Jump to content

Mi-am Luat De 3 Zile Un Vw Passat Variant Din 2004

voidwalker

Postare recomandată

prima mea masina, luata acum 3 zile (am carnet de aproape o luna)

masina a fost adusa din germania, avea 137.000 km, din 04/2004. a costat 11550eur+650eur adusul+1080eur inmatricularea

=13280 eur

2.0tdi 100kw(136 cp), euro4, DPF, 6 viteze, 8 airbaguri, computer bord, incalzire scaune, tempomat, clima, navigatie, jante aliaj, scaune si volan reglabile pe inaltime, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, proiectoare de ceata, 8 difuzoare, inchidere centralizata, carkit nokia (fara suportul pt telefon), esp, abs, servo; are carte service; culoare gri metalizat, crom in exterior (la masca din fata si geamurile laterale)

1. e bun pretul final cu care am luat-o ? cu cat puteam lua asa ceva din romania ?

2. unde gasesc manuale tehnice/de utilizare ? engleza sau romana, format electronic

3. a venit cu cauciucuri de iarna, cele de pe fata sunt cam uzate, pe spate nu asa tare. ar trebui sa pun de vara ? cat m-ar costa un set de vara, nou (ceva ieftin si bun?)

4. are cativa stropi mici de rugina pe capota, cel putin asa vad eu, nu stiu sigur daca e luata doar vopseaua sau e rugina. cum scap de ei cat mai ieftin ?

5. scaunul din dreapta e putin patat, cu ce as putea sa-l curat?

6. as vrea sa am mp3 pe el, si navigatia nu imi foloseste pt ca nu exista harti cu romania (oricum am navigatie pe pda); deci as vrea sa o scot si sa inlocuiesc cu un mp3 player care sa aiba culorile si ledurile asortate cu cele ale bordului, problema e ca ramane un loc gol; cu ce as putea sa-l "umplu", in afara de o masca ? sau sa iau un dvd player de aceeasi dimensiune ca si navigatia?

7. merita sa pun xenoane ?

8. merita ecu tuning la 170cp (cica) ?

9. alte idei de modificari daca aveti, o sa pun maine poze detaliate, astea sunt de pe mobile.de

p.s. ador masina, mi se pare perfecta pt mine, singura hiba care i-am gasit-o pana acum e torpedoul prea mic :<

post-15135-1186708856_thumb.jpg

post-15135-1186708873_thumb.jpg

post-15135-1186708882_thumb.jpg

Modificat de voidwalker
Link către comentariu

Salut voidwalker si bine ai venit pe forum. Sa le luam pe rand...

1 Pretul e bun, e cel real.

2 Da-mi un PM cu adresa ta de e-mail si-ti trimit eu manual de utilizare.

3 Ar trebui cauciucuri de vara. Cauta pe forum cu search, ca sunt multe link-uri si chiar oferte de vanzare. Pretul e in functie de calitate.

4 Ca sa iasa perfect, incearca la un service.

5 In aria INTRETINERE sunt mai multe sugestii. Parerile sunt impartite.

6 Poti pune MP3 si daca iti pastrezi navigatia. Vezi XCar Link. In sistemul de navigatie sunt inglobate toate: Navi, radio, magazie CD, car kit pentru mobil si daca o dai jos, nu stiu cum le mai integrezi pe toate.

7 Depinde cati bani ai. Dar fiind model nou, cred ca are deja lupe la faruri, asa ca vei avea de cumparat doar kitul de becuri, nu tot farul.

8 Avand in vedere ca ai carnet de "aproape o luna", crezi ca ai nevoie acum de mai multi CP?

9 Astept pozele.

10 Succes si sa o stapanesti sanatos ! :)

Link către comentariu

Inarmeaza-te cu rabdare si vei gasi raspuns la toate intrebarile tale pe forum.

Link către comentariu

Salut! Eu am un variant de ceva mai mult timp si pot sa spun ca sunt destul de multumit de el.Incerc si eu sa-mi dau cu presupusul la nedumeririle tale.Deci:

1.Pretul este foarte bun

2.Manualele de la forceturbo

3.Neaparat cuciucuri de vara,iti recomand sa-ti iei si un set de jante de tabla pentru iarna

4.Sunt creioane corectoare de vopsea, nu trebuie decat sa cauti un magazin de piese auto care sa aiba

5.Incearca cu o perie de haine curata: in rest nu-ti recomand nimic altceva pentru ca s-ar putea sa patezi mai rau.Cred ca o sa mearga cu peria

6.Exista magazii pentru cd-uri, nu are nici un rost sa-ti mutilezi masina doar de dragul unui mp3.Daca pleci vreodata afara n-o sa mai spui ca navigatia este nefolositoare.

