Jump to content

Der Schwarze Panzer

luc1an

Postare recomandată

Intr-un final, am semnat contractul cu nemtii, joi plec sa o iau:

VW Passat Highline V6 FSI, 3.2 litri, 250 cp, 4Motion, cutie automata DSG

Dotari:

- Culoare: Deep Black Perleffekt

- Interior pure beige / black, piele bej cu alcantara

- Scaune fata incalzite

- Decor aluminiu

- Jante 18" Samarkand Individual, cauciucuri 235/40 R18

- Trapa electrica de sticla

- Pachet de iarna cu parbriz incalzit

- Bi-Xenon cu faruri care se uita dupa colt

- Suspensie sport

- Radio / CD / Navigatie RNS MFD - cu DynaSound, CD changer 6 cd-uri, adaptor iPod (comandat pentru 100E)

- Geamurile spate si luneta cu absorbtie lumina 65%

- 8 Airbaguri

- Climatronic cu doua zone

- Computer de bord Plus

- alarma din fabrica cu senzori pe interior, sirena backup si protectie anti-tractare

Urmeaza si pozele pe care mi le-a facut dealerul, cind ajung in tara o sa fie si poze facute de mine.

Modificat de anorganix
Link către comentariu
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luc1an

124

• TIR

7

• B_U_T

7

• Ice_2k

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari! Foarte tare masina, dar cat a costat, sau te va costa?

LE: btw farurile alea care se uita dupa colt se cheama adaptive :offtopic:

Modificat de akysas
Link către comentariu

24000 EURO fara TVA

Nu stiu cum dracu am facut, da am sters postu cu pozele. Mai pun o data:

0000437zt5.th.jpg

0000432xh6.th.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapinesti sanatos, voios, voinic - apropo, citi km are ?

Sunt foarte uimit ca mai exista romani care sa cumpere Passat sa nu fie TeDeIIII :offtopic:

Modificat de Frank SF
Link către comentariu
  • Administrator

e un pret foarte bun. Ce vrei sa spui prin " am comandat la nemti" . Explicatii te rog

Link către comentariu
e un pret foarte bun. Ce vrei sa spui prin " am comandat la nemti" . Explicatii te rog
Poate exprimarea nu a fost chiar cea mai fericita :D Caut de vreo 3 luni masina, timp in care am tot asteptat niste bani. Azi a fost un amic de-al meu care locuieste la Frankfurt sa o vada, sa-i faca drive test, sa se uite, etc.

Apropo de am comandat la nemti, banuiesc ca te referi la adaptorul de iPod. Cind am vazut ca nu e pe lista de optiuni, i-am zis sa puna si am platit acei extra 100 E.

Neamtu a trimis contractul, l-am trimis inapoi semnat, ne vom vedea joi cind ridic masina, sper sa fie gata actele pina atunci (brieful mare) ca nu se astepta sa vinda masina asa repede, deoarece a ajuns la ei in lot abia joi.

Astia mai au 3 V6: unul mai ieftin , la vreo 22.500 fara TVA, dar mai putin dotat si vreo doua mai scumpe, printre care unul din decembrie 2005 dar a iesit din discutie, ca taxa de prima inmatriculare sarea de 4.000 EURO. Asa, la asta taxa o sa fie 2440 EURO (la cursul din Octombrie 2006 :offtopic: )

Amicul de acolo spune ca e urias dealerul, nu a vazut nici la Frankfurt asa mare (Autohaus Geiger, dealer VW si Audi)Oricum masina are doar 12.000 km, prima inmatriculare 23 Noiembrie 2006. Numarul precedent a fost WOB-VZ 275 :lol:

Frank SF: De motorina m-am saturat, mi-ajunge de 6 ani :lol:

Alte poze:

0000433cd1.th.jpg

0000434cz2.th.jpg

Modificat de luc1an
Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumoasa. S-o stapanesti sanatos cati mai multi km.

PS: astept cu interes mai multe detalii

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si la cati mai multi km! (asta daca nu te plisctisesti in 2 ani si o vinzi :)))

O intrebare... ziceai ca are Bi-Xenon, insa (sper sa nu gresesc) nu este asa. Are Xenon si pe faza scurta si pe lunga insa separat. :lol: safe!

Modificat de Obsy
Link către comentariu
O intrebare... ziceai ca are Bi-Xenon, insa (sper sa nu gresesc) nu este asa. Are Xenon si pe faza scurta si pe lunga insa separat.

Si nu este acelasi lucru ?

