Jump to content

Cat Consuma Octavia 2.0 Benzina, An 2000?

AML
 Share

Postare recomandată

Un prieten e pe cale sa cumpere o Octavia 2.0 benzina din 2000. Masina e superba si intr-o stare incredibila. Stiu ca motorul nu e prea stralucit, dar pretul e super OK. Are cineva motorul asta pe masina sau poate sa spuna cat consuma? :huh: :huh:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

1984 cc,85 kw,115 cp,11.1(0-100),196 km/h,9.1 % consum mediu.

Link către comentariu

deci 12-13 in oras. Traducere :( Chiar si mai mult. :(

Link către comentariu

• 1 year later...

salutare... si eu am gasit o Skoda Octavia SLX, break, cu motor d-asta.. si ma intrebam care ar fi consumul, si cum merge(daca demareaza bine, viteza maxima), ca are putini cai pentru 2000cmc, dar banuiesc ca e un motor care mege bine la ture joase, d-aia si consumul asta modest.

posesorii sa am lamureasca, poate o iau..

Link către comentariu

salut.eu am motorul asta de 2.0 pe golf.consumul nu e foarte mare fata de motorul de 1.6 .aprox 1L.am scos consum sighisoara-brasov 6.3% (iarna) mers nici babeste nici sportiv.in oras mie imi consuma cam 11-12% iarna.nu ma deplasez pe distante mari cativa km si opresc.daca circul mai mult ajung si la 9%.la octavia mai trebuie puse vreo 200-300 kg in plus fata de a mea.parerea mea e ca,consumul asta e modest la capacitatea motorului.consum are orice masina pe benzina.depinde de talpa.

viteza maxima:195km/h (pe navigator)

cuplu maxima: 170 de la 2400 rpm

Modificat de ady1981
Link către comentariu

multam fain pt info....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!