Jump to content

In Sfarsit Am Cumparat Ce Mi-am Dorit

eugenio

Postare recomandată

In primul rand salutare tuturor forumistilor si numai bine,km cat mai multi fara probleme.Am reusit zilele acestea sa-mi cumpar un Vw Passat limuzina di 2003 1.9 TDi 130 CP 58000 Km,A/C nu clima,4 geamuri electrice masina a fost adusa di Germania unde proprietarul acumparato noua si in Italia a avut numai un proprietar,eu am castigato la licitatie,cat de curand am sa pun si foto cu ea,maine o duc la revizia de 60000 KM is curios cat o sa ma coste,probleme ar fi ca se aude un fisait in fata dreapta cand deschi aerul cred ca e o conducta ceva nu sunt sigur,masina arata super bine,miroase a nou inauntru,sper sa fie tot ok maine am sa stiu mai exact tot.Pretul la care am luato e di 8500E.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos

si la cat mai multi km fara incidente!

ataseaza si tu niste poze!

Link către comentariu

azi am scos masina de la revizia de 60000 kmsa va scriu ce au facut si la urma va spun cat m-a costat:

inspectie longlife service

control clima

lichid frana

2 roti montat si demontat

2 placute frane posterioare

filtru motorina

ulei motor castrol

detergent parbriz

filtru poline

total piesele au fost 231 Euroi si manodopera 133 Euroi si TVA 74 Euroi total pe factura 440,00Euroi.Ce ziceti?

Link către comentariu

Da in Italia,ne usuca astia de bani,revizii,asigurari si alte taxe.

Link către comentariu

In tara cam cat te costa asa o revizie generala,schimbat toate filtrele,ulei motor si ce mai e de verificat....aproximativ.

Link către comentariu
Dupa valuta si locatie, banuiesc ca in Italia a fost facuta revizia. :offtopic:

Nu vasuzem locatia din profil...

@eugenio pai un schimbat de ulei si toate filtrele se duce undeva pe la 450-500RON... adica sub 150E. Daca mai pui si placutele inca vreo 50E se fac 200E. Departe de 440

Link către comentariu

Pai data viitoare am sa vin sa fac la Iasi toate reviziiile si ce ar mai fi de schimbat daca e asa de ieftin cum spuneti voi,daca o duci in service in tara o poti rezolva intr-o zi?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

post-15014-1187262094_thumb.jpgpost-15014-1187262404_thumb.jpg[atta

ment=58531:poze_vw_passat2.jpg]post-15014-1187263135_thumb.jpg[attachment

58533:poze_vw_passat4.jpg]

post-15014-1187262943_thumb.jpg

post-15014-1187263178_thumb.jpg

Link către comentariu

Kilometrii masinii i-ai verificat? Nu de alta dar Passat din 2003, adus din Germania la 60000 Km e o "pasare" cam rara si nu cred ca o gasesti la 8.500 EUR. Nu zic ca nu exista exceptii, dar eu zic sa verifici cu un VAG-COM, ceva.

Cu privire la costurile de revizie, la prima vedere sunt intr-adevar mai mici aici...dar am citit si am vazut ca ai spus "inspectie longlife service". Asta inseamna ca o faci odata la 30,000 Km, nu? Iar reviziile de aici nu cred ca folosesc consumabile (filtre, ulei) de aceeasi calitate si nici nivelul de praf din atmosfera si calitatea carbuurantilor nu e aceeasi. Aici faci cu 5 milioane o revizie normala la 15,000Km (unii o fac chiar din 10,000 in 10,000 km) deci te costa vreo 10 sau chiar 15 milioane la 30,000Km. 440 EUR = 14,432,000 ROL, deci sunt comparabile ca pret...si nici nu te deplasezi aici pentru asta (alti bani).

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii si satisfactie la volanul ei

Link către comentariu

Intreb si eu ceva si recunosc ca nu m pricep. Passat-urile de 130 cp nu au cv in 6+1 trepte de viteza?

Link către comentariu

:offtopic: Nu au numai 6+1, exista si cu 5+1. Uite AICI link de pe AutoIndex.org unde sunt date motorizarile

P.S. Acest topic este despre masina colegului nostru. Pentru a afla raspuns la intrebarile tale, foloseste intai "search" dupa care poti deschide un nou topic. Despre subiectul asta s-a discutat pe forum. Hai sa nu poluam ACEST topic. Multumesc

Link către comentariu

Am incercat sa verific la astia aici unde am facut revizia dar au zis ca ei nu au cum sa o faca,nu am inteles de ce ...oricum am sa ma duc si alte reprezentante,sunt curios si eu daca sunt km ei reali.

Link către comentariu

Off-topic: Cunosc regulamentul multumesc de avertizare si pt raspunsul la intrebarea mea! in poza colegului se vedea schema treptelor pe levierul cv. Cum am avut un amic care si-a luat teapa de genul are 115 si de fapt avea 101cp(netransformand kW in cp la achizitionare) ma gandeam sa nu fie o teapa!

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu

Frumoasa masina si s-o stapanesti sanatosa si cati mai multi km fara probleme.

Referitor la pret este foarte bun tinand cont ca in Italia sunt mult mai scumpe masinile ca in Germania,dar tinand cont de nr de km nu cred ca sunt aia mai ales ca a fost rulata in germania

Apropo ai carte service?daca da uitate la intervalele la care au fost facute reviziile si cat de cat poti sa-ti dai seama si dc sunt reali.

In februarie cand am fost in Germania un passat limuzina din 2003 cu km asa putini avea pretul de plecare 13.000-14.000E acolo,oricum cu motoarele astea faci fara probleme 500mii km fara probleme asa ca stai linistit

Link către comentariu

Multumesc tuturor de incurajari...pe cartea ei pare a fi tot in regula,cand am fost la astia pe aici la sa verific km mi-au zis ca cei facuti aici da... se poate dar ce e facut in afara nu.Masina arata tare bine mai ales inauntru sper sa fie si km ok,am facut o mie si ceva de km si merge bine.Referitor la pret este foarte bun tinand cont ca in Italia sunt mult mai scumpe masinile ca in Germania.....sa stii ca am vazut o diferenta a preturilor intre Germania si Italia la cei din urma am gasit multe masini mult mai ieftine decat la nemti si am stat ceva vreme cu ochii in calculator,multi pretini de la Germania mi-au zis ca au cam crescut preturile pe acolo,mai bune preturi in Belgia.Azi am fost sa intreb de pus folie pe geamurile posterioare...preturile variaza de la 360 la 400 de euro,folie nu foarte inchisa la culoare,in tara ce preturi sunt??

Link către comentariu

In tara depinde de ce folie pui. Poate costa de la 100 (folie Samurai) la 200 euro (3M), pentru transparenta intre 50% si 20%. Pentru Transparenta 5% (aproape neagra - nu se vede nimic in masina) preturile variaza de la 150 euro (Samurai) pana la aprox. 270 euro (3M). Pretul foliei Llumar e undeva la mijloc.

Foliile sunt omologate RAR.

Link către comentariu

Am rugaminte la forumistii din Iasi sa-mi spuna unde pot pune folie pe geamurile posterioare si daca imi pot da niste numere de telefon, va multumesc.

Link către comentariu

Din cautari pe net am gasit A.G.E.R. pe sf. Andrei in Iasi cred ca am sa merg la ei,daca a avut cineva experiente neplacute la ei va rog sa-mi spuneti,pret ziceau ceva la 3600000....e ceva diferenta fata de 360 euroi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!