Jump to content

Another Tsi In Town.

TIESTO

Postare recomandată

Chiar daca in proportie de 90% arata la fel ca vechea masina, fiind tot un golf 5 negru, cand te apropii mai mult de ea se pot observa si diferentele.

Asadar este vorba de un vw golf mk5 sportline 1,4 TSI.

Dotari optionale putine: cotiera, computer bord, clima, covorase, boxe spate, culoare back pearleffect.

Am luat-o de la un dealer din Oradea, fiind singurul loc in care am gasit un golf cu aceasta motorizare pe stoc.

In cele 4 zile de cand am luat-o am facut 1.500 km, indeajuns incat sa o cunosc si sa ii descopar calitatile.

Tin sa mentionez ca rodajul masinii era deja facut, aceasta masina fiind in proprietatea celor de la oradea si folosind-o pentru a prezenta aceasta motorizare.

Pentru moment nu voi schimba nimic in afara de jantele MAM nuvo pe care le-am pastrat de la golful precedent.

in cel mai scurt timp voi incerca sa pun niste poze mai bune.

post-6352-1185799663_thumb.jpg

post-6352-1185799679_thumb.jpg

post-6352-1185799712_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ...smart choice, nu o sa iti para rau

culoare perfecta pt golf, dotari cum trebuie, stiam de masina de la Vlad:)

ma bucur ca esti multumit

congrats

Link către comentariu

multumesc shtrumf.

sunt din ce in ce mai convins ca am facut o alegere buna.

vlad a fost super. l-am mai cunoascut la oradea si pe florin, care de asemenea a fost superbaiat.

Link către comentariu

sold! $$ (de fapt am predat leasing-ul)

Modificat de TIESTO
Link către comentariu

Am facut o mica tura pe un magheru cam aglomerat...dar masinuta chiar isi merita investia pentru ceea ce poate un micut de 1.4 l ... astept un trip mai lung :-"

Link către comentariu

Chiar vroiam sa te intreb daca ai dat masina anterioara cu tot cu jante, ca nu dau prea bine astea stock fata de MAM-urile de la strumf2k.Scimba-le, trage-i un photo-shooting nocturn si posteaza.Atunci se vor vedea si calitatile estetice :)

Motorasul este super!

Link către comentariu

jantele deja le-am montat; pe cel stock le-am scos la vanzare.

ramane sa fac si niste poze frumoase.

Link către comentariu
  • Administrator

foarte frumos!

se inmultesc si TSI-urile p-aci :ceuameni:

Te invidiez pt numar :blink:

Link către comentariu

:ceuameni: Dudule te dai lovit? Nu ti-am vazut masina deloc pe aici!

Link către comentariu

Faina masina. Sa te tina cat mai mult si sa-i dai benzina buna... :ceuameni:

Link către comentariu

@dudu: numarul nu o sa il pot tine decat pana la sfarsitul lunii. Eu abia ieri mi-am dat seama ca bh-14-TSI vine de la 1,4 tsi...adica nici nu ma uitasem ce cifre sunt inainte de TSI. B)

@horia46: pai obisnuit cu cea veche era sa ii fac plinul cu 95.

Modificat de TIESTO
Link către comentariu
  • Administrator

:offtopic: Catalin, pur si simplu nu am cand... o sa incerc sa spal masina si sa fac niste poze ceva mai artistice...

Tiesto, mii de scuze pt poluare de topic :lol:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Nu mai suport. Pana vine si TSI-ul meu ma tot uit la voi si salivez. Cum e TSI-ul? E silentios? Trage? Cat consuma in Bucuresti? Sa-mi spuna si mie ai mai "batrani" cu experienta. Multujmesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!