Jump to content

Ce Cd Changer Merge La Navi Plus Mfd ?

mishochi
 Share

Postare recomandată

Salut as dori sa imi cumpar un cd changer pt passat dar nu stiu exact care se potriveste ma puteti ajuta cu niste sfaturi ....

Eventual daca vinde cineva ....

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut mishochi si bine ai venit pe forum.

Si eu am pe masina din semnatura Navi MFD. Din fabricatie masina nu a avut magazie de CD-uri. Asa ca, dupa ce am cumparat-o, am incercat sa gasesc o magazie pe care sa o montez.

Intre timp am dat de ceva mai interesant, care inlocuieste cu succes magazia de CD-uri, XCar Link. Citeste cu atentie topicul sa vezi ce iti ofera. Daca esti interesat, mai gasesti pe forum si alte topic-uri legate de XCar Link, inclusiv de vanzare. Eu de acolo mi l-am procurat, si nu-mi pare rau. E mai avantajos decat magazia fizica, iar in functionare se comporta ca o magazie, comenzile fiind aceleasi pe Navi.

Succes!

Link către comentariu

mersi mult pentru sugestie inca ceva ca tot ai montat de care dau comanda radio beta,gamma ?? macar sa nu dau bani degeaba

Link către comentariu

Pentru radio Gamma. Desi cred ca numai mufele difera. XCar Linkul vine cu mufe (2) din care una se conecteaza la intrarea de magazie (albastra), iar cealalta e in paralel cu ea (neagra), daca vrei sa-ti pui si magazia. Tot in chit primesti 2 cheite pentru scos radioul din suport. Avand in vedere ca Navi e lat cat doua HU normale, mai ai nevoie de inca 2 cheite. De obicei le gasesti la atelierele de montat alarme auto.

Succes !

Link către comentariu

Poti incerca la reprezentanta, numai ca o sa fie cam scumpa! Sau uitate aici la Anunturi online, erau mai de mult de vanzare, chiar una cu 10 cd-uri.

Link către comentariu

La reprezentanta in Tg Mures mi-a calculat 2.600 Ron pentru magazie, cablu si montaj.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!