Jump to content

Audi A4 Avant 1.9 Tdi 131 Cp

rotnick

Postare recomandată

Dupa doua luni de asteptare, o am, e a mea, am dorit-o, esteeee!!!, sa va prezint si eu marea achizitie din familie, multumesc sotiei (ea a facut creditul, eu il achit, :) ).

Marca: Audi

Model: A4 Avant

Culoare: neagra

Motor: 1.9 TDI AVF 131 CP

Cutie: manuala 6+1

Data fabricatiei: 20/10/2004

Km: 160.000 par multi dar masina e super OK

Optiuni: dublu-climatronic, oglinzi electrice incalzite heliomate, proiectoare ceata, pilot automat, 4 geamuri electrice, cotiera fata - spate, jante 16 aluminiu inclusiv roata de rezerva (de altfel nefolosita) in 5 spite - "Aero" design, 6 airbag-uri, pachet piele (volan, frana de mana, schimbator de viteza), pachet lumini interior - super chestie, comenzi audio pe volan - audi concert cu 9 boxe + subwoofer, priza portbagaj, discuri fata-spate, ABS, ESP, si de ieri sticker vwforum (merci Razvane),

I-mi place, e frumoasa, sunt fericit! Doar o poza acum, restul mai tarziu ca trebuie sa le micsorez.

post-13015-1186611346_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit in "clasa" Audi, ma bucur cand vad ca sunt din ce in ce mai multi posesori. Felicitari si sa stapanesti sanatos masina. Nu iti face probleme de Km, par muti dar daca a fost intretinuta cum trebuie nu o sa ai probleme. A mea e tot din acelasi an, am luat-o de la 142,000 Km si acum are 193,000 Km...merge brici, iar turbina am dat-o jos ieri de pe masina (am schimabt-o cu una mai mare) si e in stare excelenta...nu e imbacsita, nu are joc axial, etc. In concluzie ai ales o masina excelenta si unul din modelele break cele mai reusite. Daca nu ai avut carte de service la ea si nu ai verificat istoricul masinii, e bine sa ii schimbi distributia cat mai repede (daca nu esti sigur cand si daca s-a facut asta). La anul asta de fabricatie se schimba la 120,000 Km (a mea s-a schimbat la 118,000). Teoretic, ar trebui sa o schimbi abia la 220k-240k.

ASTEPTAM POZELE MULTE!

Link către comentariu

Merci Rapier. are carte service si chiar am verificat masina (vezi topicul de consultare din aria AUDI), distributia s-a schimbat la 90.000, e trecuta si pe cartea de service si stanta pe motor. Nu-mi fac probleme de km, sunt reali, verificati si de Esteticu cu VAGcomul. Masina merge excelent, doar mici chestii de detaliu sunt de pus la punct, iar ca e break, e adevarat, nu mi-am dorit, dar acum i-mi place mai mult asa, este exact ce-mi trebuia.

Distractie placuta la Durau.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Cum a spus si Rapier, 160.000 km nu sunt multi deloc daca masina a fost intretinuta!

De curand am dezertat si eu la diesel, 131 CP, mai exact ieri :)

Link către comentariu

frumoasa :) am vazut-o live si am aruncat cate un ochi la ea. sa o stapanetsi sanatos.

Link către comentariu

vazut live, cu adevarat un break frumos si super dotat.

la cat mai multi km fara probleme nasule!! :lol:

Link către comentariu

Merci Darth Maul,

asa ca de spectacol, la nunta vin vreo 30 de francezi, de acolo e mirele, si la Otopeni si-au rezervat masini, Logan, :lol: abia astept sa le dau clasa cu masina mea. Vorba aia: sunt nas, sunt cel mai tare / si la masina din parcare.

Link către comentariu

f misto audi sa o stapanesti cu bine

ps:cum fac si eu rost de un sticker vwforum

Link către comentariu
f misto audi sa o stapanesti cu bine

ps:cum fac si eu rost de un sticker vwforum

Merci pentru urari

Nu ai cpompletat orasul de unde esti, cauta si tu la intalnirile din orasul tau

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!