Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

Asa am zis si eu, decit sa-l dau degeaba mai bine il tin, oricum sint super multumit. Practic nu am absolut nici un motiv sa-l dau. Chiar face aproape 2 ani de cind il am si nu m-am plictisit :D

btw, am uitat sa zic ca avem si TVR cultural in grila de programe :D

Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

:P @VVV - pretul care ti l-a oferit tie cred ca e la misto si 8000E constituie decat avansul pt masina ta :P

ONTOPIC : Nu iti atrage atentia prea mult de la condus? :D

Link către comentariu

Nu , ca in general stau mai mult pe canal de stiri si ma uit la tv doar cind stationez. Oricum, Bucurestiul e o mare parcare...

Link către comentariu

Nu ai cum sa te plictisesti de masina niciodata, motorul, scaunele, cutia, suspensia, sound-ul motorului fac din masina o veritabila sportiva care te face sa o conduci mereu cu o placere nesfarsita, atit tare cit si incet.Practic motorul iti da senzatia ca nu oboseste niciodata.

Am primit acelasi pret si de la Porsche si de la Land Rover, explicatia a fost ca e o masina care se vinde greu mai ales in perioada asta si este posibil sa ramina cu ea pe stoc, in felul asta s-a ajuns la pretul de mai sus.Intr-un fel este logic!

Link către comentariu

@luc1an - ai dreptate..la cat se sta la cozi si semafoare ai tot timpul din lume :P

@VVV - intr-un fel se justifica dar cand te gandesti ca tu totusi ai dat cel putin 30.000E cred pe ea si iti ofera un pret de toata jena la ce masina extraordinara e cu motorul asta chiar nu merita sa o dai..cel putin asta e parerea mea..

Link către comentariu
volnick1986

masina e super. motorul ala e reusit si cu un sunet grozav care iti va da tot timpul satisfactie. eu sincer am vazut doar vro 2-3 V6 4motionuri deastea pe strada. sunt f rare ca tot romanul isi ia 1.9 sau 2.0 TDI. sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Da, sint foarte rare.

Citeva sint la Parlament :) si citeva la o institutie care are sediul pe linga Piata Rosetti, cred ca ceva Renel (sint parcate pe trotuarul de vis-a-vis de PNTCD o gramada de Passat-uri B6 printre care si vreo doua V6 4Motion)

Link către comentariu
volnick1986

:) pai tot timpu astia de la Parlament si de la guvernare au masini tari si majoriatea numa benzina. imi aduc aminte cand era iliescu presedinte si se dadea jos la TV din spatele unui BMW 525i sau S500, apoi cand veneau astia la Alba Iulia cu presedintele (care o fi fost el la vremea respectiva) toti aveau BMW-uri seria 3 benziare albastre. cine e la conducere isi ia, ce naiba sunt din banii nostrii nu ai lor!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu
AlexPredaGTi
Da, sint foarte rare.

Citeva sint la Parlament :) si citeva la o institutie care are sediul pe linga Piata Rosetti, cred ca ceva Renel (sint parcate pe trotuarul de vis-a-vis de PNTCD o gramada de Passat-uri B6 printre care si vreo doua V6 4Motion)

Hidroelectrica are asa ceva ....sunt mai multe v6-uri ... oricum ai o masina eleganta cu caracter sportiv . Frumoasa .

Link către comentariu

Da, exact, Hidroelectrica. Tineam eu minte ceva cu fulgere :)

Link către comentariu

Ieri seara masina mea a implinit 40.000 km :king:

photo00376344420.th.jpg

Link către comentariu

LOL, motorul e inca "virgin" :blink:

Sper sa mai adaugi un 0 la coada :P

...daca nu chiar doi de 0 :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
masina e super. motorul ala e reusit si cu un sunet grozav care iti va da tot timpul satisfactie. eu sincer am vazut doar vro 2-3 V6 4motionuri deastea pe strada. sunt f rare ca tot romanul isi ia 1.9 sau 2.0 TDI. sa o stapanesti sanatos!

