Jump to content

Far Octavia Murdar

vale10
 Share

Postare recomandată

am si eu o mica problema:am sticla de la un far putin murdara pe interior.Se poate demonta sticla farului sau este lipita pe far?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce model ai dupa 2000 sau inainte ai far de plastic sau sticla

si offtopic cum ai tu 130 cp?cu chip sau era stock

Link către comentariu

ce model ai dupa 2000 sau inainte ai far de plastic sau sticla

si offtopic cum ai tu 130 cp?cu chip sau era stock

e model 2004 ,far din plastic .Are 130cp si cutie cu 6 viteze din fabrica.

Link către comentariu

Da, ai o masina de senzatie. Motorul de 130CP si CV cu 6 rapoarte...o serie limitata pe Octavia 1 inainte sa apara Tour-ul...S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

merci, dar despre far sii ceva? este un pic murdar pe interior si vreau sa-l curat .nu stiu daca se demonteza geamul de pe far

Link către comentariu

Nu stiu exact, dar am impresia ca nu se poate demonta si oricum poate nu ar fi bine sa faci lucrul acesta pentru a nu afecta izolarea sa. Oricum ai putea sa incerci sa il cureti cu o pensa sau foarfeca chirurgicala (care prinde) in varful careia sa pui o vata sau o bucata de carpa.

Link către comentariu

Geamul farului este din plastic din pacate, iar daca se murdareste sau se matuieste...asta e. Ce bine era la Octavia 1 fara face-lift, cu geam de sticla !

Farul vine cu totul, deci putin probabil sa-l poti desface.

Link către comentariu

se poate curata - spankyro - stii ceva ? :)). Se dezlipeste plasticul. Eu unul nu am avut curaj sa le dezlipesc.

Link către comentariu

se poate curata - spankyro - stii ceva ? :). Se dezlipeste plasticul. Eu unul nu am avut curaj sa le dezlipesc.
Gata s-a rezolvat.Am demontat farurile si fara a demonta geamul le-am spalat cu apa si detergent,apoi uscate bine.murdaria era de la garnitura de la faza lunga care era topita.Acu' sa vad cum fac garnitura.
Gata s-a rezolvat.Am demontat farurile si fara a demonta geamul le-am spalat cu apa si detergent,apoi uscate bine.murdaria era de la garnitura de la faza lunga care era topita.Acu' sa vad cum fac garnitura.
Pardon nu de la faza lunga ci de la ceata.
Link către comentariu

pai si cum le-ai spalat. Ai bagat ceva inauntru? Cum au iesit, poti pune poze?

Link către comentariu

se poate curata - spankyro - stii ceva ? :D. Se dezlipeste plasticul. Eu unul nu am avut curaj sa le dezlipesc.

am bagat apa cu detergent de vase le-am clatit cu sticla in jos ca sa nu ating oglinda cu apa si apoi le-am scurs bine.Le-am clatit de cateva ori si le-am lasat la soare la uscat.Am rezolvat si cu garnitura de la oglinda de ceata la intrarea de la service Magheru este o strungarie si le-am facut din teflon cu 150mii .Apropos alea originale erau scurse la un far de ziceai ca au fost din ceara.Una peste alta cu ceva munca au iesit ca noi.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

scuze ca rasp asa tarziu:P,trebuia sa imi dai un pm ca nu mai gaseam topicul

asa se curata farurile la o1 se dau jos si se spala,asta vroiai si tu godo

se afuma de la marginea de plastic a proiectorului care se topeste

deci aviz amatorilor care merg toata ziua cu ele aprinse

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

spankyro, ia zi ma ce facem cu pleoapele mele? Banuiesc eu ca trebuie date jos apoi lipite iar?

Link către comentariu

da godo trebuie date jos pt ca un surub la far sub semnal,eu le-am scos inainte sa pun pleoapele ,la mine am lipit pleoapele cu banda dublu adeziva buna si tin super si pot oricand sa dau jos usor pleoapa, daca vi diseara vb la Casa Poporului

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!