Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

abia dup-aia vei putea sa dai a2a la 140 la ora sa vezi cum mere 4Motionul :) :D

Cred ca o sa vada cum merge 4motion-ul fara cutie daca face asta :P

Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ei, era o gluma :) ne-am distrat duminica cind CUE ne povestea de un amic de-al lui care testa un Audi Quattro :D

Link către comentariu

Foarte tare masina... daca ai observat, la intalnire s-a stat mai mult pe (langa ) masina ta... hahaha. Abia astept sa o vad finalizata.

:) P.S. Cu pisicile cum stai?

Modificat de SIT
Link către comentariu

tare de tot...chiar nu am mai vazut nicaieri 00 la numar... banuiesc ca nu imi spui cum ai reusit sa iti iei nr asta asa ca nici nu mai intreb :ceuameni:

Link către comentariu

Da, ma duceam spre casa ca mi-a fost o oarecare jena sa las masina pina miine seara in parcare la Udriste.

Link către comentariu

Am montat grila. Poza am facut-o cu telefonul, ca incepea ploaia si n-am mai spalat-o:

img286ja6.th.jpg

La un moment dat, o sa dispara si micul element cromat de sub numar. Acesta (numarul) va fi lipit direct pe suport.

Link către comentariu

hello Lucian,

de ce vrei sa scoti tot "cromul" din fata masinii ? nu-ti place sa fie bling bling :lol: ? oricum .. felicitari si ptr ea si ptr modificari, volanul ala a la F1 e demential !

Link către comentariu

Nu sint mare fan bling bling :lol: Oricum imi place mai mult asa mai "ghost" cum zicea un coleg.

Apropo, daca vrea cineva sa vada cum se schimba grila la B6, aici aveti link.

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Da, stiu ca mergea :salut: Dar cum am zis mai sus, era prea multa bataie de cap ca sa tai elementele orizontale ale grilei si sa le inlocuiesc cu un mesh hexagonal, ceva. O sa va arat la intilnire despre ce e vorba.

Grila la B6 e aproape cit toata bara de sus pina jos, probabil ca de aia nu se incumeta multi tuneri sa o schimbe.

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Diseara cu panzerul la intalnire nu? Sa vedem cum arata pantera neagra.

Modificat de Matrixu
Link către comentariu
  • Administrator

arata bine, dom'le!!

bravos!

chestia cromata ramasa iti da impresia de gura :icon_thumright:... insa cred ca va da mai bine fara ea :lol:

Link către comentariu

Astazi masina a mai primit un cadou: un element de decor pentru volan, original VW: (sigla .:R)

img300ym7.th.jpg img301fc9.th.jpg

Insa era sa cad jos cind am vazut ce scria pe cutia in care a venit placheta:

img303qx5.th.jpg

Ca sa intelegeti mai bine surpriza mea, marturisesc ca am comandat-o de pe eBay si a venit din State. Deci, ca sa fiu mai clar: placheta respectiva a plecat din Romania, s-a dus prin Germania la vreun mare depozit, de acolo a plecat la nea Gigel in State care mi-a vandut-o mie. Ce mica e lumea... :(

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Super tare asta... ar fi interesant de stiut cine le face in Romania. Probabil sunt mult mai multe piese facute in Romania pe masinile noastre decat credem noi.

Link către comentariu

Volanele in piele ptr modele lux ale grupului le fac austriecii de la EYBL Deta ( langa timisoara), care ar mai vrea o fabrica la Resita dar nu s-au inteles cu domnii de acolo. Poate la Caransebes acum. Ornamentul pare facut de TRW care si el face piese ptr volane in romania dar nu le si asambleaza ci le furnizeaza altora. PS nici vorba sa poti cumpara ceva din fabricile alea...

Arata incredibil de bine ornamentul, in fapt tot volanul. La asa masina.... asa volan! Sper sa ne vedem duminica la intalnire.

Modificat de SIT
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!