Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

Volanul de GTI e mai mic in diametru,mai gros,acoperit cu piele perforata si tesit in partea de jos.

golf5.jpg

Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca ati facut o confuzie amindoi, n-a zis nimeni ca am volan de GTI :question: am unul absolut normal, doar ca are padele pentru schimbat vitezele :blink:

Modificat de luc1an
Link către comentariu

:) eu si gura mea mare ... mi s-a parut ca ai spus ca ai volan GTI.

Merg padelele pentru schimbatul treptelor?

Link către comentariu

Merg beton, se schimba vitezele de vis.

Oricum nu esti de capu tau; daca simte nevoia, cutia schimba in jos sau in sus in cazul in care esti neatent sau ai turatie prea mare.

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Daca vrei sa faci semnalizariile si triplele cu negru vb cu SB 20 WOB ca el tot asa le are facute... si arata bine de tot.

Si cel mai bine e sa le dai jos si sa le vopsesti. Apropo pe oempl.us e sunt kit de black chrome :rolleyes: ia vezi pe acolo

Link către comentariu

Stiu de black chrome, dar sint nesimtiti la transport. Ma bate gindul din ce in ce mai tare sa-mi iau un adaptor multimedia si un DVD de masina, ca sa petrec timpul mai placut cind mai stau pe la semafoare :P

Link către comentariu

Bai cat de tare! ...Deci pana la urma ti-ai luat numerele cu "00" cum ziceai pe la intalniri. Extraordinar domnule! Si eu am vrut pt. golfu' meu ...da' mi-au zis aia ca nu se poate. Cred ca erau retardati aia care s-au ocupat de inmatricularea masinii ...ca le-am dat 22 de variante de numere si acum am pe masina "a 23-a varianta" ....pusa de ei. :) Si am mai si platit ca nr. preferentiale ....deh ...ROfuckinMania!

Oricum ...super tari numerele cu 00 !!! Merita masina ta si numerele astea la cate iti ofera ea tie. :D

Link către comentariu

am citit tot topic-ul...

foarte tare frate (tizule)!:blink:

trebuie sa recunosc ca nu am vazut in viata mea numere de genu' B 00 xxx, inca mai cred ca pozele sunt lucrate! :screwy:

sa auzim numai de bine!

Link către comentariu

...au cam gresit aia de la Udriste fontul pentru numere!! :screwy:

Oricum,masina e superba!! Singurul kitsch era... acest"00" Uf...bine ca glumesti :blink: !!

Link către comentariu
...au cam gresit aia de la Udriste fontul pentru numere!! :blink:

Oricum,masina e superba!! Singurul kitsch era... acest"00" Uf...bine ca glumesti :lol: !!

Pana la urma are sau nu numere cu ' 00 ' ??? Eu nu mai inteleg nimic. Daca are, cum adica se poate asa ceva, iar daca nu are, de ce recurge la astfel de lucruri marunte pe forum???

Link către comentariu

Eu totusi nu pot sa cred ca cineva poate sa isi imagineze ca eu (sau oricine altcineva) poate sa-si puna numere cu 00 :blink: :lol:

C

Link către comentariu

Tocmai asta era scopul afirmatiei mele, de ce sa pui poza cu ' 00 ' modificata daca nu ai asa ceva???

La cate lucruri imposibile se intampla in Romania e fara rost afirmatia ta cum ca nu-ti poti imagina pe cineva care sa creada ca e posibila varianta asta de numere...sau poate sunt eu cel mai slab de inger user incat am crezut la un moment dat ca sunt chiar pe bune numerele...posibilitate alimentata de tine de altfel, in sensul ca mai demult doar ai afirmat aici ca o sa pui ' 00 ' , dupa care ai aparut si cu poza !!!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Gata, l-am montat. Știe DVD, DivX, MP3. Poze (scuzati calitatea sunt facute cu telefonul)

005fw6.th.jpg 006gg5.th.jpg 011ha6.th.jpg 012nz4.th.jpg

Apoi am tras cablul de iPod in cotier

Link către comentariu

Da, da-mi PM daca esti interesat. Este nefolosit, doar ca a stat cuminte in torpedou :icon_thumright:

Link către comentariu

sa il folosesti cu placere! nu ma uita cu 510-le... :blink:

Modificat de dm76ro
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata, l-am montat. Știe DVD, DivX, MP3. Poze (scuzati calitatea sunt facute cu telefonul)

cum te-ai legat la cel de pe masina?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!