Jump to content

Bara Spate Infundata

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Am reusit sa-mi infund bine bara spate lateral dreapta intr-un stilp de vreo 50 cm inaltime lateral dreapta. Nu aveam cum sa vad stiplul dar nici senzorii de parcare nu au zis nimic pina cind nu am simtit socul . Bara era sparta si infundata cam 12-15 cm. Ultimul senzor din dreapta nu mai era pe pozitie se uita cam lateral . Si spoilerul era usor atins. M-am dus la politie, am luat hirtiile pentru reparatie si casco si am plecat. AM mai facut vreo 400km si cind m-am uitat bara a revenit singura aproape perfect. Se mai vede numai spartura. Asa sunt facute sa-si revina singure? Nu a sarit nici vopseaua

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da. Gandeste-te ca am intrat cu a mea intr-un copac cu spatele incat a deformat portbagajul, dar pe bara abia daca se observa atunci ceva. Cert este ca materialul nu suporta zgarieturile/rupturile, in rest e foarte elastic.

Link către comentariu

Si la tine si-a revenit imediat sau tot in citeva ore ?

Link către comentariu

Treptat. Initial in mare parte, iar dupa 10 ore era dreapta la loc.

Link către comentariu

E normal sa se intimple asa, e doar plastic. Eu am avut bara smulsa pe stinga, partea dreapta statea la locul ei, iar restul era intr-un unghi de 90% fata de portbagaj, am pus-o la loc si am mers asa cam un an pina cind am schimbat-o...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!