7.Nu merita, zic eu.Philips vision plus sunt suficiente

8.Nici sa nu te gandesti.La 140 cp ai tai ce rost ar avea?Incepator fiind or sa ti se para prea mult si astia...

9.Din cate imi dau seama masina e buna, nu trebuie modificat nimic la ea.Din experienta si a mea si a altora te sfatuiesc s-o lasi asa ,pentru ca s-ar putea sa dai de probleme la care nu te-ai gandit.Cel mai important lucru care trebuie facut este sa vezi cum stai cu reviziile.Este chiar cel mai important...

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Salut,

am sa-mi dau cu parerea doar la punctul 6, pentru ca m-am lovit si eu de aceeasi problema. Diferenta e ca eu nu am navi pe ea. Daca ai vrea neaparat sa schimbi dispozitivul, eu zic ca cel mai potrivit ar fi un DVD double DIN, sa-ti acopere cele 2 locuri care au sa-ti ramana goale, doar ca pretul este putin cam piperat. Eu am gasit cel mai ieftin (nou) un DVD la 2660 RON marca Audiovox (o firma americana care se ocupa exclusiv cu fabricarea acestor tipuri de dispozitive, cel putin asa mi-au spus de la firma importatoare). Am mai gasit un JVC, tot double DIN, la 3200 RON. Nu are rost sa iti spun despre diferenta de claritate al ecranului. Amandoua au touch screen, suport pt TV tunner, Blutooth, etc. Eu vreau sa imi achizitionez unul, pentru ca alta solutie nu am, am momentan un mp3 player Pioneer care nu pusca deloc cu luminile de la bord, plus ca mi-a ramas un sertaras liber.

Insa daca as avea MCD-ul tau, nu l-as schimba.

As cumpara o magazie de cd-uri pe care as lega-o la navi si parera mea e ca ti-e suficient. Daca mergi in vest, navigatia o sa iti mearga. Plus ca bordul arata demential.

Numai bine si sa o stapanaesti sanatos.

P.S.: 136 CP eu zic ca sunt arhisuficienti, nu te baga la CIP tuning mai ales daca ai carnet de asa putin timp. Si asa e f puternica si ai sa fii tentat sa-ti bagi piciorul in acceleratie, iar viata este mai presus.

Link către comentariu

cu 250 ron iti iei un mp3 player cu fm transmitter - pui pe el cat 3 cd-uri cu mp3 sau cat 20 cd-uri audio; si las itotul original si fain cum e acum - eu asa am facut(fara sa fac reclama , playerul luat de mine are culori foarte potrivite cu bordul passatului -http://www.netac.com/products_show/digital_A210.htm - e negru si are butoanele luminate rosu)

Link către comentariu

Las-o asa intr-o prima faza (parerea mea). Cand o sa mai capeti experienta vezi ce ti-ar mai place. Sfatull meu este sa schimbi distributia (f important, chiar daca cel de la care ai luat-o se jura ca e noua), uleiul si sa faci o revizie generala. Si schimba cauciucurile.

Modificat de valioglu
Link către comentariu

Pot sa va spun ca am condus masina noului coleg forumist voidwalker :icon_thumright: . Masina merge foarte bine, as spune eu, motorul mai trebuie un pic "desfundat" :D , cred ca e un pic imbacsita turbina, dar poate ar fi din cauza ca masina a stat mult in parc, se vede si pe depunerile de oxizi de pe motor. Oricum, eu i-am recomandat sa mearga mai incetuc cu ea, pana se obisnuieste. In rest, o masina super. Ce a uitat colegul sa mentioneze , e ca are BC maxi-dot.

Mihai, s-o stapanesti sanatos. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Off-Topic Cosmin .. ce inseamna BC maxi-dot..???? e cumva BC plus ?

Link către comentariu

Da, ala e. E versiunea mare a BC-ului.

Link către comentariu

Mi se pare normal sa aiba BC plus de vreme ce are NAVI MCD, nu?

Din cate stiu eu toate care au navi original au BC plus. (indiferent de NAVI, color sau monocrom)

Link către comentariu
2.0tdi 100kw(136 cp),

sigur nu e 1.9TDI? pe B5.5 nu stiu se se fi montat motorul de 2.0TDI, care are 140 de cai.

