Jump to content

Probleme


AditzuVW
 Share

Postare recomandată

In ultimul timp se auzea o huruiala ca de rulment. Am fost in service si i-am schimbat pe amandoi (st+dr fata). Pe langa asta am schimbat si capete de bara, pivoti, bucse, burdufuri, etc. Dupa ce am iesit din service si am dat sa fac o tura sa vad cum merge am pus o frana bursca ca sa o probez si mi-a sarit roata stanga fata din pivot si planetara din cutie :icon_thumright: . Asta s-a rezolvat. Acum se aude o huruiala si mai puternica care nu stiu de unde vine. Rulmenti sunt noi, majoritatea pieselor pe fata sunt noi. Ce ar putea fi k ma dispera? :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In ultimul timp se auzea o huruiala ca de rulment. Am fost in service si i-am schimbat pe amandoi (st+dr fata). Pe langa asta am schimbat si capete de bara, pivoti, bucse, burdufuri, etc. Dupa ce am iesit din service si am dat sa fac o tura sa vad cum merge am pus o frana bursca ca sa o probez si mi-a sarit roata stanga fata din pivot si planetara din cutie :( . Asta s-a rezolvat. Acum se aude o huruiala si mai puternica care nu stiu de unde vine. Rulmenti sunt noi, majoritatea pieselor pe fata sunt noi. Ce ar putea fi k ma dispera? :D

daca zgomotul e pe fata verifica capetele de planetara sau mai grav rulmentii din cutie.pt a verifica ridici pe cric cate o roata pe fata pornesti motorul bagi a 3 a lasi roata sa se invarta si asculti unde e buba.bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar dupa cele intamplate la incercare poate e un zgomot "nou" care se aude ca urmare a evenimentului avut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cumva din cauza cauciucurilor? ce cauciucuri ai? io am pirreli allseason pe masina si la fel se aude un huruit de zici ca e de la rulmentzi! mai ales daca ai cauciucuri noi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!