Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

Bortofelu, care era in cotiera. In rest, nimic.

A, si citeva poze cu cioburile :)

diverse029cv5.th.jpg diverse030dh5.th.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Te-am vazut pe langa Unirii azi ...erai cu geamul spart si ii dadeai talpa inspre pasajul Marasesti.Chiar m-am gandit ca asa ceva s-a intamplat... trist.

Modificat de DOOM
Link către comentariu
Te-am vazut pe langa Unirii azi ...erai cu geamul spart si ii dadeai talpa inspre pasajul Marasesti.Chiar m-am gandit ca asa ceva s-a intamplat... trist.

Da, trebuia sa ma intilnesc cu nevasta-mea sa-mi dea niste bani, ca sa am in buzunar.

Link către comentariu

aiurea .... am patit si eu.

ai mare grija sa cureti toate cioburile, mai ales de pe sina de la scaun.

Link către comentariu

Au curatat aia de la AGER cu un aspirator. O sa ma mai uit sa vad daca au mai ramas cioburi.

Link către comentariu

am patit si io magaria asta acu' vreun an... garantez ca mai gasesti cioburi in timp, si la mine tot cu aspiratorul au facut dar inevitabil mai ramane cate 1 pe ici, pe colo...

Link către comentariu

si eu am gasit cioburi in gura de aerisire , la vreun an dupa ce mi-au spart geamul. Mi se blocase gura de aerisire, nu mai mergea stanga-dreapta.

Link către comentariu

exista niste folii antiefractie f bune in cazuri din astea.

daa tot iti sparge geamu macar sa nu iti si fure ce ai in masina si sa faca si cioburi.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Ieri maşinuţa mea a primit un cadou: adaptor universal bluetooth pentru instalaţia deja existentă:

diverse013cw4.th.jpg

Codul este 3C0.051.435.PA, iar detalii puteţi găsi aici.

Link către comentariu
  • Administrator

De mare angajament device-ul... astazi puteam urla amandoi concomitent la Rapier de nu mai stia saracu' baiat pe cine si cum sunase :D

Link către comentariu

Da, plus ca se imbina foarte bine cu adaptorul de iPod/iPhone.

Daca ascult muzica din iPhone si suna telefonul, acesta comuta automat in telefon, raspund folosind comenzile de pe volan. Dupa ce termin de vorbit, se comuta la loc pe muzica. Acuma pot sa stau linistit cu telefonul ascuns in cotiera, nu mai trebuie sa stau cu cascutele Bluetooth dupa ureche.

Imi place :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Una din rotile de iarna a patit buba. Am indoit-o cind am trecut peste o groapa pe minunata centura a Bucurestiului.

omnia018fc4.th.jpg

Link către comentariu

E reparata deja, am indreptat-o la cald, la un atelier pe Fizicienilor. A mesterit baiatu ala cam 40 de minute la ea. O incalzea cu un arzator de gaze ca de porc, dupa aia folosea un fel de ciocan pneumatic care impingea janta (roata fiind fixata pe un suport). E ok acum; m-a costat 70 de lei cu totul

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Publicat (modificat)

Astazi machineta mea a primit cadou o camera video pentru marsarier plus selector A/V pentru cele trei surse: DVD / TV / Camera (selectorul Kenwood KVA-S300, camera este no-name Hong Kong, 628X582 PAL)

kvas300.th.jpg 846a.th.jpg 846b.th.jpg

Camera este cu infrarosu, se vede bine noaptea, chiar nu ma asteptam:

photo00192606428.th.jpg (poza e facuta cu telefonul, scuzati calitatea)

Cu ocazia asta am mutat si TV Tuner-ul in spate, ca nu mai aveam loc de nimic in torpedou.

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Interesant!Sa o stapanesti sanatos in continuare chiar daca vrei sa o dai.

Link către comentariu

Nu tin neaparat sa o dau, fac si eu ca in bancul ala cu calul care e dus la tirg saptaminal, ca sa-l faca stapinul de ris :icon_thumright:

Link către comentariu

Furmos cadou :D ...din ce vad cu camera asta poti sa fii "spion" :lol:

btw...

Nu esti primul care imi sugereaza asta, totusi deocamdata ma abtin :) probabil ca daca le gasesc la un pret bun as putea sa schimb acele elemente cu unele de la versiunea Comfortline care sunt negre.

...ce-ai mai facut cu tema asta ?!

Te mai intereseaza sa renunti la chrom-ul de la geamuri :D ...nu de alta ca mar interesa un schimb eu ne-avand asa ceva (am versiunea TL :P)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

N-am mai facut nimic cu povestea aia, eu deocamdata tin si grila cromata, ca sa mai alternez :D

Link către comentariu

Apropo de TV tuner, au reaparut in grila de programe urmatoarele posturi:

- Antena 1

- Antena 3

- TVR 3

- National TV

- Realitatea TV

Link către comentariu

Da, tu le prinzi?...acum ma duc sa le caut.

Eu am Passat-ul la vinzare de 2 ani si nimic.

Decit sa-l dau pe bani putini m-am hotarit sa-l tin.

Nu am reusit sa-l dau la schimb nici la reprezentanta sa iau o masina noua de la ei si sa dau diferenta...mi-au oferit acum citeva saptamini 8000euro+tva si are decit 50.000km.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!