Jump to content

Probleme Cu A4, 2.5 Tdi Quattro

MISHoooo
 Share

Postare recomandată

Servus tuturor,

va rog dati-mi niste sfaturi si sugestii!!!!

Vineri seara ma intorceam pe autostrada soarelui, viteza 170-175 Km/h, si la un moment dat s-a auzit o pufnitura sub masina si initial turatia s-a blocat la 2500 in orice treapta. Am oprit, la relanti mergea OK, am turat pe loc si a sarit de 2500 dar dupa ce am plecat nu puteam sari de 1200 de ture ca dadea in nas. Motorul functioneaza OK dar scot fum!! M-am tirait asa ultimii Km de pe autostrada si solutia a fost sa merg in a sasea pentru a putea atinge vreo 55 Km/h

Un prieten mecanicul mi-a zis ca ar putea fi un furtun de pe turbina??

Ce parere aveti? Ce ar trebui cel mai corect sa fac.

Multumesc mult.

si apropo, mi s-a aprins becul galben cu semnul de motor din bord. La check-ul care-l faci pe BC apare OK

Modificat de MISHoooo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intradevar , verifica daca nu este crapat furtunul de la turbo

se aude si un suierat ?

Link către comentariu

DaSunt din Bucuresti, unde m-as putea duce la o constatare, verificare si remediere? PLS nu PORSCHE ROMANIA!!!Multumesc de ajutor.

Link către comentariu

Un colier a scapat de pe un furtun/furtun crapat. Uitate te cu atentie ca il vei gasi. Ar putea fi pe circuitul de admisie de aer post turbo daca a facut un zgomot incat sa il auzi...Desi ar trebui sa scoti putin fum negru in situatia asta :somnmare:

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu

va multumesc frumos de raspunsuri.

Scoteam fum negru!

Link către comentariu

va multumesc frumos de raspunsuri.

Scoteam fum negru!

Trec eu mai pe seara pe la tine si punem vagcom pe ea si vedem ce are.

Link către comentariu

Daca scoteai fum negru e cam clara problema. Circuitul de admisie post turbo este "in aer". O sa te alegi cu niste maneci murdare, dar sunt sigur ca vei rezolva problema foarte curand. de asemenea cred ca e ceva super evident, sau o gaura tip tunel sau pur si simplu furtun liber.

Mai ales ca s-a oferit un coleg sa te ajute :)

Modificat de I_am_Stealth
Link către comentariu

Multumesc mult Zak, din pacate nu am masina la birou. Am lasat-o undeva pe linga Liceul Sincai.

Link către comentariu

Se pare ca mi s-a spart intercooler-ul de pe dreapta? Credeti ca este posibil sa fie asta/doar asta?

Multumesc pentru pareri.

Modificat de MISHoooo
Link către comentariu

Se pare?Inca nu ia identificat problema cu siguranta?Daca e spart intercooler-ul,altul,repejor...desi e putin suspect ca la bastarzi nostri el este destul de ferit amplasat... :icon_cool:

Link către comentariu

si eu m-am mirat ca este bine ascuns!! si nu am lovit nimic! dar acum ca este dat jos de pe masina au gasit unul dintre cele 2 capete din plastic rupt!

Trist :icon_cool:

Modificat de MISHoooo
Link către comentariu

Eh, a obosit plasticul. Calitate mai proasta, rece/cald rece /cald... Mai nou in Romania sunt temperaturi extreme..:icon_thumright:. Vezi sa nu sara bucati din el , desi nu cred ca e cazul. Fa-i un bypass daca ai nevoie sa circuli cu masina :icon_cool: .E simplu.

Link către comentariu

servus, iata si rezultatul final. pur si simplu mi-a sarit unul dintre capace. una dintre urechile laterale de prindere s-a fisurat si a sarit. Nu era spart. Pina imi vine din Germani, cei de la garaj mi-au lipit capacul si l-au restrins (urechile de prindere/capsulare) si deocamdata merge. Sau cel putin citeva zile pina imi vine intercooler-ul. Ce a fost mai interesant, ca atunci cind a sarit, fiind chiar sub far, lovitura mi-a rupt o ureche de prindere a farului din partea de sus. Sa speram ca va tine citeva zile. Acum masina merge din nou bine!!!

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

Mihai Iancu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!