Link către comentariu

S-a montat in ultimul an in 2004 o data cu discretul face-lift (oglinzi noi- si cam atat) si intradevar are 136 de cp. Dupa aceea l-au urat la 140cp.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, pretul e bun. MARE atentie cum o manevrezi, ca e destul de mare pentru incepatori.....si sa nu apesi acceleratia la fund in treptele 5,6 ... decat la deal :Driver:

Link către comentariu

Felicitari! Buna achizitie, pret bun.

Din poze vad ca se aliniaza f. bine capota/aripa/bara semn ca n-a fost lovita deloc (si crede-ma eu sunt obsedat de alinieri d-astea :blink:) si asemenea in spate.

P.S. Cu banii aia iti luai un Logan MCV cu AC si jante aliaj .. fara gluma... Sa mai scada preturile daca cred ei ca le luam Daciile lor :Driver:

Link către comentariu

Masina n-are nici o urma de lovituri, am analizat-o eu :D . Toate elementele caroseriei sant aliniate perfect. A stat intr-un parc destul de mult, ca si pe motor sant urme foarte mari de oxizi. Km sant parerea mea, mai mult decat reali, uzura in interior - nimic, ambreiajul merge foarte usor.

Ce m-a surprins in mod placut e faptul ca motorul e foarte silentios, poate si din cauza ca e motor de 2 litri, ceva mai silentios.

Da unde esti mai Mihai, de trebuie sa-ti laud eu masina? :P

Link către comentariu
Crista_Silviu

In primul rand vreau sa te felicit pentru alegerea facuta...Passat ! Acum sa-ti spun parerea mea in legatura cu mp3-ul: lasa navigatia asa cum este ea in bord deoarece arata foarte bine...multi cauta asta...si cumpare un x-carlink (aprox 450Ron) si o sa ai mp3-ul cel mai bun. Despre xenon nu pot sa-ti spun decat : Cumpara-l si monteaza-l... e foarte bun mai ales cel de 4300k, lumineaza perfect...eu le-am incercat pe toate pana la xenon si nimic nu se compara. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Sa inteleg ca nu ai primit manualul? Ca nu ai spus nici ca ca, nici ca ca...

Link către comentariu
Sa inteleg ca nu ai primit manualul? Ca nu ai spus nici ca ca, nici ca ca...

am primit manualul pe mail in 10august, nu stiu cum de nu l-am vazut, merci

In primul rand vreau sa te felicit pentru alegerea facuta...Passat ! Acum sa-ti spun parerea mea in legatura cu mp3-ul: lasa navigatia asa cum este ea in bord deoarece arata foarte bine...multi cauta asta...si cumpare un x-carlink (aprox 450Ron) si o sa ai mp3-ul cel mai bun. Despre xenon nu pot sa-ti spun decat : Cumpara-l si monteaza-l... e foarte bun mai ales cel de 4300k, lumineaza perfect...eu le-am incercat pe toate pana la xenon si nimic nu se compara. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.

cred ca asta o sa fac pana la urma, dar as vrea poze cu x-car linkul montat intr-un passat, sa vad cum arata, unde il scot pe bord etc

Masina n-are nici o urma de lovituri, am analizat-o eu :D . Toate elementele caroseriei sant aliniate perfect. A stat intr-un parc destul de mult, ca si pe motor sant urme foarte mari de oxizi. Km sant parerea mea, mai mult decat reali, uzura in interior - nimic, ambreiajul merge foarte usor.

Ce m-a surprins in mod placut e faptul ca motorul e foarte silentios, poate si din cauza ca e motor de 2 litri, ceva mai silentios.

Da unde esti mai Mihai, de trebuie sa-ti laud eu masina? :D

da, cam asa e cum zici tu; eu am fost pe aici.. mai mult in masina/pe langa masina decat pe net : P

POZE

Link către comentariu

HPIM3850.jpg

HPIM3847.jpg

HPIM3846.jpg

HPIM3851.jpg

HPIM3845.jpg

HPIM3844.jpg

HPIM3823.jpg

mai frumos nu le-am stiut pune..

post-15135-1187093726_thumb.jpg

Modificat de voidwalker
Link către comentariu

Uite si o poza cu XCar Link-ul montat pe consola franei de mana. A fost optiunea mea, lipit cu banda dublu adeziva. Insa se poate pune unde vrei.

cimg1400ar1.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!