Jump to content

Marangoni Zeta Linea

Jacku
 Share

Postare recomandată

Ma intereseaza daca a avut cineva, si cum s-au comportat. Eventual o comparatie cu toyo proxes sau cu goodyear f1. Ca pana vineri trebuie sa imi cumpar. Dimensiune 205/45/16. Pentru o masina cu 101 caluti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...Roadrunner...

Pentru 101 cai... sunt arhisuficiente.

Link către comentariu

Nu cumva sunt resapate? Ca Marangoni parca face numai resapate...

Link către comentariu

Sunt reesapate dar sunt bune. Nu exista termen de comparatie intre Mrangoni si GoodYear F1. Inclusiv Toyo Proxes, sunt pneuri pe bune si nu reesapate.

Link către comentariu

pai daca nu i-a raspuns nimeni mai bate omul si la alta usa :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu fac NUMAI resapate. Se gasesc si noi. Eu am avut o relatie la o firma care vindea anvelope si mi-a zis nici sa nu iau in calcul Marangoni... desi pe mine ma incantase mult profilul. Mi-a zis sa ma gandesc la altele pentru ca acelea nu sunt bune.

Link către comentariu

@Bestie, am avut la dispozitie un BMW 525i mai vechiut echipat cu pneuri din astea reesapate. Am facut un drum prin Alpii francezi si i-am dat talpa la masina aia de m-am plictisit, surprinzator pneurile s-au comportat exemplar.

Link către comentariu

"comparatie cu toyo proxes sau cu goodyear f1" nu are rost ... ultimele sunt mult deasupra.

S-a mai discutat pe forum si despre faptul ca este mai sanatos sa NU folosesti Marangoni, si despre faptul ca alte anvelope se comporta mult mai bine, mai ales pe ploaie ... F1 GSD3 sunt excelente daca vrei sa circuli pe ploaie la fel ca pe uscat. La motorul tau nu vei simti practic nevoia sa reduci viteza pe ploaie ...

Vezi ce spun si site-uri precum ADAC, la capitolul teste cu anvelope, precum si site-uri ale utilizatorilor.

Vezi ca pe forum sunt deja mai multe topic-uri dedicate alegerii anvelopelor de vara. Acolo vei gasi link-uri pentru site-uri ca cele indicate de mine.

Link către comentariu

@d-rive Salut. Eu nu am zis ca nu ar fi bune, ci doar ce "recomandari" am primit si eu. Vis-a-vis de ele, chiar am si zis ca sunt si NOI, nu numai resapate. Intr-adevar, Marangoni, in Romania se bazeaza mult pe resapare, dar nu numai... :blink:

Link către comentariu

Asa am auzit si eu ca sunt resapate. Si mie imi placea profilul. Pana la urma am luat goodyear f1 eagle.. :D asa de placere :D. Ca si pret se apropiau bine de tot de toyo sau de goodyear ca pret

Link către comentariu

@Bestie, sa nu ma interpretezi gresit, iti ziceam doar o parere de-a mea, nicidecum nu am vrut sa par prea direct in abordarea problemei. Am precizat asta ca unii imi mai zic uneori ca sunt cam acid si culmea eu sunt foarte pasnic de felul meu dar stii cum e, o fraza e scrisa si nu are nicio intonatie in glas si se poate interpreta si gresit :blink:

Cea mai buna alegere Jacku :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...
...Roadrunner...

Marangoni Zeta Linea sau Mythos NU SUNT RESAPATE.

Am mai scris asta atit pe acest forum cit si pe altele. Vreti dovezi ?

Va invit sa resapati o anvelopa 275/30 R19Y, capabila sa ruleze la peste 300 km/h.

Marangoni au intradevar si o divizie de anvelope resapate, insa acestea se numesc Rotex, nu Marangoni.

Astfel de divizii de resapare au toti marii producatori, deci nu vad legatura.

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

• 2 weeks later...

marangoni sunt anvelope de tot kktu doar daca este ffcald afara le simiti un pic....daca ainceput sa se raceasca gata sa terminat ai roti de plastic..... :) eu recomand la toata lumea sa uite de profilul ala dragut si sa caute firme care chiar fac cauciucuri.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!