Jump to content

Schema Circuit Racire Azd

abuwz
 Share

Postare recomandată

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu o schema a circuitului de racire din motorul AZD (1.6 - 16V)? Azi dimineata dupa 50 m de mers mi s-a aprins becul de lichid de racire, masina ramanad fara antigel. Cum a plouat de a rupt, pana m-am intros la locul de parcare, apa a spalat posibilele urme => diagnoza ingreunata. As vrea sa verific pas cu pas circuitul de racire, poate-poate gasesc un/o furtun/garnitura fisurat/a. Daca aveti ceva tips & trics de diagnoza va rog nu ezitati.

Am cautat topic-uri asemanatoare dar nu am gasit solutii concludente la problema.

numai bine,

abuwz

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aseara am completat cu 500 ml de apa distilata si nivelul a revenit la normal. Trebuie aerisit ceva, like in old dacia times? Pentru alti patiti atasez componentele sistemului de racire.

numai bine

post-11830-1186554206_thumb.png

Link către comentariu

Daca ti s-a uscat motorul, cel mai simplu dupa parerea mea e sa inchizi vasul de expansiune si sa strangulezi puternic furtunul gros care intra in radiator. POti chema pe cineva sa stranga alaturi de tine pentru a face presiune mai mare. Daca e sa curga, o sa vezi undeva picuri, urme de apa...Verifica la flansa de plastic cu senzorul de temperatura si la alte racorduri de genul asta, unde sunt solicitari mai mari rece-cald.

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu

Nu este nevoie de aerisire la motorul AZD. Se face automat.

Verifica radiatoarele sa nu se fi fisurat. Se vede rapid daca picura ca "infloreste" in locul pe unde curge antigelul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!