Scuze pt off topic

Link către comentariu

Superb motor, superb interior, superb intr-un cuvant.Doar ca se numeste PASSAT, ar fi trebuit sa schimbe denumirile cu Skoda :)) , cel putin pentru aceasta masina.

Obsy, te inseli!

Link către comentariu

desi nu sunt fan passat, asta e foarte tare!

sa o stapnesti sanatos si sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

Mersi, mersi :Driver: am condus-o pe cea a colegului Nae, e de mare senzatie...

Acuma el vrea R36, ca incepe lumea sa-si ia V6 :)

Obsy: sper sa am bani sa ma plictisesc peste doi ani si sa vreau alta ;)

Link către comentariu

Super felicitari .. si lui Nae i-am spus cand si-a luat`o, acum ti-o spun si tie !!! Indidividual .. nu prea am inteles ce vroiai sa spui, dar in fine :Driver:! Lucian, imi imaginez ce simti .. ai facut o alegere extra .. da-mi si mie pe Privat mai multe detalii despre handler si tranzactia in sine te rog !

Link către comentariu
Superb motor, superb interior, superb intr-un cuvant.Doar ca se numeste PASSAT, ar fi trebuit sa schimbe denumirile cu Skoda :) , cel putin pentru aceasta masina.

Obsy, te inseli!

Cum adica ar trebui sa schimbe denumirile cu Skoda!? :Driver:

Motoru` e senzatie. S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
Indidividual .. nu prea am inteles ce vroiai sa spui, dar in fine :D!

Asa scrie pe lista de optiuni: Leichtmetalraeder "Samarkand" 8J x 18 VW Individual

Link către comentariu

Felicitari Lucian, sa o stapanesti sanatos si fara incidente... Te-ai hotarat intr-un final. In saptamana cu petrecerea VW Forum cand am vorbit, nu erai foarte sigur ce-ti vei lua. Cred ca Nae te-a convins cu un mic drive-test. :D I-ai luat-o un pic in fata cu dotarile de fabrica (el stiu ca nu are Dyna Sound), dar Nae conduce overall datorita kit-ului de la Caractere...asa ca...strange bani si baga :D

:D Obsy:. BI-Xenon inseamna Xenon si pe faza scurta si pe cea lunga. ATAT. Nu conteaza cum este facut, cu ambele faze pe acelasi bec sau separat.

Link către comentariu

Pai Nae m-a convins inca de acum trei saptamini cind m-am dat cu masina lui ... Nu eram hotarit care dintre cele 3-4 masini pe care pusesem ochii o sa fie a mea :D mai ales ca amicu meu abia s-a intors duminica seara din State si ieri am apucat sa-l trimit sa vada masina.

Apropo de tuning, cind s-o mai coace si imi mai revin cu banii o sa primeasca un eleron, probabil modelul sport de la Caractere. Kitul complet Caractere e frumos tare dar eu mai merg si pe la tara si mi se rupe sufletu cind mai agat cite ceva cu plasticele alea, plus ca eu o sa am si suspensie sport.

Iar daca o sa-mi rup curu cu jantele alea de 18", probabil ca le voi schimba cu niste jante ca ale tale :D

Link către comentariu

geniala masina, v6 DSG 4motion, combinatie letala, felicitari sa o stapanesti sanatos multi km fara probleme

pretul m-a dat pe spate e chiar f bun

Link către comentariu

Da...si jantele astea sunt senzatie...mai ales pe 4Motion...ia intreaba-l pe Shtrumf2K, ca el le are pe ambele (si jante si 4Motion)

Link către comentariu

Masinile astea se vind destul de greu si probabil de aia e scaderea asta dramatica de pret la SH.

Cum spuneam, dealerul asta mai are inca 3 masini pe care le urmaresc de vreo doua luni pe mobile.de si nu au iesit.

De altfel, cam 90% din masinile care le-am vazut acolo cu caracteristicile astea: Passat V6/DSG/Piele/TVA Deductibil/an 2006 inca sint la vanzare. La citi am intrebat, toate au fost masini aduse de la VW AG, probabil fie masini ale angajatilor fie masini de drive test.

Unul dintre Passaturile de la Geiger are doar 3300 de KM!

Modificat de luc1an
Link către comentariu

:blink: Mea culpa. Credeam ca Bi-Xenon e ca la becul H4, adik si faza lunga si faza scurta pe acelasi bec. Un singur bec care culiseaza dupa caz. Acum am inteles, Bi-Xenon este Xenon pe ambele faze nu conteaza cate becuri ai. :D

Link către comentariu

In afara de 'suuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr' ce se mai poate zice despre masina asta ? ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!