Jump to content

Tripoda Sau Cap De Planetara?

danike
 Share

Postare recomandată

daca pe piesele din "imprejurul" burdufului nu sunt depuneri de vaselina inseamna ca nu ai pierdut inca vaselina . in orice magazin de piese auto ar trebui sa gasesti coliere tip "PANDUIT" pentru burdufuri de planetara (sunt ca "soriceii" doar ca sunt de tabla)

vaselina o gasesti in orice magazin de piese ,vaselina grafitata .

daca chiar vrei sa-l schimbi (burduful),eu recomand sa-l iei OM ,cheltui mai mult dar nu o sa trebuiasca sa-l schimbi in fiecare an :D (parerea mea). 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu as vrea sa scot daca as putea vaselina din burduf si sa curat pe acolo fara sa dau planetara jos.Vaselina are culoarea cafea cu lapte ceva mai inchis si sigur nu mai are proprietatile ei.Are cineva vreo idee cum sa curat pe dinauntrul burdufului sa fie vreo solutie sa dizolve vaselina(zic si eu)pe urma sa pun alta curata si colier.     floro vaselina nu am pierdut e curat  prin zona,burduful e bun flexibil,nu are crapaturi specifice imbatranirii.Planetara deocamdata e in ordine nu bate nu troncane (vorba vanzatorilor de masini) dar daca o las asa o sa inceapa cu timpul.Orice parere si idee e binevenita.Multumesc.

Link către comentariu

Kit nou OEM, include vaselina si piulita de la capul planetarei, care intra in fuzeta. Ai fi surprins ca te costa doar cu 30ron mai mult fata de un GKN Spidan afermarket, dar macar stii o chestie.

Link către comentariu

nu stiu de ce ,dar eu ma incred mai mult in vaselina cu care a venit din fabrica (e un "ulei" mai gros de culoarea care ai descris-o tu) decat ceea ce se da si pe OEM care e aceeasi vaselina cu cea AM ,adica vaselina grafitata .

daca zici ca nu s-a pierdut vaselina ,eu as pune colier nou si as lasa-o asa (nu din cauza muncii sau banilor ci a calitatii produselor ,chiar fie ele si OEM (in special burdufurile))

parerea mea !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!