Jump to content

Ajutoooooor La Un Audi A4 Tdi (i-ul Rosu) 2002 96 Kw

NeRv1
 Share

Postare recomandată

Pompe Duze..sau mai degraba Duse :251: ...ca se duse.

Salut tuturor. :unsure:

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Am intrat de curand pe acest forum si vad ca multi sunt in cunostiinta de cauza cu multe probleme tehnice...

Asa...sa trec la subiect.

Detin un AUDI A4 1.9 TDI(I-ul rosu) fabricatie 2002, putere 96kw, cu pompe duze.

Problema!? : Masina imi tremura un pic si se aude o bataie la motor, asemanatoare unui tachet. Am fost la service si dupa ce au desfacut-o mi-au zis ca s-a dus pompa duze la cilindrul 1. Am vb in Germania in legatura cu pretul. M-i s-a comunicat ca NU este recomandat sa se schimbe numai 1 ci toate cele 4, pt ca daca schimbam numai 1 este f mare posibilitatea sa pice celelalte. Toate bune..sau rele. Initial am zis da..dar dupa aflarea pretului am ramas cam dezamagit. Un set de pompe duze ma costa in jur la 2000 euro tva inclus.

OARE CE SA FAC???

Treaba e ca cei din Germania de la reprezentanta ma tot intreaba daca e pompa sau garnitura ori cei de la service habar nu au. Ei mi-au zis ca acum masina lucreaza in 3 cilindri si din acest motiv imi tremura. Posibil, nu sunt mare cunoscator dar acum o saptamana am fost in concediu si am avut portiuni de autostrada unde am mers cu 200km/h. In acte scrie viteza maxima constructiva 207, deci..e posibil sa mearga asa numai in 3 cilindri?

Consumul: Un plin pana la becul rosu 1155 km cu un rezervor de 62 litri.

Efectiv nu stiu ce sa fac. Mi se pare o suma frumusica si ma gandesc ca ai nostri cu experienta lor..or mai reusi sa faca ceva pe acolo..vreo bucurie.

Are cineva vreo idee? Vreun sfat?

P.S Vreau sa ii fac schimbul de ulei. Care ar fi uleiul cel mai indicat pt asemenea motoare?

Va multumesc mult :251:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Foloseste ulei norma 505.01 pentru motoare TDI PD. Gasesti la mai multi producatori aceast tip (de la Bixxol OMV la Castrol)

Link către comentariu

sau daca-ti permiti 506.01 sau 507.00.lafel si cu injectoarele,daca-ti permiti schimba-le pe toate daca nu doar pe cel stricat.totusi verifica sa nu fie de la vreo mufa.

http://vwforum.ro/index.php?act=Se...ite=%2Btremurat

http://vwforum.ro/index.php?showforum=115

foloseste cu incredere SEARCH.bafta.

Modificat de R Z F
Link către comentariu

Fa o diagnoza cu VAG com sa vezi daca intradevar sunt probleme la un cilindru. Eu am avut problema la un tachet, o supapa de evacuare mi se deschidea doar pe jumatate si habar nu aveam in afara de zgomotul facut. Cauta pe forum ca vei gasi o gramada de raspunsuri la intrebarile tale.

Eu zic ca merge in 4 cilindri, insa NU perfect. SIGUR merge si al patrulea, poate insa avea o problema la el.

Link către comentariu

cam problema similara am avut si eu tot la un motor de 96 kw doar ca e audi a 6....am fost la vreo 5 service uri la scanare nu iesea nimic si mi au zis ca s injectoarele...apoi am dat de un domn de pe langa piatra neamt care mi a anulat egr si acu masina merge ca noua...daca vrei sa schimbi injectoarele cu maxim 1000 de euro le schimbi pe toate la acest domn...trebuie mentionat ca acesta a lucrat cativa ani in germania la un service audi...

Link către comentariu

:icon_thumright: daca vb de aceeasi persoana este cristi griorcea, right?

Link către comentariu

dap te ai prins:d sa numi spui ca nu e mester bun:d cate contrazic:P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!