Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

ar fi interesant daca ai scoate/vopsi si "dungile" cromate! atunci ar fi complet neagra! e doar o sugestie :)

Modificat de ghostman
Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu esti primul care imi sugereaza asta, totusi deocamdata ma abtin :) probabil ca daca le gasesc la un pret bun as putea sa schimb acele elemente cu unele de la versiunea Comfortline care sunt negre.

Link către comentariu

Sunt multi care nu am crom pe masina si ar da orice sa le aiva :) eu cred ca gasesti rpd sa faci un schimb ;) pt ele.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

:P La faza cu consumul, mai bine zici ca e putin la vale drumul ca sa te creada baietii

Referitor la crom mai bine lasa-l asa pe masina ca ala e tot farmecul la exterior

Masina e super :lol:

Link către comentariu
ai mai facut ceva la masina???

Nu am mai facut nimic, deocamdata astept sa treaca iarna, sa vedem ce-o mai fi...

@auras: ce ti se pare anormal la consum? Era fix pe drum drept, viteza mica...

Link către comentariu

Superba masina :D Si chiar mic consumul la 100km/h :) Eu am tot 7 si am motoru mai mic (muult mai mic).....Oricum sa te bucuri din plin de dansa!!!!!

Modificat de Be
Link către comentariu

Iata noul look de iarna al masinii:

160xu0.th.jpg

Apropo de rotile de iarna, s-au comportat exemplar, am avut un drum Bucuresti -> Brasov -> Odorheiul Secuiesc si retur prin Baraolt, pe niste drumuri cu serpentine cu sleauri de gheata si zapada si am venit super bine (6 ore 350 KM), avind in vedere aglomeratia pe drumul prin Cheia de ieri. Consum mediu: 8.9%, viteza mica.

Link către comentariu
  • Administrator

nasol, nea luc1ane... si eu care vroiam sa te intreb cum te-ai dat cu 4Motionul pe zapada de afara :P

LMA!

Link către comentariu

bre TIR da unde esti?

dudu: LMA si tie!

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Scire la profil din Valcea... peste tot in jurul meu in alte judete e nasol ninge aici e soare.

4m nu te ajuta la metru de zapada de pe masina asta e clar :P

Link către comentariu

Am crezut ca esti printr-o tara calda, ceva... Ca am niste amici in Australia care la fel mor de cald si se bronzeaza...

Link către comentariu
Iata noul look de iarna al masinii:

Arata bine si asa..."tunata" natural!! :P

Link către comentariu

Pina la urma am iesit...

2163032113_25fd74d141.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Superba masina, suporb motor, superba culoare atat in interior cat si in exterior. Am condus una, V6 in Ungaria. Senzational. ;) Brutal. Multi km fara probleme. Drive safe ;)

Link către comentariu
Superba masina, suporb motor, superba culoare atat in interior cat si in exterior. Am condus una, V6 in Ungaria. Senzational. :( Brutal. Multi km fara probleme. Drive safe :(

Masina e o catastrofa. Nu tine deloc. Ai sa vezi pe la 60000 km ce probleme vor aparea. E frumos de condus una, e foarte agresiva, tobele canta foarte tare dar este o masina cu multe probleme. Am condus una multi km si am avut ceva probleme. In fine poate masina respectiva e de vina dar la un search pe mobile nu am gasit nici una cu mai mult de 70.000 km.... dc oare? si pretul la care le gasesti acolo e mult sub jumatate chiar daca au pana in 10.000 km. As merge mai mult pe mana modelului anterior de "super" passat si anume w8, parca arata mai bine dar sa nu uitam ca nici acel model nu a fost o reusita. Iti urez multa bafta cu masina si cat mai putine probleme cu ea.

Link către comentariu

Mersi de sfaturi. Pina acuma sint multumit, iar pe "praful" asta merge foarte bine.

Daca ai fi dezvoltat mai mult problemele pe care le-ai avut, ar fi fost interesant, altfel nu ma ajuta cu nimic postul tau. Poate colegul Nae care are aceeasi masina ar fi si el interesat de aceste informatii daca doresti sa ni le impartasesti.

Link către comentariu
Mersi de sfaturi. Pina acuma sint multumit, iar pe "praful" asta merge foarte bine.

Daca ai fi dezvoltat mai mult problemele pe care le-ai avut, ar fi fost interesant, altfel nu ma ajuta cu nimic postul tau. Poate colegul Nae care are aceeasi masina ar fi si el interesat de aceste informatii daca doresti sa ni le impartasesti.

Are multe probleme la partea electrica, amortizoarele scot un sunet ciudat... in multe depasiri cutia schimba foarte aiurea si te lasa fara putere... s-a stricat sistemul adaptive de la faruri si pur si simplu bateau in bara farurile... cate si mai cate... multe nu sunt probleme foarte grave dar pur si simplu te scot din minti :coolpics:

poate si masina s-a nimerit a fi una cu probleme. Se mai intampla.

Link către comentariu

Se poate alex, nu zic nu.

Eu unul am avut o singura problema pina acum, mi s-a ars siguranta de la bricheta de la bancheta din spate. De fapt nici nu stiu daca s-a ars sau era dusa din fabrica, ca nu am stiut pina nu a vrut cineva sa puna un mobil la incarcat.Amortizoarele...fara probleme, cutia schimba fantastic, mai ales in modul sport. Oricum, e aceeasi cutie ca si pe alte modele, inclusiv Audi, iar cutia deja are un renume foarte bun in lumea auto.

Adaptivul e perfect, a mers si merge impecabil. Sint de acord cu tine la un lucru insa, cind ai probleme multe si mici o iei razna. mi se intimpla si mie cu altele, sfatul meu adresat oricui are chestii din astea e sa vinda masina rapid, e pur si simplu cu ghinion (da, experienta si virsta m-au invatat sa cred in ghinion :-)) )

Modificat de nae
Link către comentariu

Nae, ai dreptate, daca e sa nu fie masina pentru tine, atunci nu-ti merge nimic. Ba amortizoare, ba mici rahaturi pe la instalatia electrica,etc.

Si eu sint super incintat de cutie, chiar si in depasiri care altfel nu le-as fi facut :unsure: mai ales dupa ce am schimbat volanul cu unul cu comenzi si padele de schimbat vitezele...

Singura chestie care merita mentionata e ca de cite ori am spalat masina iarna asta, oglinzile se rabateaza mai greu (probabil ca ingheata apa prin mecanismele alea)

Altfel, pina acuma, Doamne-ajuta, nu am avut probleme.

Modificat de luc1an
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!