sa o conduci fara probleme, sa-ti pastrezi permisul pana la adanci batraneti, si drum bun si vant din pupa ( asta e la vapoare ) adica sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :)

Link către comentariu

E foarte rar Passatul tau deoarece are motor 2.0 TDI de 100 KW...i-ar prinde bine o resoftare la 165-170 CP :lol:.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!