Jump to content

Desfintare Catalizator

mishu28
 Share

Postare recomandată

Ce se intampla daca imi desfintez catalizatorul la un A4 FSI?

L-am scos la o masina mai veche (un Passat cu injectie multipunct) si diferenta se simtea f. tare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E normal ca vei avea un plus de putere, dar in dauna unei poluari mai accentuate. Daca te opreste RAR-ul la control ai pus-o. Daca insa esti norocos, poti merge fara el pana inainte de o revizie ITP, cand vei fi obligat sa-l pui la loc sa treci testul noxelor. Eu unul nu mi-as batea capul si l-as lasa la locul lui.

Link către comentariu

am scos si eu la un G4 si nu mi s-a parut mare castig,doar putin zgomot.dupa parerea mea nu merita.

Link către comentariu

si de ce vrei sa-l scoti? sa castigi ceva putere?sau sa preintampini deteriorarea lui?

Link către comentariu

mai mult de 2 cai nu se obtin.

Modificat de R Z F
Link către comentariu

La Pilot Tuning au un catalizator ceramic destul de scump care aduce un supliment ceva mai mare de caluti...parca spre 7CP. Am cautat eu odata informatia asta si am si postat-o pe forum undeva, dar nu mai stiu unde...

Link către comentariu

La FSI-uri exista 4 sonde lambda si ar trebui modificate destul de bine ca sa nu se modifice parametrii de functionare in sensul sa nu consume mai mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!