Jump to content

A4 Quattro Tdi

gabibotosani
 Share

Postare recomandată

salutare,

luna viitoare imi voi achizitiona un audi a4(b5)quattro tdi din 2001.masina are 98.000km,va costa fara taxe cam 7600 euro,este full option si apartine unei cunostinte din germania.credeti ca as avea si alta varianta in pretul asta,adica pana in 9500 euro cu tot cu taxe?mi-as fi dorit un Allroad,dar este peste posibilitatile mele si voiam un quattro pentru vacante!

multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la nr de km si full option pretul este bun

Link către comentariu

Pretul este FOARTE bun. Mai ales daca e de la o cunostinta, nu sta pe ganduri. Parerea mea.

Link către comentariu

Eu zic sa o cumperi - la banii astia nu iei alta masina mai buna - parerea mea !!

Link către comentariu

ia-o repede ca poate se da! pretul e pomana curata! oricum fa o verificare amanuntita cu ea inainte la un service dekra tot in germania! bafta maxima...

Link către comentariu

ia-o repede ca poate se da! pretul e pomana curata! oricum fa o verificare amanuntita cu ea inainte la un service dekra tot in germania! bafta maxima...

masina o vor vinde numai la insistentele mele, as lua-o mai repede,dar abia atunci fac rost de diferenta.faza e ca masina a fost folosita numai pentru vacante,si tot timpul a tractat o rulota cam de 850-950 kg.ma gandesc acum sa nu fie uzat prematur motorul,si ma gandeam ca proprietarii de a4 19 tdi cu 116 cp sa-si expuna punctul de vedere.intamplator am avut un a4 avant in familie ,dar a fost vandut la 380 000 km pentru ca proprietarul a tras cat s-a putut de ea si nu prea a intretinut-o (in afara de ulei)............

multumesc

Link către comentariu

off topic :

in legatura cu tractatul rulotei nu cred sa fie vreo problema

acuma o luna am vazut rulote trase de toyota yaris, renault megan 1.6 , clio ( masini mult mai slabe )

iar tractarea pe autostrada nu se compara cu tractarea pe drumurile noastre !!

Link către comentariu

e buna la pret, iti poti lua gandul de la Allroad, este cu mult peste acel buget :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!