Jump to content

Golful Meu Rosu Ca Focul

kalu

Postare recomandată

Ai facut o treaba buna cu masina. :lol:

Ai putea vopsi bandourile in culoarea caroseriei, fusta spate de GTI sau Rieger cu evacuare dubla vopsita in culoarea caroseriei lasand partea de jos neagra si o grila fara semn.

Acestea ar fi recomandarile mele :lol:

Modificat de AaronNel
Link către comentariu
  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

79

• Auras

11

• Serhino

5

• weewee

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

nici eu nu vreau sa ma opresc...dar sa vedem cum e treaba cu "loveaua" :D

vreau jante pe 17'' , masca fata badgeless tip fagure si bandouri si fuste in culoarea caroseriei...:D

ramane de vazut... :icon_thumright:

Cu respect, Un Kal

Modificat de kalu
Link către comentariu

update :) : Plafoniera W8...o sa fie si poze cand o sa fac...ptr cine nu stie cum arata... :)

Link către comentariu

kalu am vazut ca ai antena radio mica. Se aude la fel de bine ca si cu cea normala?? Si cat te-a costat si de unde ai luat-o??

Link către comentariu

rex , aia ce am eu e antena gps,si pe radio se aude la fel... . Asa am luat masina,probabil o fi avut navigatie cand a plecat din fabrica... :blink:

oricum e vreo 20 euro pe e-bay daca te intereseaza...mie unul imi place f mult..:)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Stiam ca e de gps, dar am vazut ca tu ai RCD 300 si m-am gandit ca ti-ai pus-o tu! :vaidecapulmeu:

P.S. si mie imi place si vreau sa imi pun si eu la fel.

Link către comentariu

rex vezi ca e vreo 25 euro pe e bay...daca nu ma insel...

georgik merci de idee dar literele oricum aveam in plan sa le dau jos... :icon_thumright: , numai ca astept putina caldurica si putin timp... :rr:

Link către comentariu

super tare...

toate felicitarile mele pt munca depusa

se vede ...

si acum cateva intrebari

unde ai pus tu pe fata folie 5% transparenta sa fie si omologata (si mie imi trebuie :D ) ?

cu ce ti-ai afumat stopurile?

cat te-a costat folia de pe capota? si cine se ocupa de asha ceva (un link..sau stiu eu mai ce...daca exista :rolleyes: )

ms anticipat si multa grija de masina ;)

Link către comentariu

Foarte tare KLU :)

Care e povestea stopurilor?

De ce s-au dat jos geamurile? Asa se procedeaza mereu la aplicarea foliei?

Link către comentariu

angel_eye in primul rand merci..:icon_thumright: , in celelalte randuri...daca vii in iasi te duc unde am pus folia, iar stopurile sunt facute cu un colant fumuriu transparent..:icon_thumright:,

iar capota e facuta la o firma de foliat taxi...:vaidecapulmeu:

lucianwwl povestea stopurilor am scris-o mai sus...la orice montaj de calitate a unei folii se dau jos geamurile...:Driver:

Cu Respect ,Un Kal

Link către comentariu

Am si eu o intrebare- colantul ala transparent de pe stopuri nu a facut cute la montaj, ai pus folie de care se pune pe geamuri sau altfel de colant si cat a costat?

Vezi ca ai ramas dator cu poze cu noua plafoniera tip W8 si impresii daca merita banii cele 2 leduri de ambianta

In rest masina arata super, mai ales cu capota si plafonul negre- si eu aveam in plan asa ceva daca imi gaseam un golf rosu sau alb, dar n-a fost sa fie- oricum si negru arata in mare fel

Link către comentariu

auras colantul transparent e fumuriu transparent si e colant cum e cel de pe taxi-uri. E mult diferit de folia care se pune pe geamuri -- folia intradevar ar face cute la montat si nu ar putea fi intinsa atat de bine la partile curbate ale triplei...colantul se monteaza cu ceva indemanare, un uscator de par si inca o persoana care sa il incalzeasca :) . de costat nu a costat mult...: e 20 si ceva lei metrul si iti ajunge lejer ptr triple , semn vw din spate si semnalizari oglinzi...-- chiar mai si ramane de o tripla..in caz ca strici vreo bucata... :rolleyes:

o sa vina si poze cu plafoniera...trebuie sa prind momentu..sa am si camera la mine...ca nu ies bine cu tigaia de telefon :icon_cool:

merita banii plafoniera in sine , nu numai ledurile de ambianta : inelele cromate si iluminatul butoanelor au de asemenea un efect placut ...

Cu respect ,Un Kal

Link către comentariu

poze cu plafoniera...: :P

out001ai2.th.jpg out002nt1.th.jpg out017of4.th.jpg

pozele sunt pe departe de cum arata in realitate...cine are ..stie despre ce vb..:Driver:

parerea mea..isi merita banii fara discutii...bine,acum depinde de fiecare...:)

Cu respect,Un Kal

Link către comentariu

update : fara inscriptionare model si cilindree...:icon_thumright:

Link către comentariu

asta e renumita plafoniera?

cat caz se facea...eu o am deodata cu masina ..k am si trapa :)

Link către comentariu

auras literele le-am dat jos cu caterul si apoi am curatat cu apa calda...:icon_thumright: ,se curata bine daca iti dai interesul... :Driver:

angel eye poate daca o aveam si eu si altii deodata pe masina era alta treaba...:lol:

Link către comentariu

fara inscriptionare model si cilindree, poze...cam aiurea ca sunt facute cu tigaia de telefon dar merg..:

febr015kt4.th.jpg febr016jw5.th.jpg

inca nu era curatat bine haionul..:Driver:

Link către comentariu
  • 1 month later...

update..;) :

golfint001vx8.th.jpg golfint003vp4.th.jpg

P.S. : Se vinde Kalu...:)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Cum de ai luat pana la urma asa o hotarare dupa ce ai pus suflet la modificari? :lol: Pentru ce masina renunti la golf si cat vrei pe el?

Link către comentariu

este link in semnatura la "vanzari"

am nevoie de o suma mai mare de bani...nu vreau sa il vand...dar nu am incotro..;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

update...: RCD 500 MP3 Cu magazie 6cd...:

newupdate017rw7.th.jpg newupdate010xi2.th.jpg newupdate004qa1.th.jpg

satisfactie maxima...investitie minima...:D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!