Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

E turbat rau de tot..Felicitari pentru alegere! :icon_thumright:

Cand o sa cresc mare, o sa imi iau si eu stealth de asta...si pana atunci poate o sa pot pune si 00 la numar :rolleyes:

Felicitari inca o data.

Link către comentariu

Nasol tare cu aglomeratia asta de bucuresti :P , ultima data cand am fost la Bucuresti era sa ma dau jos din masina si sa o iau pe jos de nervi

Apropo cat iti consuma masina?

Oricum nu cred ca te vaiti la acest capitol, are balta peste :lol:

Link către comentariu
Consumuri pentru agregatul din dotare:

1. Consum mediu Kehl - Artstetten: 9.6%: circa 720 km, viteze destul de mari (la 180 km/h masina dadea semne ca ar mai fi vrut si i-am dat 200; nu am insistat, ca nu cunosteam masina si nu m-am riscat)

2. Consum mediu Szeged - Bucuresti: 9.8%, viteza a fost mai mica insa au fost multe reprize de acceleratie puternica unde ajungeam de la 30km/h la 100km/h in 4-5 secunde.

3. Consum pe tempomat: la 140km/h: circa 8.5%, la 180km/h: 12%

:P ;) ;)

Link către comentariu

Mersi :P chiar uitasem unde am scris consumurile medii ca m-a mai intrebat cineva. Oricum, le confirm dupa 6.000 de kilometri facuti in tara.

Link către comentariu

Parerea mea este ca ai un consum destul de bunicel cu asemenea agregat.

Mi-a onfirmat consumul asta si un amic care are un G5 R32.

Link către comentariu

este senzatie masina . eu sunt foarte entuziasmat d passatul mamei care este identic doar ca are motor d 2,0 FSI 150 cp si alte jante ..............si merge super bine masina ............iar acu incerc sa imi imaginez cum ar fi daca ar avea motorul tau...... :icon_thumright: Plus modificarile......bravo

Sa o stapanesti sanatos .

Modificat de grecu
Link către comentariu

scuze ca bag si eui o intrebare poate nepriceputa:

ai inlocuit magazia cu un dvd player , da?

ercanul principal, ca sa zic asa, era al masinii?

stie sa vada imagini?daca da, de ce?

ce echipare ai avut initial la sunet?sarumana!

Link către comentariu

Ecranul principal da, este al masinii, stie sa vada imagini pentru ca asa a fost proiectat RNS MFD2. Dupa cum stie si head unitul MFD de la Passat-ul anterior. (sau Golf, etc.)

Are acea intrare AUX care poate primi semnal video. Chiar din meniul head unit-ului se poate configura ce tip de semnal se primeste pe AUX: Audio + AV sau doar Audio.

Echipamentul audio initial nu a fost modificat, este Dynaudio.

Magazia de CD-uri oricum nu o foloseam pentru ca am si acel adaptor iPod care vine fix in aceeasi "mufa" ca si a CD changer-ului. Asa ca alegerea a fost evidenta: CD changerul trebuie sa dispara :icon_thumright:

sarumana!

Sa cresti mare!

Link către comentariu

Este adaptor original Volkswagen si l-am comandat la dealerul de unde am cumparat masina; a fost montat la ei, in Germania.

Link către comentariu

Jantele asa le-ai luat sau le-ai vopsit si cat au costat?

Dau foarte bine pe negru, ce dimensiune sunt?

Ca un sfat pune-i folie neagra pe geamuri, macar o nuanta putin mai deschisa ca parca lipseste ceva cand vezi atat negru si geamurile transparente

Modificat de Auras
Link către comentariu

Ar fi o idee daca ai vopsi in negru, conturul geamurilor. Si vorba lui Auras... o folie pe geamuri ar fi de mare efect.

Link către comentariu

Jantele așa au fost negre, se cheama Arcasting Diablo Black Chrome, e vreo 480RON/bucata de la AutoSoft, sint de 17/7 ET35

Folie nu știu dac

Link către comentariu

imi place ce ai facut.

cu geamurile negre, hm, eu nu prea le suport negre, dar poti incerca o tenta mai inchisa, ar da foarte bine.

felicitari si tie pt ca-ti urmezi pasiunea.

Link către comentariu
  • Administrator

fff frumos, luciane!

las poa o vad maine live, la intalnire... btw, iti arat eu folii inchidere 80%, sa-ti dai seama cum ar veni...

Eu unul cred ca bine :lol:

Link către comentariu

Din pacate niste chestiuni neprevazute m-au impiedicat sa ajung azi la intilnire. Ne vedem duminica viitoare :frigbaitata:

Link către comentariu

nici nu o sa le cumpere pt ca el are bi-xenon si alea sunt normale halogen :icon_thumright:

Modificat de TIR
Link către comentariu

Corect :) Si in plus sint si adaptive. Oricum, ar fi interesante.

Later edit: o poza luata pe E60, undeva intre Buzau si Rm. Sarat, consumul instant pe BC, la viteza de 100km/h

diverse045ne3.th.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!