Acum, na, e stiut lucrul ca tot romanul isi ia TDI (fie el si 320D TDI :sick: :D ), dar comparatia ta in cazul de fata, mi se pare exagerata. Sa ne gandim doar la impozit. La un 1.9/2.0 e undeva la 150-200 lei, pe cand la v6-le asta daca nu ma insel e undeva in jurul a 1800 lei. Sa nu mai vorbim de asigurari, si consumul de combustibil. Un V6 aspirat 3.2 l, nu e chiar pentru tot romanul.

Luci iarta-ma ca iti poluez topicul. N-are rost sa iti zic aici ca e senzatie masina, e suficient cat salivez Duminica la intalniri :) Chiar, nu te-am mai vazut in ultima vreme pe acolo.

Link către comentariu

Impozitul e 1900 de lei :coffee_lol: dar face toti banii.

Parca am mai spus, consumul e mare ca si valoare in sine, dar comparativ cu celelalte motoare (2.0FSI 150/200CP) nu e exagerat. Am un prieten cu 2.0FSI 150CP si plinge ca are consum 14-15-16% in oras. Asigurarea ma costa in jur de 1000 de lei pe an. Adunat pare mult dar cind simti sub fund herghelia cum trage ti se topesc toate grijile.

Link către comentariu

Foarte tare masina. Motorul este unul special. Cu siguranta cheltuielile cu aceasta masina au o valoare morala incomparabil mai mica decat satisfactia oferita.

Off Topic 1: @gHapciu are perfecta dreptate. Eu unul spre exemplu nu imi permit sa intretin o masina cu un motor de 3.2 l. Ma refer la impozite,asigurari si consum de benzina. Garantat in situatia mea sunt multi altii.

Offtopic 2: Cel mai tare motor produs de VW in opinia mea este "ala mic" 1.4 TSI 170 CP care presupune taxe mici, consum rezonabil si senzatie majora la volan. :coffee_lol:

Modificat de Cily
Link către comentariu

Tare, dar cred ca ala cu motorul s-a lasat pagubas prea repede :blah_:

Link către comentariu

Asa e, dar totusi se vede pe ei ca sint mai civilizati chiar si aia care fug de politie.

In plus riscul unui accident era foarte mare la viteza aia, pe drumurile alea serpuite, doar cu o banda pe sens si cu o masina puternica in spate care s-a vazut ca la descurajat pina la urma.

Modificat de VVV
Link către comentariu

Nu vreau sa fiu prea tare off-topic, dar din cate imi amintesc eu filmarea asta... cel cu motorul a ramas fara benzina... nu stiu pic de germana... asa ca in caz ca am dat o informatie falsa, imi cer scuze.

Link către comentariu

Cu benzina fara benzina, voi ati vazut cat de usor era de manevrat la viteza aia? Cu 170-180km/h in curbele alea.. Uhuu... (vorbesc de passat)

Luci, adunat, nu pare mult, chiar este :D Dar chiar merita fiecare banut. Aspirat, benzina, cilindree mare...

Un adevarat muscle car nemtesc :lol:

Link către comentariu

Stiu cum se manevreaza la vitezele alea ^_^ Zici ca e pe sine.

@GolfTDI: e olandeza limba :)

Link către comentariu

Masina(Passat 3.2V6) sta excelent in curbe, totusi zilele trecute am facut un test pe curbe strinse luate in forta si datorita lungimii masinii(stiu ca este putin mai lunga decit un Touareg) tinde sa fuga de spate.

Este doar o senzatie pentru ca ESP-ul isi face foarte bine treaba, inscriind masina pe trasa corespunzatoare, tu doar trebuie sa accelerezi in continuare cu pedala pina la fund chiar daca simti ca pierzi controlul, o reglezi doar din volan si din puterea motorului.

Dupa ce te obisnuiesti cu motorul si gabaritul ei, totul devine foarte placut si usor la volan....dar bineinteles totul are o limita.

Modificat de VVV
Link către comentariu

Azi masina mea a patit buba. Mi-a cazut pe parbriz o picatura incinsa de sudura:

photo0040c.th.jpg

photo0041z.th.jpg

Miine dimineata schimb geamul.

Link către comentariu

Da, tare neplacut sa fii nevoit sa schimbi parbrizul. Chiar daca nu e o suma extraordinara... Oricum, vad ca tu ai parbriz cu dezaburire electrica. Presupun ca nu e 500 ron, ca la golful meu, nu? :salut:

Chiar, cum dezabureste?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!