Jump to content

Seat Toledo 1.9 Tdi 110 Cai

nutzuXXL
 Share

Postare recomandată

alutare tuturor . am gasit sa cumpar un toledo din 2001 , 107 mii km , 1.9 tdi 110 cai , albastra , la 7400 euro . masina arata bn . ce parere aveti ? e un pret bun ? :( am mai vb cu cativa "cunoscatori " care si ei la randul lor vb din auzite si cam asta mi-au zis : cica seaturile au tablaria proasta , nu sunt asa de fiabile k vw , si multe altele ... pe scurt sa nu-mi iau seat ........ :icon_thumright: .. voi ce ziceti ?

din cate stiu eu motorul 1.9 tdi de 110 cai este acelasi de pe vw golf4 , passat b5 , audi b5(pana in anul 2000 ) . in general e aceiasi platforma de pe g4 , bora . si piesele ar trebui sa fie aceleasi ( deci la intretinere ar trebui sa fie aceleasi costuri ... corect ? astept orice raspuns . ms anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa scrii cu caractere normale, fara prea multe prescurtari (k in loc de ca). Stai linistit, asta cu tabla si cu fiabilitatea e doar in mintea lor. Seat are aceleasi motoare ca vw, iar toledo e pe platforma tehnica de golf 4, care a fost cea mai buna platforma vw de pana acum.

Link către comentariu

Subscriu la ce a spus CristiN.Chestia cu tabla si fiabilitatea e doar in mintea unora.Eu am Toledo 1.9 tdi 110 cp din 2001 si sunt foarte multumit de masina.Pana acum nu am schimbat decat consumabile la ea.Eu zic ca ai gasit-o la un pret bun,doar kilometrii mi se par un pic cam putini,dar asta depinde si de cine a avut-o pana acum.Daca nu a avut accidente grave si arata bine dpdv estetic cumpar-o. :offtopic: Se ne tii la curent si pe noi cu alegerea pe care ai facut-o!

Modificat de Mihai11
Link către comentariu

Subscriu la ce a spus CristiN.Chestia cu tabla si fiabilitatea e doar in mintea unora.Eu am Toledo 1.9 tdi 110 cp din 2001 si sunt foarte multumit de masina.Pana acum nu am schimbat decat consumabile la ea.Eu zic ca ai gasit-o la un pret bun,doar kilometrii mi se par un pic cam putini,dar asta depinde si de cine a avut-o pana acum.Daca nu a avut accidente grave si arata bine dpdv estetic cumpar-o. ^_^ Se ne tii la curent si pe noi cu alegerea pe care ai facut-o!

Salut.

Stai linistit eu il am din 2000. Masina este mult mai bine legata decat un golf de exeplu. Toledo au fost facute pe aceasi linie la bruxelles ca si audi A3. Bordul este de A3 si facut la standard audi. Pana la urma Seat este divizia sport Audi. Compara si tu bordul de golf care e de jucarie(plastic prost) si materialul de la leon/toledo. Sonorizarea este alta. etc. Masina este galvanizata ca orice masina din grup VAG

Link către comentariu

Subscriu la ce a spus CristiN.Chestia cu tabla si fiabilitatea e doar in mintea unora.Eu am Toledo 1.9 tdi 110 cp din 2001 si sunt foarte multumit de masina.Pana acum nu am schimbat decat consumabile la ea.Eu zic ca ai gasit-o la un pret bun,doar kilometrii mi se par un pic cam putini,dar asta depinde si de cine a avut-o pana acum.Daca nu a avut accidente grave si arata bine dpdv estetic cumpar-o. :Driver: Se ne tii la curent si pe noi cu alegerea pe care ai facut-o!

la kilomtreii am si eu dubii . masina e full electric , volan piele , mag6 cd , climatronic ... imi place masina dar nu prea am bani . mai intai trebuie sa vand golful :( si sunt cam in criza de timp ....

exista vreo modalitate sa verific nr de km ? daca sunt reali ? ... si proprietarul zice ca are si carte de service , asa ca eu cred ca sunt reali km

ps: si deci sunt aceleasi piese/preturi ca la motorul de g4 ..... ms de raspunsuri

post-12723-1186148156_thumb.jpg

post-12723-1186148180_thumb.jpg

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

E clar ca numarul de km nu e cel real, ia legatura cu cipos sau voinea pentru verificare.

Link către comentariu

intradevar , cam putini km . nu stiu ce sa fac .... :icon_cheesygrin: cred ca o sa mai astept ceva timp . pe la sfarsitul lui august va veni un prieten din italia cu masina personala un a4 1.9 tdi din 1999 si daca arata bine am sa o iau .

ps: a zis ca vrea 5000 euro pe ea + 1700 euro taxa , merita .... . daca nu , am sa ma orientez spre un g4 , un leon , sau un passat ( orice , numai 1.9 tdi si peste 110 cai sa fie )

oricum , mersi de raspunsuri . bafta in continuare . am sa revin cu ceva noutati . daca or sa fie ...

Link către comentariu

1. Verificarea kilometrilor a devenit deja o banalitate. Nu te crampona in asta. Sunt sanse 50/50 ca sa fie kilometrii reali. Fa o verificare.

2. Cu toate ca acum poate fi considerat tehnologie invechita, motoarele de 110 cp si 90 cp sunt unele din cele mai fiabile de VW.

3. Masina merta banii. Dar daca nu ai 7400E poate ar trebui sa te gandesti daca iti permiti masina asta.

4. La ceea ce s-a spus despre interiorul Seat sunt si eu (subiectiv) de acord...

Link către comentariu

1. Verificarea kilometrilor a devenit deja o banalitate. Nu te crampona in asta. Sunt sanse 50/50 ca sa fie kilometrii reali. Fa o verificare.

2. Cu toate ca acum poate fi considerat tehnologie invechita, motoarele de 110 cp si 90 cp sunt unele din cele mai fiabile de VW.

3. Masina merta banii. Dar daca nu ai 7400E poate ar trebui sa te gandesti daca iti permiti masina asta.

4. La ceea ce s-a spus despre interiorul Seat sunt si eu (subiectiv) de acord...

nu e vorba ca nu-mi permit asa o masina ....de bani pot face rost ( nu am 7400 euro ) dar daca vand g3-ul pot sa-mi iau chiar si un passat .

despre verificarea km . de exemplu masina e in arges , unde gasesc eu pe cineva in arges care sa-mi faca verificarea ? ca doar o fac cu proprietaru de fata , ca daca fac dupa ce o cumpar , fac degeaba verificarea . tot raman cu masina .... si ciudat mi se pare ca in timp ce cautam masini de vanzare , am mai vazut un leon tot cu 107 mii km ... o fi vreo coincidenta ?

pt cei interesati , asta e masina : seat toledo

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

pai daca poti vinde golful, banuiesc ca poti imprumuta niste bani pana il vinzi pentru a achizitiona alta masina (chiar si pasat :( )

pentru verificarea numarului de kilometri vorbeste cu cei care se ofera sa faca diagnoza pe forum. ai 2 posibilitati: fie gasesti pe cineva din orasul proprietarului, fie gasesti pe cineva cu putin timp liber pentru a merge cu tine pana in Arges (e vorba de 5 ore - drum, diagnoza, test drive).

din punctul meu de vedere masina merita banii, daca totul e in regula la ea, ba chiar si cu mici scapari (gen: schimbat bucse bascula, etc)

Link către comentariu

arata bine masina,daca nu are km prea multi merita.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa cum arata masina este un Signo pe care NU o sa il gasesti in germanika la acest "top zustand" si km. Deci ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!