Jump to content

Trepidatie .


alexandru16
 Share

Postare recomandată

Am fost astazi la service deaorece in momentul in care plecam brusc de pe loc se auzea o bataie sub frana de mana si sub schimbator de parca se rupea masina in doua ,si au constatat mecanicii ca loveste tabla aceea de protectie care se afla intre catalizator si podeaua interioara pt ca in momentul in care am dat-o jos nu se mai auzea au strans-o ei mai bine dar tot se mai aude .Problema mea este :daca as da eu jos tabla aceea care cred ca are rol de a stopa caldura emanata de teava de esapament sa nu o mai pun deloc se incinge prea tare podeaua ? Ce riscuri exista ? Nu stiu ce solutie sa adopt ? Eu ma gandeam sa o dau jos si tabla si sa lipesc niste placi de azbest pe podea sub masina in locul tablei ? Voi ce credeti ? Dar catalizatorul daca il dau jos exista vreun risc pentru bunul mers al masinii si sa sudez in locul lui o simpla teava ca oricum cred ca este infundat catalizatorul si il tin cam degeaba .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fara catalizator o sa ai probleme la reviziile ITP asa ca nu este indicat sa in dai jos .

Nu cred ca nu se poate pride acea protectie a.i. sa nu mai loveasca de podea mai ales ca din cate imi amintesc este din aluminiu si este f usor de manevrat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!